- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Hardvereket hozott a májusi cserebogár
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Dell notebook topic
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- Mini-ITX
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Marque
csendes tag
sziasztok!
a kérdésem a következő:
megvettem a csodaszép, csodajó CM hyper 212 plus ventimet, és tenném is befelé a lappal egyetemben a cooler master elite 331 házba, de ugye ennek a hűtőnek a sajátossága, hogy az alaplap hátulján szoritólemezzel szereled fel. ettől viszont nem lehet beszerelni, hiszen a lap nem tud vizszintesen beülni a házba.valakinek ötlete?
-
werttzui
addikt
Üdv emberek egy gladiátor 600-asba belefér egy 5850-es radeon??
-
Fel
addikt
Sziasztok CM tulajok!
Nincs véletlenül valakinek CM Storm Sniper kuckója? Ha esetleg van meg tudná mérni, hogy milyen vastag 2x120-as radi férne el a ház felső részében? Fel lehet oda fogatni egy radit úgy, hogy a ventik a házon kívülre kerülnek (a felső borkolat alá)?
Előre is köszönöm! -
syC
addikt
Egy 840 tulaj megnézné nekem, hogy ha akarná,meg tudná-e fordítani az alaplapi tálcát?
-
aram01
nagyúr
sziasztok tegnap beléptem a klubba egy 335-ös házzal előre is szeretnék tenni egy olyan böszme ventit rakni mint hátul van amit természetesen olyat ami a tápról kapja naftát szerintetek megéri olyat dobni rá? ja és hol/mennyi? köszi előre is
-
Cruncher
csendes tag
Sziasztok!
Szeretnék egy olcsó, de jó házat, ezekre gondoltam:
Cooler Master Elite 331
Cooler Master Elite 335Melyik lenne a jobb szerintetek? Mind a kettő elég nagynak tűnik, de melyik szellőzik jobban? Melyik a strapabíróbb?
-
total90
veterán
Csákó!
Egy CM Scout-ba beférne egy Scythe Mugen 2 vagy esetleg egy TR Ultra 120 Extreme proci hűtő?
-
elfelejtette
veterán
válasz
Balázs1621 #361 üzenetére
Hy!
Ha a gyári hűtő van a procin, vagy más, az alaplapra merőlegesen fújó ventis hűtő akkor annak elkél a plusz hűvös levegő.
Üdv. -
Balázs1621
senior tag
Sziasztok!
Van egy Cooler Master Elite 331-es házam, az oldalán van egy "kürt", ami a proci felé áll, szerintetek azt érdemes ventillátorra cserélni?
Amúgy remek kis ház, jó hűtéssel! -
Cyberpunk
félisten
Na hali én is egy HAF-932-es mellett döntöttem, illő ház egy i7-es rendszernek
Csak ne lenne ilyen nehéz beszerezniNekem a Black-tetszik, jó lenne egy olyat felhajtani
-
Pepe78
őstag
Na mi ez itt ez a nagy csend????????
Hát csak időt kell szakítani egy kis fényezgetésre.
HAF 922 ről sehol nem találok képet ami kívül át lenne fényezve.
Még a végén első lesz az enyém ezen a téren.
1-2 héten belül jelentkezem a végeredménnyel. kom-ancs barátommal éppen ma beszéltünk a dologról. -
Sheltem77
aktív tag
Én meg HAF 932 mellett döntöttem és beszaráskomoly. Hihetetlen, hogy egy számítógépház ennyire tetszik..Ha valakit érdekel hosszabban is kifejtem a tapasztalataimat egy minirevjú formájában.
-
alibabo
tag
Háát...ha fel vagy szerelve és ügyes vagy. Én nem mernék nekiállni, igaz gyakorlatom sincs benne.
Még mindig kíváncsi vagyok, milyen lesz a karbonod.
Mostanában nekem sincs olyan pc-és szezonom, nem nagyon érdekel. Majd ha megint el kap a hangulat, akkor befejezem a harisnyázást és a kábelrendezést. -
sz.j
nagyúr
Felteszem ide is a kérdésemet, hátha itt kapok választ ...
Új házat szeretnék venni ha síkerül eladnom a mostani Antec SLK3700 BQE házamat (vajon mennyit érhet).
Az alábbi típusok között vívódok, de nem tudok dönteni:
CM 590
(CM 690)
HAF 922
Szerintetek melyik a jobb választás és miért?
Én a HAF 922 felé hajlok. -
alibabo
tag
Nagyon tuti, imádom. Számomra tökéletes.
Igen elég vékony, néha-néha hallom egy picit berezonálni, de elenyésző. Azt hiszem teszek rá olyan szivacsot, amit a hangfalakba szoktak, hogy egy kicsit merevebb legyen. Talán az még nem gusztustalan.
Szerintem házilag nem érdemes neki állni, mert meghajlik. Valami profibb kütyüvel rendelkező valakit érdemes megkérni némi összegért.Tényleg, karbonilag hogy állsz?
-
Pepe78
őstag
HAF 922 tulaj lettem.
Ma indult új forum a 922 kuckóról. -
alibabo
tag
Igen, ezen a témán már túl vagyok én is. Először mikor még nem jártam utána azt hittem esetleg nem jól pasztáztam, aztán megcsináltam mégegyszer ugyanolyan sz@r volt. Akkor kezdtem el utána járni, előbb kinti fórumokon találtam rá utalást, aztán később itt is.
Már nem érdekel, nem is tartok tőle, jó a hűtésem/szellőzésem.Pepe78:
-
Pepe78
őstag
Üdv!
Úgy néz ki összejön a HAF 932 a jövő hétre.
Egyenlőre nem tudom mikor lesz paintozva de mivel ez már nem lesz eladó így nem kell sietnem vele.
Az biztos, hogy ettől jobb házam még nem volt.
-
Sheltem77
aktív tag
Új hét, és HAF 932 még mindig sehol...Lehet tényleg 1 hónap lesz mire újra kapható lesz ez a nagyszerű ház
-
Peti78
őstag
Nem vett senki ,mstanában házat? Szeretem olvasgatni a tapasztalatokat
-
Sheltem77
aktív tag
Ha hamarosan nem kapok HAF 932 -t kitérek a hitemből
-
MattX
tag
Hulyén hangzik de miota nem kapni a 932-t? Megszuntették vagy csak hiánycikk?
-
alibabo
tag
válasz
SalvadorLynx #326 üzenetére
Hm..elképzelhető, hogy hibás. Nekem semmi gondom nem volt velük. Esetleg próbáld meg megmozgatni a billenő modulon is a csatikat, ha odafér a kezed, lehet kilazultak. De le lehet csavarozni a felső lapot a modullal együtt, úgy jobban hozzáférsz. Az enyémek is elég csálén állnak.
Sheltem77:Kollégámnak olyan van és nem rossz, annyi hogy a külső alu után csalóka, a belső az acél. Illetve a 932-höz képest, ha az alaplap fölé, a plafonra raksz 2 12-es ventit, akkor ott már nem sok hely marad. A vinyókat sem igazán tudod hűteni, ha az adott helyüket használod.
-
Sheltem77
aktív tag
Mivel nem kapni 932es CM-t egy kicsit offtopic leszek ezért bocsánat a kérdésemért.
Tehát mi a véleményetek a Zalman GS 1000 házról 932 helyett? -
SalvadorLynx
aktív tag
Van egy cooler master atc 840-em és nem tudom működésre bírni a tetején elhelyezett usb és hang csatlakozókat, pedig az alaplapon mindent bedugtam amit kell. ?
-
S. Szabi
őstag
válasz
Sheltem77 #323 üzenetére
Esetleg ez: COOLERMASTER RC-1000-KSN1
-
Sheltem77
aktív tag
-
bim
veterán
Akinek HAF 932 van megnézné nekem hogy a tetejében elférne e egy 3x12-es radi úgy hogy belóg az optikai meghajtók helyére? Gondolok itt arra hogy nincs e útban valami kiálló borda a felső lap alján vagy csavar/szegecs bármi. Tudom 2x12-es radinak van hely de készítenk egy radiátor szendvicset ami áll egy 3x12-ből és egy 2x12ből hogy egyik radiból kényelmesen át lehessen kanyarodni a másik radiba a csővel...
Előre is köszönöm. -
scope2007
addikt
válasz
Sheltem77 #297 üzenetére
mint mondtam tökéletes ház.. tökéletes hűtéssel.. persze mivel nekem voltak felesleges 120as ventijeim itthon azért vettetem őket is pluszba... tehát hddk 25fok fölé még véletlenül se mennek... sőt az echo green samsung 22fok fölött még nem járt
best buy ház.. legalábbis számomra az volt [ára azért van.. de 1x kell megfizetni
]
-
Sheltem77
aktív tag
Sehol nem kapni HAF 932-t jelenleg
-
Pepe78
őstag
Gerisz Karbon fólia van olcsóbban is asszem.
Kom-ancs barátom olyan 7 körül vette.
Persze ezt pontosan meg kell tudnom, de így emlékszem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A71 128GB Kártyafüggetlen, 1 év garancia
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 5700 8GB Zalman Z9 Zalman 500W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8GEN I 8GB I 256GB I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest