- Részesedést vásárolt az Intelben az NVIDIA
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Philips LCD és LED TV-k
- OLED TV topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen videókártyát?
- Elhagyja a 32 bites módot a Steam
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Crystalheart
őstag
válasz
Neil Watts #12 üzenetére
Persze, nem is célzottan neked szólt, csak úgy általánosságban.
Én elégszer elkaptam már, hogy az angol olyan modoros volt, mint Csányi magyarban, míg nekiadták valamelyik profi stúdióban valamelyik profi és jól választott magyar színművésznek, és szinte csodát tett vele.
-
Crystalheart
őstag
válasz
Neil Watts #10 üzenetére
Meg kell nézni így is, úgy is, mert néha a szinkron javít is rajta, vagy legalábbis nem rosszabb. De amyg nem láttuk mindkettőt, nem tudjuk eldönteni, melyik a jobb.
Na most A hobbit, a LotR-hoz hasonlóan eredetileg is utószinkronizált, tehát szinte tökéletes, addig mondták a színészek a saját játékuk alá a szöveget, amíg hiba nélküli nem lett. Ha ezt beéri egy magyar szinkron, akkor az is szinte tökéletes, mint A gyűrűk ura esetén is. Hát A hobbitban most csak félig jött össze, főleg a régi hangoknál, meg - a dalt leszámítva
- Széles Tamásnál.
-
Crystalheart
őstag
Három filmet készítettek egy könyvből, de még így sem mehet bele minden. Az a helyzet, hogy szerintem Peter Jackson eleve olyan kőgazdag a LotR után, hogy most már, ha már egyszer A hobbitot csinálja, eleve a rendezői változat bőségű verziót löki piacra - ami mellesleg a stúdiónak sem rossz anyagilag.
core2: A magyar szinkron leggyengébb láncszeme valóban a dal, és valóban nem találtak el minden szinkront. De azért még jó lett. Nem olyan remek, mint a LotR szinkronja, de azért egyáltalán nem rossz.
Bővebb szinkronkritika, amit jónak találtam, itt.
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Részesedést vásárolt az Intelben az NVIDIA
- Milyen autót vegyek?
- Energiaital topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Google Pixel topik
- További aktív témák...
- HP ProDesk 600 G4 SFF PC, I5-8500 CPU, 16GB DDR4, 256GB NVMe SSD, Win 11, Számla, 2 év garancia
- új, makulátlan iPhone 16 Pro Max 256GB natúr titán, független, 3 év garancia
- iPhone 14 Pro, 128 GB, kártyafüggetlen, számlával
- Eladó iPhone 12 Pro Max 128 GB Kártyafüggetlen 100% akkumulátor
- Fanatec bázisok, Hub, Button Module, kormányok eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Ikea Eilif Paraván, asztali elválasztó
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P70 - XEON I 32GB I 256SSD I M5000M 8GB I 17,3" FHD I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG STRIX G17 G713IM 17 notebook - R7 4800H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest