Hirdetés
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Milyen videókártyát?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Házimozi haladó szinten
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- ZIDOO médialejátszók
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
KvPt
tag
Lehet, hogy konkrét stratégiai jelentősége nem volt a környezet rombolhatóságának, de szerintem sokkal viccesebb pl úgy kinyírni egy figyelő toronyban lévő embert, hogy fölrobbantod magát tornyot, mintha csak simán lelőnéd. Vagy egyáltalán csakúgy darabjaira robbantani a katonai tábort, az emberekre omlasztani a házakat, akár ököllel. Lehet, hogy erre nem vágyik mindenki, és csak én vagyok ennyire robbanás buzi, de nekem ez akkor is sokat dobott az élményen. És tulajdonképpen ezeket is lehet stratégiai jelentőségként értelmezni, hiszen nem volt muszáj így játszani, lehetett más harcmodorral is érvényesülni, de, ha akartuk ezeket is használhattuk. De, ha szerinted ezek nem azok, akkor ott van az pl, hogy a fedezéknek használt fakerítést, vagy éppen házat adott esetben teljesen lerombolhatták, körűled.
Ja és azért a járműhasználatot se felejtsük el, az is csak tovább variálta, a harci lehetőségeket (nem mellesleg ezeket is összevissza lehetett robbantani.D).
A szabadság mértéke meg tényleg nem volt túl nagy, de azért a legtöbb fps-ét így is meghaladta.
Új hozzászólás Aktív témák
- Háztartási gépek
- pr1mzejEE: Viszlát CoD2, CoD4, CS:GO!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Need for Speed: Rivals
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen NAS-t vegyek?
- Windows 10
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-G5 I 8GB I 128SSD I 12,5" Foltos FHD Touch I Cam I W10 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3061, 96% Akkumulátor
- Xiaomi Redmi 9 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- Surface Laptop 4 Touch 13.5 Retina Ryzen7 4980U 4.4Ghz 16GB 512GB Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest