- Hisense LCD és LED TV-k
- OLED TV topic
- Milyen videókártyát?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- MILC felhasználók szakmai topikja
- Dell notebook topic
- A GravaStar analóg klaviatúráira nem mondható, hogy konformisták volnának
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Philips LCD és LED TV-k
- Bluetooth hangszórók
Új hozzászólás Aktív témák
-
Johnny Cage
addikt
"És szerintem nem a grafika az ami meghatározza egy játék értékét"
Éppen én hozakodtam elő a pixelrengeteg Space Quest-el, másrészt ki mondta, hogy CryEngine alá kéne ezt a játékot megcsinálni? Nem a CryEngine-től lett ez a kis demo olyan hangulatos, hanem a színek, fények és modellek ügyes alkalmazásától.
-
Johnny Cage
addikt
Én kábé félévente "betöltöm" a nagy kedvenceket, a Space Quest pixeles, prüntyögős első részét most vittem végig kb. 105x-re. Olyan hangulatot varázsol az a játék, a maga néhány pixelével, amire a legtöbb mai, a technikai vetítésbe belevesző játék képtelen.
Az új Monkey először is kurva idétlenül néz ki. Ne az idestova 20 éves első részhez, hanem a 11 éve készült 3. részhez hasonlítsd, annak van értelme. Melyik néz ki jobban? A stílusos, rajzfilmes, kézzel rajzolt hátterek vagy az a szörnyszülött 3D, amit a TellTale tálalt?
-
Johnny Cage
addikt
Elolvastad az author üzenetét a videó végén, ugye? Az a lényeg, hogy amit a "gyári" fejlesztők (gyk: LucasArts, TellTale) nem tudtak megvalósítani (nevezetesen azt, hogy épkézláb módon nézzen ki a játék 3D-ben és ne érezd visszalépésnek az előző részekhez képest), azt egy unatkozó modder megcsinálta. A fények, a modellek elképesztően hangulatosak, egész egyszerűen jól néz ki. Vajon ugyanez volt az érzésed a Monkey 4 vagy a TellTale legújabb rettenete láttán? Nem hiszem.
Arra jó példa ez a kis mod, hogy lehet 3D-ben is hangulatos, rajzfilmszerű külsőt varázsolni.
-
Johnny Cage
addikt
Kérem szépen, ha új Monkey Island készül, azt így, csak is így! Ez az a látvány, amit egy cartoony játékhoz el tudok képzelni 3D-ben.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Hisense LCD és LED TV-k
- Xbox Classic / Xbox 360
- OLED TV topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen videókártyát?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Energiaital topic
- One mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- Bomba ár! HP EliteBook 2540P - i5-540M I 4GB I 250GB I 12,1" WXGA I W10 I Garancia!
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- Honor Magic7 Lite 8/512GB, Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest