- Csendben leállította a Deep Link fejlesztését az Intel
- Már Vulkan API-val is működik a Smooth Motion képgenerálás
- Driftelős és lövöldözős hangulatú lett az új Arc meghajtó
- Ollós klaviatúrával és az eddigi legkisebb Basilisk egérrel jelentkezett a Razer
- Viszonylag kompakt léghűtésekkel gyarapította kínálatát az Arctic
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- ASUS ROG Ally
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- Hardver vagy nem hardver, az itt a kérdés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Androidos fejegységek
- CPU léghűtés kibeszélő
Új hozzászólás Aktív témák
-
Silenzio
addikt
válasz
Johnny Cage #28 üzenetére
Szerintem meg nem néz ki szarul. A 97-es első rész klasszikus kézzel rajzolt, a technikai adottságoknak megfelelően már SVGA-ban, remekül festett helyszíneken. Csodaszép. A 4 meg 3D-s, primitív mert a megjelenítés hardverfüggő és mindig is az lesz - 10 év múlva a Cryengine 2 is rohadt primitív meg ronda lesz. Számodra ízléstelen, nekem semmi bajom vele, noha a 2D-t preferálom. De ott a Longest Journey. 3D-ben is csodaszép a korához képest. Vagy a Dreamfall, non plus ultra.
Nem értettél meg, ugye? Szívfájdító a látvány, mert minden stimmel csak ez nem a játék, csak egy színes-szagos ízléses kirakat. Mit kell ezen ragozni? Semmi szükség rá, hogy kioktass.
Az meg, hogy téged a mai napig megfog a Space Quest atmoszférája, részben szintén a nosztalgia számlájára írható. Boldogabb, gyermeki korban, mondhatni naiv user szemével látod a játékot, és ez sokat nyom a latban. Mint én a Future Wars-t, az Operation Stealthet vagy az Another Worldöt. Ennek nem csak ahhoz van köze, hogy kaland-orientált vagy-e vagy sem. Az emlékek szívmelengető hatása is dominál.
-
_az
senior tag
tyűűűűűűűűű, hallod ebben azért lenne lehetőség!
képzeld el, hogy szabadon barangolhatsz és úgy oldod meg a feladványokat!
szerintem megoldható lenne. és biztos élvezetessé is lehet tenni nonstop
lövöldözés nélkül is. gyűjtögetni dolgokat, megtalálni helyszíneket +rengeteg extra
mini játéklehetőség elférne... állati lenne. -
Dyingsoul
veterán
Hehe, nekem nagyon bejön, bár a nanosuit nagyon rombolta a hangulatot...
-
Fortissimus
őstag
szep lett es a hangulata is a regi
-
Johnny Cage
addikt
"És szerintem nem a grafika az ami meghatározza egy játék értékét"
Éppen én hozakodtam elő a pixelrengeteg Space Quest-el, másrészt ki mondta, hogy CryEngine alá kéne ezt a játékot megcsinálni? Nem a CryEngine-től lett ez a kis demo olyan hangulatos, hanem a színek, fények és modellek ügyes alkalmazásától.
-
válasz
Johnny Cage #27 üzenetére
Na, azért a Cryengine-el bárki meg tudja ilyenre csinálni a játékát. Nézz utána, hogy mennyiért licence-lik a Cryengine-t, aztán majd megérted, hogy a Telltale miért nem fizettet érte. És szerintem nem a grafika az ami meghatározza egy játék értékét.
-
Johnny Cage
addikt
Én kábé félévente "betöltöm" a nagy kedvenceket, a Space Quest pixeles, prüntyögős első részét most vittem végig kb. 105x-re. Olyan hangulatot varázsol az a játék, a maga néhány pixelével, amire a legtöbb mai, a technikai vetítésbe belevesző játék képtelen.
Az új Monkey először is kurva idétlenül néz ki. Ne az idestova 20 éves első részhez, hanem a 11 éve készült 3. részhez hasonlítsd, annak van értelme. Melyik néz ki jobban? A stílusos, rajzfilmes, kézzel rajzolt hátterek vagy az a szörnyszülött 3D, amit a TellTale tálalt?
-
Johnny Cage
addikt
Elolvastad az author üzenetét a videó végén, ugye? Az a lényeg, hogy amit a "gyári" fejlesztők (gyk: LucasArts, TellTale) nem tudtak megvalósítani (nevezetesen azt, hogy épkézláb módon nézzen ki a játék 3D-ben és ne érezd visszalépésnek az előző részekhez képest), azt egy unatkozó modder megcsinálta. A fények, a modellek elképesztően hangulatosak, egész egyszerűen jól néz ki. Vajon ugyanez volt az érzésed a Monkey 4 vagy a TellTale legújabb rettenete láttán? Nem hiszem.
Arra jó példa ez a kis mod, hogy lehet 3D-ben is hangulatos, rajzfilmszerű külsőt varázsolni.
-
Silenzio
addikt
Amúgy nem lett rosszabb az új Monkey Island mint a régiek, csak a nosztalgia megszépíti a régi emlékeket. Ha most betöltenétek lefikáznátok a hangok hiányát, a primitíven kevert zenét, a pixeles grafikát, a dinamizmus hiányát... Ez már csak így működik. Nem árt évente betölteni a nagy kedvenceket hogy meglásd, hogy "muzsikálnak" manapság.
-
Silenzio
addikt
Attól még nincs értelme. A Monkey Island helyszínein céltalanul bolyongani 5 perces poén. Hiányzik a játék...
-
Mr. Csizmás: "it's a pirate ship!"
-
Mr.Csizmás
titán
hát ez:
(röviden)
A rákocska mit mond amikor kézbeveszik?
-
romero28
senior tag
nanoruhás szuperkatona banánnal eteti a csirkét
-
tr00p3r
addikt
igen van és bár ne lenne..... nekem már a trailer alatt elment a kedvem tőle.
de egy ilyen cryengine-es verzió fel tudna izgatni. teenager korom legjobb játékai voltak a lucasarts maszkálós-kaland játékok. indiana jones, zak mccracken, mi sorozat, maniac mansion, etc.
engem pl a víz fogott meg nagyon ebben a MOD demóban. meg ahogy kinéz a víz alól és a tüzet nézi. valami brutál hangulata van. nem beszélve arról, hogy amikor kijön a parton a vízből a békák szétugrálnak....
az új MI egyszerűen szerintem ki van herélve.... nekem akarok flame-t, de ez a magánvéleményem....
-
Ste
addikt
A végén a rákocska kicsit furán viselkedik. Olyan mintha a víz tetején állna.
Mindebesetre a fények nagyon jók lettek benne
-
Fairplays
aktív tag
Nem azért, de elég szögletes az a banán xd
-
Adams007
tag
Kegyetlen videó, a békás rész főleg
Tényleg nagyon ütős ez a CryEngine.
-
Fáraó
őstag
Nanosuitban mennyi esélye van az embernek tyúkkal és békával felfegyverkezve LeChuckkal szemben?
-
twollah
nagyúr
Vicces ahogy a csoka banannal a kezeben a nanosuitban maszkal a kozepkori kornyezetben.
-
JanR
addikt
Wehheheheheeeee hogy jart a beka
-
_az
senior tag
Bááááááázeeeg!!!!
Hát ilyennek kell lennie egy 3d MI játéknak!
Ha már olyan rohadtul majmolják ezt a 3d-t, akkor legalább csinálnák ilyen királlyá!
Na ezzel lehetne hardvervásárlást ösztönözni.
Miért nincs milyen, miéééééért???? -
Ejj, hányszor kell még leírnom, hogy van új Monkey Island?
-
Johnny Cage
addikt
Kérem szépen, ha új Monkey Island készül, azt így, csak is így! Ez az a látvány, amit egy cartoony játékhoz el tudok képzelni 3D-ben.
-
h_mate
tag
Azon mekkorát röhögtem amikor felragasztotta a békát a táblára
Mondjuk a csirke sem volt rossz ahogy kézben is csipegetett
-
Van új MI, nem rég jelent meg az első 2 chapter, még hátravan 3: Tales of Monkey Island
A fejlesztő nem a Lucasarts, de nem lopás, mert licence-lik a jogokat, sőt a készítők egy része annó dolgozott az eredeti MI sorozaton is.
Egyébként a gamerankings.com-on az értékelések szerint (80%) nem sokkal marad el az eredeti sorozattól (85-90%).
Amúgy gyanítom, hogy a cryengine-s MI-ből nem lesz semmi, mert még az eredeti játékok is kereskedelmi forgalomban vannak, ráadásul ugye itt az új MI sorozat is. Szóval a Lucasarts tuti le fogja állítani a projectet, hacsak nem fizetnek a licence-ért.
-
Devid_81
félisten
Csak nekem nem jott at ebbol, hogy most mennyire szuper ez a CryEngine 2?
Amiket eddig lattam Tech.Demokat azok valoban eltertek...nem mintha az alap Cry motor nem lenne szep...es raadasul meg mindig nincs hozza megfelelo VGA kartya...akkor ezzel mi lesz? -
tr00p3r
addikt
egy új MI-nek nagyon örülnék. így a cryengine-nel meg még szebb! kár, hogy ez csak egy MOD.
-
_Orbi_
aktív tag
béka béka béka - matricaaaaa
egészen szép, gyorsan utána is nézek, mert még nem hallottam róla
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph Egy gyönyörűen kivitelezett Crysis mod-ba nézhetünk bele a LoneClone jóvoltából.
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy A35 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest