Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Azonnali informatikai kérdések órája
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Nem tudja garantálni a TSMC a tiltólistás cégek kizárását
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Riasztó topik
- Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csabi850302
csendes tag
Sziasztok!
Tudna nekem valaki segíteni, hogy a ház tetején található sd kártyaolvasót, hogyan bírom működésre?
Előre is köszönöm a választ!
Üdv: Csabi
-
TomWexX
addikt
Iponnál jelenleg egész jó áron lehet beszerezni! (20600Ft) Én rendeltem is egyet.
-
Piftuka
veterán
Szép, letisztult formatervvel rendelkezik. Nagy kár, hogy a merevlemezek keretét nem lehet elforgatni 90°-al!
-
.LnB
titán
Ha el tudnám adni a Hades-t. Akkor vennék ilyet, nagyon tetszik.
-
mghltm
addikt
1. bizonyos lapokon ( dragabb / tuningra szant ) szokott lenni bekapcsolo gomb, sot ezen reset, bios reset es diagnosztikai led is van, lasd pld ez
2. az ssd egyik lehetseges rogzitese, az alulrol keszitett kepen lathato a 4db hely a csavaroknak
-
Lomha 8V
addikt
Jópofa ház, de két dologra valaki válaszolhatna nekem.
1. Mi az a piros bekapcsoló gomb az alaplapon?
2. Miért fekszik az SSD a "padlón"? -
KAMELOT
titán
Szép házikó, de ide vízhűtés kell vagy kis teljesítményű gép.
-
Killer01
őstag
Abból az előlapra szerelt radiátorból merre megy a meleg, vissza a házba? Vagy rosszul értelmezem az elrendezést?
-
bekes.andras
tag
... nem tudom ki találta ki a vezessük ki felül a dolgokat, de szájba rúgnám. :/ Aki mellette ül, az 1 fokkal jobban lát rá, de nem lehet sehova beépíteni és rátenni másik gépet... Sajnos a 6 HDD miatt ez is kuka, mint potenciális NAS ház.
Egyébként nincs baj vele.
-
Semm1
tag
Tetszik, ára annyi amennyi(t én nem szoktam házra költeni) de ha most vennék újat akkor elgondolkodnék rajt.
-
mghltm
addikt
válasz
macilaci78 #14 üzenetére
az 550-esben az also 5,25-os helyen egy 3,5-es dokkolo van, ezert lehet "csak" 7 hdd-t rakni a belsejebe:
a 452-nel nincs kulso dokkolo gyarilag, csak a belso 8 hely:
ennyi kulonbseget latok a ketto kozott, a dokkolo tomege nem lehet 3kg
-
XtremLor
őstag
Errol a hazrol nekem a Fractal Define R3 ugrik be, ami nem baj mivel az is tetszik!
-
zsolt501
nagyúr
-
BazsiBazsi
aktív tag
Tetszetős kuckó! 10 dodóval lejjebb megy az ára és abszolút vehető
-
kromatika
veterán
Jó ötlet.Kíváncsi vagyok hogy a CM mikor lépi meg,az eggyik legsikeresebb modeljük,a 690II Advanced mATX kiadását.Tuti hogy sikeres lenne,csak úgy mint ez is valószínű hogy az lesz.
-
dgabor80
tag
Jól láttam hogy 19 cm széles a ház? Ha van benne minimális kábelmenedzsment...ami szintén csökkenti a helyet...akkor hogy fér ebbe 158 mm-es CPU hűtő??? Ennek utánnanézek
Ha jól olvasgatom Shellkretor oldalát...a legtöbb silent ház...nem túl hűvös...vagyis tényleg a hangra mentek...a sok szűrő azért kicsit visszafogja a légáramlást/ hűtést...
-
Tomy Yayo
senior tag
Szemrevaló házikó. Hmm... na majd ha lemegy kicsit az ára
-
zsolt501
nagyúr
Ennek a ház tetejére helyezett csatlakozóknak egy nagy baja van, mégpedig a por nagyon szeret beleülni, és akkor a kontaktus eléggé leromlik.
-
Lajtorja
aktív tag
Nem csak erre a házra igaz ugyan, de valaki elárulhatná miért jó az hogy a legalsó PCIe-be csak 1 slotos kártya fér?
-
Televan74
nagyúr
Jó áron van és tetszik is.Bár a mostani házammal sincs semmi bajom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph A Silencio sorozat klasszikus kinézetével és hagyományaival érkezik a legújabb modell.
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Azonnali informatikai kérdések órája
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- Programozás topic
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- LG OLED Televíziók: ÁPRILIS MADNESS -30%
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- AKCIÓ! Asus Vivobook M1502IA 15 notebook - R5 4600H 8GB RAM 256GB SSD AMD Radeon Vega IGP WIN
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- iKing.Hu - Honor 200 Pro - Moonlight White - Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest