Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
feka007
veterán
Tényleg nem lett egy perfekt game, de nem a kék szikrás dolog miatt...
Szerintem is az ufókig volt jó, de engem a száraz játékmeet jobban zavart, még egy óvodás is érdekesebbet talál ki annál, minthogy robbantsd fel x-et, aztán húzz el b-be. És érthetetlen, mert a Far Cry nagyon jó izgalmas játék volt, abba tényleg azt éreztem, hogy szabad vagyok, pedig ott se csináltak meg egy egész szigetet, csak úgy volt megcsinálva, hogy még ott is volt élet, ahol nem is gondoltam,és az ilyenek feldobták. Remélem a Crysis 2 megint olyan jó lesz mint az első játékuk volt
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító hír
Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen TV-t vegyek?
- Boldog Új Évet Kívánunk 2026-ra!
- OnePlus 15 - van plusz energia
- sziku69: Szólánc.
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Gaming notebook topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- Call of Duty: Black Ops 7
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Eladó Apple iPhone SE 2020 64GB / 12 hó jótállás
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G7 - Ryzen 5 4650U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3631,94% Akkumulátor
- Frissen pasztázva! Playstation 4 Pro 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Kingston FURY Impact 32GB DDR5 4800MHz KF548S38IB-32
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Szerintem is az ufókig volt jó, de engem a száraz játékmeet jobban zavart, még egy óvodás is érdekesebbet talál ki annál, minthogy robbantsd fel x-et, aztán húzz el b-be. És érthetetlen, mert a Far Cry nagyon jó izgalmas játék volt, abba tényleg azt éreztem, hogy szabad vagyok, pedig ott se csináltak meg egy egész szigetet, csak úgy volt megcsinálva, hogy még ott is volt élet, ahol nem is gondoltam,és az ilyenek feldobták. Remélem a Crysis 2 megint olyan jó lesz mint az első játékuk volt