Új hozzászólás Aktív témák
-
Veriakilis
senior tag
'Nem értem, hogy miért a lamellák szélébe vezették a csövet, így sokkal rosszab a hőeloszlás.'
Szerintem jó így, mert ha belegondolsz, akkor a ventillátor lapátjai a széleknél keltik a legnagyobb légáramlatot, ezért aztán ott adják le a heatpipe-ok a hőt, ahol a legnagyobb a légáramlat.
Elég sokat foglalkozom heatpipe-okkal, és a heatpipe felülete sem olyan kicsi ám... tehát maga a heatpipe felülete is részt vesz a hűtésben, nem csak a lamellák.
A ventillátor közepénél,- mivel ott a motor - sokkal kevesebb a légáramlás, mint a lapátok széleinél.Veriakilis
-
gozso
őstag
vegigturtam a boltoat, nem nagyon talaltam ilyet kis hazankban...
-
kovy79
őstag
Az nForce550-emre jó választás lenne, de az alaplap elrendezése miatt ketté kellene vágnom. Nem is rossz ötlet...
-
X@b3e
addikt
X38, X48, 975X elég forrófejű, ha gondoltak a kampós lefogatásra is, jó megoldás lehet.
-
Stiky
senior tag
Lassan ott tartunk, hogy a procin lesz passzív hűtés kis lamellákkal és a chipseten bazi nagy borda 12es ventivel
Itt van még csincsilla kicsit más formában, elnézést az állatvédőktől.[link]
-
Thulcandra
senior tag
Na, szép lenne rászerelni egy ilyet, meg egy böhöm cpu hűtőt is egy lapra, jóságosan nézne ki. Mondjuk pár idióta garantáltan így fog tenni, hisz szereltem már celeron procis gépet azthiszem 1.6 -os volt, ohne tuning, még is böszme hűtő rajta, valami házi fabrik chipsethűtő, vgan is házi fabrik böszmeség, na meg ezen kívül 6 venti a házon... Azthittem elszáll. De tulaj szerint az így jó, mert egyébként kigyullad vagy elromlik...
-
Gorneck
legenda
válasz
Stalker-2572 #7 üzenetére
Milyen nagy ventit???
6 centis venti nem épp egy visító szörny...
-
Hebry
senior tag
Az a hűtő, hát mint mondjak, nagyon nem tetszik rajta.
A hőcsövet, meg jobban eloszthatták volna, egy kicsit ritkább lamellával, paszívban jobb lenne. -
simonzé
addikt
Vagy mondok még egyszerűbbet: vegyél olyan alaplapot, aminek a chipsetje nem olvad el aktív hűtés nélkül sem!
-
Oliverda
félisten
ChinChilla
-
erdoke
titán
Nekem az volt a célom, hogy a visító, kerregő gyári alulemezt, amit virág alakban széthajtogattak, és a közepére egy mini lapátost erősítettek, kidobhassam a gépből, és megspóroljam a hangját. Az már csak TAB a tortán, hogy pár fokkal még hűvösebben is tartja a chipet (amit nem hívok Csillának).
-
Gorneck
legenda
válasz
Stalker-2572 #3 üzenetére
Csak ahhoz nem jár venti...ami azé elég hátrány szvsz...persze kérdés kinek mi a célja egy ilyen hűtővel...
-
Lipton
őstag
Nem értem, hogy miért a lamellák szélébe vezették a csövet, így sokkal rosszab a hőeloszlás.
-
PpenoO
őstag
ChipChilla...humorérzék megvan a cégnél.
Biztos jobban hűt mint egy gyári heatpipe, hogy megér 5e forintot, az relatív, mindenesetre megnézném egy thermalright elleni tesztben.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph Ventilátoros és passzív üzemben is használható a ChipChilla.
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Épített KomPhone R5 4500 16GB RAM 240GB SSD RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Újszerű Apple Macbook Air 13 - M2 - 30 Ciklus - 100% Akkumulátor - 8GB/256GB SSD - MAGYAR - Éjfekete
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest