Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
feka007
veterán
Tényleg nem lett egy perfekt game, de nem a kék szikrás dolog miatt...
Szerintem is az ufókig volt jó, de engem a száraz játékmeet jobban zavart, még egy óvodás is érdekesebbet talál ki annál, minthogy robbantsd fel x-et, aztán húzz el b-be. És érthetetlen, mert a Far Cry nagyon jó izgalmas játék volt, abba tényleg azt éreztem, hogy szabad vagyok, pedig ott se csináltak meg egy egész szigetet, csak úgy volt megcsinálva, hogy még ott is volt élet, ahol nem is gondoltam,és az ilyenek feldobták. Remélem a Crysis 2 megint olyan jó lesz mint az első játékuk volt
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító hír
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Akció! Acer Nitro 5 AN515-55! I7 10750H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB Nvme SSD!
- Ryzen7 5700G/ 32GB DDR4/ 1TB m.2 alapú mini PC/ garancia
- AKCIÓ! iMac Pro Intel Xeon W2150B 64GB 1TB VEGA 64 16GB!!! 1 év garancia!
- Dell Latitude 5591 i7/500GB M2 SSD/ 32GB DDR4
- Honor Magic8 Lite 8/256GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
Üzleti előfizetők hirdetései
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Samsung Galaxy S20 Ultra / 12/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Beszámítás! LG UltraGear 27GL850 144Hz QHD IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- 245 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i7-13650HX, RTX 4060 (ELKELT)
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Szerintem is az ufókig volt jó, de engem a száraz játékmeet jobban zavart, még egy óvodás is érdekesebbet talál ki annál, minthogy robbantsd fel x-et, aztán húzz el b-be. És érthetetlen, mert a Far Cry nagyon jó izgalmas játék volt, abba tényleg azt éreztem, hogy szabad vagyok, pedig ott se csináltak meg egy egész szigetet, csak úgy volt megcsinálva, hogy még ott is volt élet, ahol nem is gondoltam,és az ilyenek feldobták. Remélem a Crysis 2 megint olyan jó lesz mint az első játékuk volt