- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- 3D nyomtatás
- Jóárasítja két Arrow Lake-S CPU-ját az Intel
- PC-karbantartás havonta: 5 lépés, amit ne hagyj ki!
- SSD kibeszélő
- Egérpad topik
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
bokapeter
tag
ARCTIC COOLING Freezer 11 LP
MSI Z77MA-G45 , INTEL Core i3-2120 3.30GHz 1155 BOX
CORSAIR 4096MB Vengeance Low Profile DDR3 1600MHz CL9 KIT
NEC AD-7710H fekete, OCZ 120GB SATA3 2,5" Vertex 3 VTX3-25SAT3-120G
COOLERMASTER RC-100-KKP2-GP Elite 100
Én ezt a konfigot raktam össze .
[Az ÁRA] pedig 13.000 Ft ami szerintem nem olcsó, de annyira nem is drága. A táp hangjával nekem nincs gondom. mATX esetén is használható az előlapi USB tüske. Szerintem jó kis házikó. -
szacsee
nagyúr
Már a szart is drágán mérik?
Elég sok kompromisszumot kell kötni ennél a háznál.
Jó szellőzés pedig addig tart, míg a megépített gépet átadva a boldog vevőnek hazaballagva rárakja az asztalra és a tetejére teszi a monitort.... és lön prescott rezsó.
Igaz az már más kérdés, hogy pl egy 24"-os monitort elbírna-e a ház.
~16K-ért 200W-os táppal kártyaolvasóval előlapi USB és Audió kimenettel igaz kicsit nagyobb kivitelben a konkurens..... ami reális ár egy ilyen házért. -
blackydan
senior tag
Se szép, se olcsó
-
törölt tag
gari ugrik, de mi a tapot ugy csendesitettuk el h kiszedtuk belole a gyari ventit es a lukra kivulrol csavaroztunk egy scythe mini kaze ultra-t. extrakent az alaplap venticsatlakozojarol van meghajtva, tehat elmeletileg szabalyozhato is. gyakorlatilag folyamatosan fullon jar. megis sokkal csendesebb. a legszallitasa is rendben van.
-
slashing
senior tag
Nem csak hogy rá mernék bízni hanem napi szinten használom.
Ma is elfogadható teljesítményű gép amin nem játszok, 1 sdd 1 hdd, odd is lehetne benne de elavult szar technikának tartom és már nem raktam bele, core i3 2100T porci van benne vga nincs benne usb3-as előlapja van. Netezésre filmnézésre legyen az bármilyen minőség kódolás viszi, van a házban egy 150 wattos flex atx táp(fsp). Az hogy meg sem kottyan neki az nem kifejezés 100% nem hiszem hogy 50 watt fölött van a gép... a gép oldalához tartva a kezem ebben a 30-35 fokban is hideg levegőt fúj ki és még hangosnak sem mondanám a ventit mivel 8cm-es nem ilyen kis 3 centi 10.000-et pörgő.
Ha akarnám akkor lehetne az itx lapban(z68-as) bármilyen K-s proci is és egy burtális vga is bár akkor már nem lenne elég a táp szóval nyugodtan lehet mondani hogy ez egy ma is elfogadható teljesítményű gép és még jövő álló is mert ahogy nézem ivy-s procikat is belerakhatok.
-
Dr. Akula
félisten
Ennyi pénzért elég drága. Hasonló kaliberű kunyhók 9-10k környékén kaphatók. 30k-ért meg már Lian-Li is van, full alumíniumból, dizájn külsővel.
-
coolpet
senior tag
Es ez 16k-ert milyen lehet?
MODE COM Feel 20296W-os kulso nema tap, egy G530-G860-as prockoval meg 1 HDDvel szerintem jolehet.
Csak kar hogy mini ITX lapokat fogad. -
[CS]Blade2
addikt
Pár hónapja az ilyen tesztekben szereplő árakról már volt vita a fórumon, de ez felett nehéz elsiklani.
Keresgéltem árakat, és 1 helyet találtam ahol több mint 23K a cucc, természetesen nincs is belőle, csak rendelhető. Ez a VESA kittel ellátott KKP3, ugyanitt van raktáron KKP2 13K-ért, meg kb 10 másik webáruházban is 13.000+-500Ft-ért. (Csak nem 10K az a lemez?)Látunk egy 13K-s házat és egy 23K-s árat, Így minden második hsz(de lehet a hsz-ek 80%-a) az lesz, hogy k. drága.
Persze van ahol drágábbak a cuccok, meg kisker, miegymás, de ez az ár még a legbetegebb kisboltosokat is üti árazásban.
Na jó, találtam egy webáruhazát ahol pl.: 81 487 Ft egy VTX3D HD6870, és ugyanitt 46 716 Ft egy Sapphire HD6450, és komolyan ennyiért akarjak elpasszolni, őket nem tudják lenyomni, így csak a 2. hely lehet meg. -
Honkydoo
őstag
Szerintem abszolút rendben van ez a házikó.
- 3 HDD + 1 ODD
- Cserélhatő kis hatásfokú táp
- Kompakt méretNem értelek titeket, ha nagyobb a ház, az akkor aza baj, hogy miért raknak bele normál tápot, ha kicsi a ház mint itt, akkor meg szar.
Pedig ez a házikó lényegesen jobb mint mondjuk egy modecom ház, vagy hasonló.
-
lujó55
addikt
válasz
hibavissza #28 üzenetére
centiméter?
-
hibavissza
veterán
ez egy szar termék. a cm-nél valami nincs rendben.
-
Gergosz2
veterán
akkor nem csak én sokallom az árát
-
aram01
nagyúr
ez ennyiért vicc,még tán a feléért is
-
draco31
veterán
Kicsit szerintem is magas az ára. A ráncfelvarrott változat már jobb lesz.
-
Yuhl
csendes tag
Igen, a 23e igen borsos ár, figyelembe véve, hogy a legdrágább helyeken is bruttó 15e körül van az ára...
Egyébként tetszetős kis darab, próbából vettünk egyet (nettó 11.200), ezóta több kolléga is szeretne egyet magának otthonra.
-
yknarf
tag
Nem sokat dolgoztak a megjelenésén.
-
DonToni
aktív tag
Rendben, tegyük fel hogy csak netezésre, filmezésre kell, játékra most nem...
Egy ma is elfogadható teljesítményű gépet rámernél bízni egy 150-es tápra ?
Én ha tehetem inkább "túlméretezem" a tápokat, jobb a békesség alapon.
Bár várnék 1-2 javaslatot, ugyan is otthon pihenget egy "gép" amit átalakítanék és abban is ilyen kis táp van (145 W).
Nem kell feltétlen mai hardver, meg csúcs teljesítmény! A fentikhez mérten kell... -
DonToni
aktív tag
Egy 150W -os táp most mire elég ???
-
lujó55
addikt
Simán megérné a 23k-t, ha
- előlapi szerelt USB 3.0 lenne rajta,
- változtatható előlapi LED szín,
- szinterezett belső(#5) franc0: ne kötekedj, értsd jól...
-
Apone33
őstag
Nem rossz, csak kicsit borsós az ára. Atom-os lapnak pont jó lenne. Lehet hogy benevezek egyre.
-
mghltm
addikt
matx lap eseten az elolapi usb/audio csatlakozokat be lehet kotni rendesen? van eleg hely a tap es az alaplap kozott?
azt hittem valami uj hazikorol van szo, de gyanus lett az usb2.0 es az alacsony hatasfoku tap. talaltam rola ket es fel eves tesztet itt
amiket en modositanek rajta: a szellozeshez belulre egy 12/14cm-es porszuros venti parhuzamosan az alaplappal, ami hutene a procit, ramokat, hdd-t, chipset-et. magasabb hatasfoku tap venti nelkul es fsp zen/seasonic x modjara sok lyukkal. elolre usb3.0
-
szben05
tag
Elég csúnya a ház, de legalább jól szellőzik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph Lapos, fekvő, kis alaplapokat fogadó, de alaposan telezsúfolható kis PC lakást próbáltunk ki.
- Fractal Design Torrent Compact White RGB TG Clear Tint
- NZXT Kraken X73 RGB 360mm vízhűtő!
- Cooler Master MasterAir MA824 Stealth CPU Hűtő!
- nJoy Cadu 1000VA / 600Watt / 2026.07 garancia/ Usb management / Line-interaktív / 2aksi / Schuko
- Újszerű iCUE H100i ELITE CAPELLIX RGB - Corsair iCUE H115i ELITE CAPELLIX RGB Processzor Vízhűtés
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Intel Core i7-9700 CPU, processzor (SRG13)- Számla, garancia
- Motorola G34 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Kolink KL 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest