- Megérkezett a Phanteks új mikrotornya, akár kábeleket rejtő alaplapokhoz is
- Jövőre veti be az FSR 4-et a Sony a PlayStation 5 Pro konzolon
- Angol futball: 30 szezon statisztikáiból gyűjt érdekességeket a Microsoft AI
- Kifarolhat az üvegszubsztrátumok piacáról az Intel
- Magas AI-költségek, csökkenő létszám: dolgozók ezreit rúgja ki a Microsoft
Új hozzászólás Aktív témák
-
laceszgamer
addikt
Ebből a pár képből több hangulat jön, mint az alap Crysis 2-3-ból.
Remélem ha elkészülnek a tervezett 3 pályával akkor talán még a teljes játékot is átültetik.
-
ceia
őstag
Hű, így kedvem lenne mégegszer (ki tudja hányadszor..) végigtolni! Remélem, lesz belőle kész játék.. bár erre valóban nem nagy az esély. Az autó nem lebeg az út felett, csak úgy látszik, mert az autóknak még nincs meg az árnyéka.
A Black Mesa is gyönyörű lett, csak éppen a vége hiányzik - és szerintem sosem kapjuk meg. Előbb meg kellett volna csinálni teljesen és utána olcsón árulni, mindenki jobban járt volna. Nekem is fent van a gépen, de csak kipróbáltam - azóta is várom a hiányzó végét. Anélkül nincs értelme játszani vele. A vinyón meg foglal kb. 12 gigát a Steam mappa, semmi másra nem használom, csak emiatt regeltem. Lehet, hogy csak ezért volt az egész? Még több regisztráció miatt? Hogy azok is regeljenek, akik addig nem tették meg, hátha kedvet kapnak 'akkor már' vásárolni? Csak éppen az ígéretüket nem tartották be, hogy később meglesz a vége is.. Az egész eléggé furcsa, ha addig megcsinálták, miért kellett letölthetővé tenni, amikor már csak a legvége volt hátra?? -
Źşë'
addikt
ezzel valóban szebb lett volna, de sebaj majd a következő rész
-
tdd587
őstag
válasz
afterburner_ #24 üzenetére
Nem halad az sehová. Szerintem nevezzük el HL2 Episode 3-nak, az is egy ilyen. Igaz lehet azt el sem kezdték...
-
Angel1981
veterán
válasz
FoxiestFox #27 üzenetére
Ok, leesett a dolog - így tényleg más a helyzet.
-
Silenzio
addikt
Célja, hogy MAXIMUM (GAME, höhö) 3 pályát elkészítsenek? Jaj? Jaj bizony!
A képek alapján kb. a Times Square-es Crysis 2-t alakítgatták... Ez még önmagában édeskevés, se egy új tereptárgy, se jellegzetes DNF elemek... Egy jobb mapper napok alatt összetolja. Ezek szerint, ha Duke-ról van szó, senki sem tud gyorsan dolgozni...?
Már csak a Half-Life: Black Mesa tartja bennem a lálkét.
(#22) Angel1981: A Duke3D 3 évvel a Half-Life előtt készült, ami meg nem mellesleg egy mérföldkő. A Duke 3D meg a Doom korszak összegzése. Bájdövéj (vedd meg az utat, ugyebár) a Dark Forces c. Star Wars játék mindent tudott, amit a Duke, mégpedig másfél évvel korábban. Punktum. Azért ölelitek a kebletekre 16 évvel később is ezt a cumót, mert a legtöbbetek hozzám hasonlóan kiskamasz volt, és buktunk a laza ortóságra. Pedig ez sem ér lószart se. Ennyi. Én nem tartom túl nagyra, annyi szent. Pusztán azért, mert jó volt a humora és változatosak a helyszínek, még nem lesz korszakos remekmű.
-
Nyugodtan szedd le a 3D-t, és tedd fel a HRP-t hozzá, elég jól néz ki, és a hangulata is megmarad.
Meg király modok is vannak. -
Ilsyde
őstag
válasz
FoxiestFox #27 üzenetére
Duke Nukem 3D nalam kimaradt, helyette a Blood-ot toltam anno
Ezt a modot megnezem ha egyszer valaha elkeszul.
A Forevert meg 99 centert vasaroltam de nem ert annyit. Inkabb vettem volna belole ket zacsko csipszet.
-
-
válasz
FoxiestFox #27 üzenetére
A Forever sokkal jobb, ha kikapcsolod a post process effektet, mert attól lesz fos a látvány.
Egyébként én megvettem akciósan a DNF-et Steamen karácsony környékén és játszogatok vele, szerintem annyira nem lett rossz. Csak az elvárások voltak hatalmasak, amelynek nem tudott a játék megfelelni. Sőt, asszem nem is lehetett volna olyan játékot összerakni, ami megfelelt volna az elvárásoknak.
-
-
banhammer
veterán
Korrekt munka.
-
Recon666
Közösségépítő
Ezzel kelet volna kezdeni.
-
Az a baj a nagyszabású modokkal, hogy már talán a felénél elfogy a lelkesedés, ami az elején még hatalmas volt, így aztán sosem lesznek készen. Ha pénzért csinálnák, már más lenne a helyzet. Én a Black Mesáért még fizetnék is.
-
Angel1981
veterán
Az úgy primitív, ahogy van; 15 évvel ezelőtti szint, ennél a HL1 is sokkal több kreativitást kívánt, ha végigjátszásról volt szó.
Tudom, van akinek ez kell, de elég megnézni, hogy hogy szerepel Metacrticen a játék, és láthatjuk, hogy sokaknak nem jött be (és biztos, hogy nem csak a grafika miatt)....
Azt persze elismerem, hogy távolról sem ez a legrosszabb játék, amitől sokat várt a jó nép. -
Crytek
nagyúr
Grat a képeknek! Újabb 1 db a már már "legendássá" vált Cryengine-es modokból amik sohasem készülnek el!
-
Tibi86
aktív tag
Ez is kb. olyan lesz, mint a Half-Life-os Black Mesa... soha nem fog elkészülni.
De érdekességnek jó.
-
Jon Mathias
senior tag
Az uccsó képen lebeg a taxi
lesznek repülő verdák?
A Doom 1-2 jöhetne ilyen moddal
-
McClane
aktív tag
Let's rock
-
Góliát
őstag
Nem rossz. Jöhet.
-
CocooN-z
őstag
Ez egyelőre csak map, mert látszik a láthatatlan mód miatt a fegyver körvonala a NanoSuit -nak
-
Inv1sus
addikt
Látom egy darab utcával már elkészültek. Szuper!
Ez csak egy hírverés, hátha erőre kapnak tőle, ha mindenki felordít, hogy juhé!
-
TESCO-Zsömle
titán
CryNukem?
-
-
TaS1kaaa
tag
Az ilyen modok általában soha sem készülnek el, de érdekességnek jók
-
Angel1981
veterán
Egyfelől őszinte elismerésem, másfelől hiába a szép grafika, ha a játékmenethez nem nyúlnak...
-
Ateszzero
őstag
Tyűű, szép. Kíváncsi lesz milyen lesz és , hogy mennyire fog futni a gépemen.
-
Kaiku
senior tag
Hahaha. Az ilyen "renderelt" képes infókkal több mint 10 évig hülyítették a DNF-re várókat. Ez megint olyan "véletlenül kiszivárgott" infó?
-
Apika
addikt
Jöhet! Ide vele!
-
nofi
addikt
Mi az a DNF?
-
.mf
veterán
Hűh. Kéne, tolnám
-
pmheros
őstag
a mappok az egy dolog, és a monszterek ?
-
eL Geri
őstag
Ezt akarom!!!!!!!!!!!!!
-
osztraksajt
őstag
Na erre benevezek. Ahogy elnézem igencsak meg fogja alázni sok komoly pénzből fejlesztett játék minőségét.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gumi és felni topik
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Milyen processzort vegyek?
- NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
- Házimozi haladó szinten
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Escape from Tarkov
- droidic: YouTube videók és playlistek letöltése GUI-alkalmazással
- Spórolós topik
- Androidos tablet topic
- További aktív témák...
- Intel Laminar RM1 PWM Intel CPU Hűtő (Socket 1700) - Új, bontatlan - Eladó!
- Beszámítás! Apple Mac Mini 2024 M4 16GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 27GL850-B 144Hz QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Slim Digital edition! OLVASS!
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G9 OLED 240Hz Dual QHD 0,03ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO Ideapad Gaming 3 notebook - i5 11320H 16GB DDR4 256GB+1TB SSD GTX 1650 4GB WIN11
- Bomba ár! Dell Latitude E6410 - i5 I 4GB I 250GB I DVDROM I 14,1" WXGA I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN S3 TG CM 700W
- Eladó Új Motorola G31 4/64GB szürke / 12 hónap jótállással!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest