Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Akciókamerák
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
feka007
veterán
Tényleg nem lett egy perfekt game, de nem a kék szikrás dolog miatt...
Szerintem is az ufókig volt jó, de engem a száraz játékmeet jobban zavart, még egy óvodás is érdekesebbet talál ki annál, minthogy robbantsd fel x-et, aztán húzz el b-be. És érthetetlen, mert a Far Cry nagyon jó izgalmas játék volt, abba tényleg azt éreztem, hogy szabad vagyok, pedig ott se csináltak meg egy egész szigetet, csak úgy volt megcsinálva, hogy még ott is volt élet, ahol nem is gondoltam,és az ilyenek feldobták. Remélem a Crysis 2 megint olyan jó lesz mint az első játékuk volt
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító hír
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- 206 - Lenovo Legion Slim 7 (16IRH8) - Intel Core i7-13700H, RTX 4060 (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó Realme gt neo 2 5g Dobozában tokkal
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4648, 100% AKKSI
- Samsung Galaxy S26 Ultra Spigen tok, üvegfólia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Szerintem is az ufókig volt jó, de engem a száraz játékmeet jobban zavart, még egy óvodás is érdekesebbet talál ki annál, minthogy robbantsd fel x-et, aztán húzz el b-be. És érthetetlen, mert a Far Cry nagyon jó izgalmas játék volt, abba tényleg azt éreztem, hogy szabad vagyok, pedig ott se csináltak meg egy egész szigetet, csak úgy volt megcsinálva, hogy még ott is volt élet, ahol nem is gondoltam,és az ilyenek feldobták. Remélem a Crysis 2 megint olyan jó lesz mint az első játékuk volt