Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
_Smooth
senior tag
Nem értem a népeket. Az ára szerintem egész tűrhető (indulónak).
Viszont a kinézete elég riasztó (így képeken). Egy gagyi, ezüstre fújt 1990Ft-os PS2 billzet hatását kelti. (és akkor már inkább veszek egy PS2 billt játékra... ha pedig valaki kicsit többet szánna rá, kicsit komolyabbat szeretne, akkor csakis mechanikus - ha már USB-s)Ennyi pénzért, jobb design-nal nekem a Tesoro Durandal Ultimate jobban bejön. Ha meg nem kell LED háttérvilágítás és USB hub, akkor ott a sima Durandal 20ért.
Az egerek viszont egész pofásak. Németországban már volt szerencsém megtapogatni őket... igen kellemes.
-
csibe1
addikt
Jééé,egy rendes nagy Enteres billentyűzet és még gamer is.
Az ára viszont elég húzós lett. -
billentyűzet nagyon szögletes
-
callmeakos
veterán
Ennyit kiadni.... Bár a Vér Istvánoknak lehet megéri, nekünk átlag embereknek nem....
-
Maxtreme
addikt
Hát ezek a klaviatúrák ritka ocsmány jószágok.
Hasonlóan néznek ki mint nálunk a cégnél levő 3ftos Dell billentyűzetek.
Gépelni nem tudom milyen ezekkel a Corsair csodákkal, de gyanítom hogy egy slim sokkal kényelmesebb. (személy szerint le nem cserélném a sajátom egy iylen "magas gombos" izére) -
banhammer
veterán
Ahhoz képest, hogy alig nyújtanak valami extrát az egerek pofátlanul drágák.
-
-
Silentfrog
veterán
Érdekes ezek a szinezett gombok. Aki nagy játékosnak valja magát annak minek?
-
RyanGiggs
őstag
Ha rászánnám már magam, hogy 17k körüli áron vegyek egy egeret,
akkor inkább már ezt választanám!
Zsinórosról szó sem lehetne!Akasszam fel magam vele?!
-
Beri78
őstag
a billentyűzet nem igazán jön be, de a kisebb egér nagyon ütős lett
-
2csi
aktív tag
Gratulálok, jó lett!
Utána is nézek, mert felkeltette az érdeklődésem! -
Miért nem térünk vissza azonnal a QAOPM-hez?
Három baj van az ASDF-eddel szerintem: egyrészt nem egyértelmű, melyik az előre és melyik a hátra. Másrészt komolyan a kisujjadat akarod aktívan használni a balrázáshoz? Harmadrészt ha négy ujjra van folyamatosan szükség, hogy nyomod le a többi funkciót, ami eredetileg a kisujjnak és a hüvelyujjnak szól? Egyébként se gyakori, hogy egyszerre kéne előre és hátra is mozogni egy játékban...
Vagy valamit rosszul gondolok?
Közben nézelődtem a neten, tényleg van aki ASDF-et használ. Wow.És lehet én tartok valamit rosszul, de a gyűrűsujjammal nem tudok olyan jól kattintani, mint a középsővel.
Mindenesetre ha jobban kézre esne, beállíthatod magadnak az ASDF-et
-
Gróf...
aktív tag
Árulja már el valaki, miért wasd és nem asdf? Az is megér egy kérdést, hogy az egereket miért nem úgy alakítják ki, hogy a középső ujjal tekerhessük a görgőt és akkor a kisujjam is elférhetne valahol. Nem kellene görcsölnie.
Van még a világon valaki, akinek ez tizenegynéhány év alatt eszébe jutott? -
rudi
nagyúr
A Brown eléggé hasonlít hozzá, de hangosabban dolgozik. Alapvetően hosszabba nyomásútjuk és a finomabbak (red és brown) picivel, a keményebbek (blue és black) jóval nagyobb nyomáserőt igényelnek, cserébe még a ThinkPadesnél is egyenletesebben járnak (minden gombnak ugyanakkora a nyomásereje és úgyanúgy reagál) és egyáltalán nem fáradnak el.
-
Tyson89
csendes tag
válasz
Ł-IceRocK-Ł #48 üzenetére
Sajnos nem képernyő kikapcsolás a probléma..
-
Ł-IceRocK-Ł
veterán
Szevasz.
azonnali notebookos kérdések órája
toshiba notebookok
notebook hibákVálaszthatsz is.
Kikapcsoltad a képernyőt.
a személyes tippem. -
Tyson89
csendes tag
Szevasztok.Nagy problémával fordulok hozzátok!Van egy Toshiba c855-12Z Laptopom ami kb fél napos.Windows telepítés közben lefagyott kénytelen voltam re-startolni egyet, és azóta be kapcsolom fel pörög de full sötét.Valakinek valami ötlet?
-
Ringman
félisten
ezek a mechanikus billentyűzetek hol helyezkednek el egy usb-s thinkpad ultranavhoz képest?
-
Gerisz
addikt
Én most döntöttem a Taipan és M60 között a Taipan javára. Remélem azért jól tettem.
-
jilian
addikt
Mondjatok alternatívákat egy FPS játékos billentyűzetre.
-
zazahoho
őstag
Van egy két dolog ami jól jönne, de az árak elrettentőek
.
-
dlaccc
aktív tag
Jaj de fáj a szívem most ezek a billentyűk nagyon tetszenek, de ennyit sajnálok rá kiadni
lujó55 egyetértek... -
stranger28
addikt
Én is szemeztem ezekkel, mielőtt vettem egyet, de sajnos a Red switch necces szvsz, mindenféle célra.
-
jookomak
őstag
Megláttam a kisebbik billt, és kikerekedett a szemem, hogy "gamer", mechanikus, magyar kiosztásnak megfelelő, médiagombok is vannak rajta, világítás nem kell, húúú ilyet veszek. Aztán megláttam az árát. Lehetne kicsit olcsóbb. 25k, esetleg alatta. Ennyiért utálnám magam, ha megvenném.
-
Stunts666
őstag
Biztosan sokan rázzák most a fejüket, hogy ennek az árnak a tizedéért is kapni jó billentyűzetet, nekik azt kívánjuk, bárcsak kipróbálhatnának egyszer egy mechanikus klaviatúrát, mert lehet, hogy megváltozna a véleményük.
Ja, hogy sokkal olcsobban lehet venni mechanikus bill-t., ami jo... Legalabb leb*szva erezhetjuk magunkat, mert nem a draga jot, hanem az olcsobb jobbat valasztjuk...
-
Pantok
aktív tag
Van azér bőr a Corsair arcán, eszmléletlen árak mellett azért nem volt pénzük kaplcsolót tenni minden gomb alá (ha jól láttam a cikkben nincs említve, de tudomásom szerint az F gombok, a numpad és társai is csak membránosak)
Ennél azért könnyű jobb vételt találni - persze nem európában ahol csak a fekete kapcsolókat nyomják az arcunkba.
-
rudi
nagyúr
Nem így van a gombok sorrendje.
Blue - érzékelési pontján hangosan kattanó, nagy erőt igénylő
Brown - érzékelési pontján csendesebben kattanó, kiseb erőt igénylő
Red - érézkelési pontján nem kattanó, kisebb erőt igénylő - ilyenek a Corsairek
Black - érézkelési pontján nem kattnó, nagy erőt igénylő - ilyen a legtöbb gamerAki ráérez, hogyan kell nem vévignymni, ráütni az alapjául szolgáló lemezre a mikrokapcsolókat, az a Red és Black gombokkal nagyon csendesen tud dolgozni. Szándékosan írtam, hogy dolgozni, mert game közben szinte biztos, hogy alaposan odaveri a gombokat az ember. Nálam ittragadt a kisebbik Corsair, számomra meglehetősen kellemes darab, ha visszakérik, minden bizonnyal vesztek egy sajátot, mert számomra megéri (havi kétszázezer karaktert verek bele csak a cikkekbe).
-
csaabz
őstag
Nekem csak annyi a bajom általában a gamer egerekkel, hogy túl nagyok az én kezemnek. Az egyetlen ami jó, a Razer Orochi, amit jelenleg is használok....
-
Madn!ght
addikt
válasz
Ł-IceRocK-Ł #17 üzenetére
Miért, FPS-re ezt nem tudnád használni?
-
enginev3.0
félisten
Azok a billek, extra rondák
-
nyunyu
félisten
-
csak tudnám, hogy mi a francért kell erőltetni mindig a lézerszemet?! pedig a többi része nagyon tetszik az m60-nak.
nemrég vettem egy cm storm spawn-t. tökéletes lenne, de nincs duplaklikk funkció, amit a logitecheknél az évek alatt nagyon megszoktam. ezeknél az egereknél van ilyen? a felbontásállító gombokat át lehet programozni erre?
-
F34R
nagyúr
válasz
Ł-IceRocK-Ł #17 üzenetére
ra van fogva hogy univerzalis , hasznaljad
-
Ł-IceRocK-Ł
veterán
Jó kis cuccok.
Aki meg FPS el és RPG-vel játszik az meg mit kezd magával?
-
F34R
nagyúr
igen , odaig viszont el kell jutni . merlegelni kell mi az a terulet ahova hasznalod , 2-3 oras hobbi pruttyogesre nem vennek ilyet.
(#14) Solicidium
mechanikusbol van persze tenkeyless megnevezessel , nekem egy olyan (is) az almom brown switchel. Maga az kerul sokba hogy "mechanical" 20-22k kornyeken lehet beszerezni , ebay akar hasznaltan sem veszelyes.
-
Xaels
félisten
válasz
Solicidium #14 üzenetére
CM Storm Quick Fire Rapid, de annak az ára is horror, olyan 24 körül mozog.
-
Solicidium
aktív tag
Létezik olyan mechanikus billentyűzet, melyen nincs numerikus pad (tehát kompakt) és az ára nem csillagászati (mint pl. ennek)? Remélem nem költői a kérdésem.
-
Xaels
félisten
válasz
FireKeeper #9 üzenetére
Egereknél tényleg nincs ekkora különbség, de azért 1-2 funkció nagyon könnyen megszerethető. 5 évig használtam G9-et(még a sima G9 nem az X) és most cseréltem G400-ra. Hát a sok plusz funkciót tekintve a G9 nem érte meg a dupláját anno, de azért a MicroGear görgő nagyon hiányzik. Lehet ha lesz időm és energiám felújítom a G9-et.
-
Nekem furcsán hatnak a Corsair termékek az utóbbi időben.
Szerintem közel sincs felépítve annyira a brand, mint amennyit elkérnek érte. -
Madn!ght
addikt
Jó kis cuccok ezek.
Az én bizalmamat is elnyerte a corsair, így jó pár terméküket használtam eddig/ használom jelenleg is. (még ha csak a matricát is ragasztják rá)Ha 20k körül lenne kapható a k60, szívesen beruháznék egyre.
(#5) Xaels : egyetértek, szerintem is érdemes lehet egy minőségibb billt venni annak, aki napi szinten több órát gépel. Én is pl a logitech G11-emet anno (4 éve) itt vettem a PH!-n, használtan 7k-ért, és a mai napig hibátlanul/hangtalanul teszi a dolgát.
Ha lecserélném az csak azért lenne, mert már nem kvékezem, így nem használom a bal oldali makrózható billentyűket, illetve túl széles.
Összességében ha az ember 5-10 évig használ egy billentyűzetet gond nélkül, megéri drágább eszközre beruházni, viszont a 30k még ennek fényében is elég húzós...
-
TTomax
félisten
Nekem K90-em van...Számomr a legnagyobb gondot az jelenti,hogy Cherry MX Red,és nem Black,számtalaszor melléütök,mellényulok,mert nagyon érzékeny,nagyon pici erö kell egy gomb lenyomásáházoz.Szerintem a Black való fps játékra.
-
sto1911
veterán
Ugy szeretem a szinezett gombokat, egyebkent nem tudja verpistike mit kell nyomni? Egyebkent meg ha en a jkli gombokon jatszanek, akkor le vagyok ejtve?
-
Xaels
félisten
válasz
FireKeeper #4 üzenetére
Marketing vagy sem, de egy bizonyos szintig azért saját tapasztalatból mondva van érezhető különbség. Sok sok évig 2-3 ezres billentyűzeteket használtam. Mind hamar kikopott, némelyik idegesítően kopogott ha gépeltem mert meghajlott és a burkolat érte az asztalt. Most megvettem ezt a Razer mechanikus csodát. Gépelni iszonyatosan kényelemes rajta. A billentyűk nem azok a 3 nap után fényesre kopós fajták. Nem mondom 30 lepedő sok, én sem adnék annyit egy billentyűzetért és már a 15 is nagyon soknak tűnt ezért amikor rendeltem viszont így utólag belegondolva nem bántam meg.
-
lujó55
addikt
prémium termékek prémium áron
-
gyiku
nagyúr
jol nez ki, de azert ez mar durvan draga. ok, hogy a +corsair, +gamer dob rajta, de ennyit?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph Nálunk járt két csúcskategóriás játékos billentyűzet és hozzájuk passzoló egér a Vengeance családból.
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
- Tényleg készül az OpenAI-féle X-rivális
- EAFC 25
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen videókártyát?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Politika
- BestBuy topik
- Politikai mémek
- A konzolok, a GTA VI és az új Switch húzzák előre a játékipart
- További aktív témák...
- Mini PC, tiny PC HP ProDesk 600 G2 i5-6500T, EliteDesk 800 G3 i3-6100T, Fujitsu Esprimo i5-7500T
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6150 (18c/36t, 2.7/3.7GHz), 512GB RAM,10G, H740p 8GB, áfás
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest