Új hozzászólás Aktív témák
-
tesopapa
aktív tag
Grat a munkához.
Nem tudom mennyire átfogóra akartad csinálni, de ha teljesen ,akkor kettőt még hiányolok. A DamianGTO Ginger és a Talon kernelt. A GTO voodoo , lagfix, OC/UV tehát fullos. Sebességben nem tudom mire képes, de 1300 MHz-ig húzható.
A Talon is OC-s voodoos azt hiszem nincs lagfix. -
cozmo
őstag
Köszönöm véleményetek!
Mindenhol volt lagfix, kivétel ahol írtan hogy nincs. Fugu csak a systemet tette alapból JFS-be. Az hogy melyikben van voodoo sound azt mindenki olvassa el mielőtt felteszi. Én mint az elején is írtam a sebességről szól a teszt. Nem mindegyik ad root jogot, van amelyikhez külön kell marketből telepíteni a SU-t.
-
Everman
addikt
A Chainfire aktivált lagfix-el és tweak-ekkel 2400 felett Quadrant értéket ad.
-
zozyk
addikt
Szép munka
,csak az maradt ki ,hogy hol volt lagfix,hol nem (ugye van olyan kernel,ami alapból bekapcsolja,vagy éppen JFS-be,mint a FuGu...) + melyikben van Voodoo hang,és egyéb extrák.
Quadrant az csak egy dolog.. (és ugye a quadrant eredmény is hekkelhető [JIT ON-OFF])ROOT jogot meg szinte mind ad,az nem mérvadó...
Mindezt nem fikázásnak szántam,útmutatónak mindenképp hasznos írás!
Grat hozzá!Nekem nem lenne türelmem végigpróbálgatni...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Google Pixel topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- Milyen egeret válasszak?
- Formula-1
- Xbox Series X|S
- Nintendo Switch 2
- Kötelező újdonság kerül a telefonok dobozába e hónaptól
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó Lenovo Legion 5 Gamer laptop, gyönyörű állapotban, tuningolva!
- Lenovo LOQ 15IRX9 - 15,6"FHD 144Hz - i7 13650HX - 16GB - 1TB SSD - Win11 - RTX 4050 6GB - 2év gari
- Apple Watch 7 45MM Nike Edition + sok tartozék
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- HP Victus 16 - 16,1"FHD IPS 144Hz - Ryzen 5 7640HS - 16GB - 512GB - RTX 3050 - Win11 - 1,5 év gari
- Samsung Galaxy S23 / 8/128 GB / Gyárifüggetlen / 12hó Garancia
- Beszámítás! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged