Hirdetés

2012. május 31., csütörtök

(#1901) Razer6666 válasza Vartanus (#1900) üzenetére

Razer6666
(fanatikus tag)

Nem is kell az egészet berakni.. Én ha CNC-vel csinálnám akkor szét fúrkálnám a szegecseket és úgy be lehet rakni CNC-be is..
Hát ne is add oda senkinek.. Én sem adom.

Hát én is azzal gondoltam csak nekem kellene 11cm átmérőjű és az itt nincsen..Nem tudom egyáltalán létezik e?? :F

A politikusok a javadat akarják. Oda ne add nekik!

(#1902) Razer6666 válasza Vartanus (#1900) üzenetére

Razer6666
(fanatikus tag)

Csináltam új jó minőségű képeket. + volt egy kis modding is a kábelekkel: Gégecső+Ilyen szép citromsárga gyors kötöző.. :DD Képek itten e

[ Szerkesztve ]

(#1903) Vartanus válasza Razer6666 (#1902) üzenetére

Vartanus
(kvázi-tag)

Alkul alkul :C

Fasza lesz ez :R szerintem ha befestenéd a belsejét mondjuk metálfeketére nagyon állati lenne :P :))

Eszembe jutott hogy hát én a vázamon is a rugóúttuning miatt egy konzolból vágtam egy keveset a lengőkartartó konzolból azt is felxxel csináltam és vitte....pedig az 4mm vastag Easton 9002es szakítószilárdságú alumíniumötvözet :)) :DD ...szal szerintem akkor ezt az 1mm vastag 7005ös(annak tippelem :D ) alumíniumötvözetű lemezt is vinnie kell :DD :K

még egy ötlet neked...ha nekem lenen armorom akkor tuti hogy a két előlapi "ajtó" mögé beraknék1-1 hidegkatódcsövet..és hogy az első ventivel pariban legyen mondjuk kéket ;]

< AMD - The future is fusion >< AMD Black Edition - Maximum control >

(#1904) Razer6666 válasza Vartanus (#1903) üzenetére

Razer6666
(fanatikus tag)

Sajnos már kétszer le volt festve a belseje, de valamiért lepattog a festék róla, amúgy festeni is szoktam mindenfélét: autót pc házakat, motorokat, stb. Szóval értem a dörgést de valahogy nem akarja megfogni a festék. Már mindennel próbálkoztam és feladtam, fekete az alja meg a teteje és ennyi..Ja meg ha be van festve akkor is még ha jol is sikerül nagyon vigyázni kell rá ne hogy leverődjön a festék.. nálam meg ez nem kivitelezhető a ház kialakítása miatt, szóval jobb ez így..Vagyis van még egy lehetősségem mégpedig a porfestés..Van is a közelben egy műhely ahol por festenek is csak meg kell kérdeznem hogy vállalnák e..

Ha viszi annál jobb...Háta majd megpróbálom milyen lenne ott a csövekkel mert van a gépben 2 piros színű, na majd azokat átpakolom oda.. Majd lehet befestem a tápot is feketére csak nincsen kedvem kiszedni a sok kábelt...

(#1905) Vartanus válasza Razer6666 (#1904) üzenetére

Vartanus
(kvázi-tag)

Nekem ennyivel is jobb.. :DDD fekete vagyis sötét a tápom,ilyen: [link] :C :DD

[ Szerkesztve ]

(#1906) Razer6666 válasza Vartanus (#1905) üzenetére

Razer6666
(fanatikus tag)

Na ja, a moduláris táp olyan szempontból jobb, de majd jól összefestem és akkor már enyimé is fekete lesz.. ;] ;]

(#1907) Vartanus válasza Razer6666 (#1906) üzenetére

Vartanus
(kvázi-tag)

Itt vannak a képek a kíváló minőségű full alumíniumötvözetű Tt Sharkomról [link] :C :))

(#1908) Razer6666 válasza Vartanus (#1907) üzenetére

Razer6666
(fanatikus tag)

Nagyon jól fest, szép nagy..te festetted az elejét??? Csak mert nagyon állat...A belsö festés is szépen egyben van ahogy látom..Képek a beköltözésről??? :R

(#1909) Vartanus válasza Razer6666 (#1908) üzenetére

Vartanus
(kvázi-tag)

lesznek lesznek azok is :DD

Am nem én csináltam így vettem:) de már kicsit változtattam rajta meg pár helyen sajnos lepatogzott a szép festés szerelés közben eldőlt az előlap stb :W

A tetőlemez popszegecseléseit lecseréltem revoltec aranyszínű rozsdamentes acél csavarokra..nagyon nagyon állati masszív lett így.amúgy is az az alumíniumötvözet alapanyag miatt :C :DD mondjuk igaz egy hajszálnyival rugalmasabb mint a SECC házam volt..de ez kis rugalmasság még előnyére is válik úgy gondolom :DD :C

Majd nemsokára mennek am CNCre :)) :P

(#1910) emre

emre
(PH! addikt)

Sziasztok!

Tudja esetleg valaki hogy a V3 illetve a V4 black házikó miben különbözik egymástól?

"Rongy ceruzámat inkább leteszem s köszörülöm a kasza élit, mert földünkön az idő érik, zajtalanul és félelmesen." (József Attila: Végül)

(#1911) Razer6666 válasza emre (#1910) üzenetére

Razer6666
(fanatikus tag)

Üdw. Hát az előlapon kívül szerintem nem sokban, Gondolom több gyors zárat adnak az odd meg hdd-hez, ahogy látom ezen kívül semmiben. Nekem van itthon V3 is, nem rossz házikó ha nem vagy nagyigényű. :)

(#1912) Razer6666 válasza Vartanus (#1909) üzenetére

Razer6666
(fanatikus tag)

CNC?? Kicsit több infót..

(#1913) emre válasza Razer6666 (#1911) üzenetére

emre
(PH! addikt)

Köszi! :R

Nekem ez 10k körüli áron tökéletesen megfelelne. :K
Mivel jelenleg egy ilyenbe van bezsúfolva minden. :DDD

"Rongy ceruzámat inkább leteszem s köszörülöm a kasza élit, mert földünkön az idő érik, zajtalanul és félelmesen." (József Attila: Végül)

(#1914) Vartanus

Vartanus
(kvázi-tag)

3x12cma tetőre a radiventiknek meg az előlepi vágás

(#1915) Razer6666 válasza emre (#1913) üzenetére

Razer6666
(fanatikus tag)

Huh hát ez nagyon ott van.. Gyorsan cseréld le..Nekem is tökéletesen megfelelt csak hozzájutottam az Armor-hoz és nem hagyhattam ki..

(#1916) Razer6666 válasza Vartanus (#1914) üzenetére

Razer6666
(fanatikus tag)

Képeket várom.. :)

(#1917) Sipi8

Sipi8
(kvázi-tag)

Üdvözlet!

Adott egy Thermaltake Mozart TX ház. És van a ház belső alsó részén egy kis érzékelő. Ezzel mit kell csinálni h működjön??? Azt is hallottam h van olyan alaplap, ami támogatja ezt a megoldást és ezeket az érzékelőket a megfelelő helyre lehet csatlakoztatni... :F
Vki tud vmit erről?

(#1918) Vartanus válasza Sipi8 (#1917) üzenetére

Vartanus
(kvázi-tag)

Szia:)

Igen ez alaplap függő,a modern lapok nagy része támogatja a ház nyitásérzékelőt:)
Alaplapod kézikönyvét nézd át vagy esetleg ah megmondod milyen deszkád van lehet tudunk segíteni :K

Üdv: Vartanus

(#1919) Vartanus válasza Sipi8 (#1917) üzenetére

Vartanus
(kvázi-tag)

Egyébként gartula,nagyon jó kis házad van :C jobb is talán mint az én Sharkom :U egyébként a te házad is 1mm-es alumíniumötvözetű lemezekből épült,mint az enyém,ha jól látom :F

(#1920) Sipi8

Sipi8
(kvázi-tag)

Otthon nem sikerült szereznem ilyen kuckót, ezért a német ebayről szereztem be. Igen, jól láttad, 1mm-es az anyag. Alaplapom: XFX 790i Ultra

(#1921) Razer6666 válasza Sipi8 (#1920) üzenetére

Razer6666
(fanatikus tag)

És jóféle ez az alaplap?? Csak mert nekem bejön külsőre nagyon.. :F

(#1922) Vartanus válasza Sipi8 (#1920) üzenetére

Vartanus
(kvázi-tag)

Mivel ez a megboldogult Nvidia Inteles chipsetjének a csúcsával van felvértezve és anno egy vagyon volt tuti hogy van rajta nyitásérzékelőjumper. Ez KURVA JÓ lap...egy hibája szerintem...hogy én nem vennék olyan chipset alaplapot aminek a gyártója leállt a chipsettel mert innentől ohne támogatás a jövőre nézve, de ez csupán szerény véleményem.

(#1923) Sipi8

Sipi8
(kvázi-tag)

Egy olyan kérdésem volna még, hogy a Mozartba befér egy Corsair H100 hűtő?
Azért kérdem mert nincs nálam a ház és nemtudom lemérni.
A XFX alaplap már úgysem lenne tovább fejlesztve. Kapott egy QX9770-es procit, meg veszek hozzá ezt-azt és kész. Erre a s775 rendszerre többet nem akarok költeni. Már a 2011-ben gondolkodom -> bár ez a rész már nem a topichoz tartozik, csak megosztom...

(#1924) Vartanus válasza Sipi8 (#1923) üzenetére

Vartanus
(kvázi-tag)

TX-ben hátulra 2x240es radiátor is elfér így szerintem a H100-as is bőven...bár én neked azt javaslom ne ilyen vízhűtésben gondolkodj,hanem rakj össze egy normálisat,pláne ha majd Sandy E-re akarsz váltani.

(#1925) ToBeY

ToBeY
(PH! nagyúr)

Hello
Valaki tudna abban segíteni,hogy a sima Thermaltake Soprano házba előre berakható-e 140mm cooler? 3 venti méretnek van hely,most a 120mm a középső lukban van.

[ Szerkesztve ]

(#1926) csab991

csab991
(tag)

Üdv! Thermaltake Armor A90-es házzal milyenek a tapasztalatok? 20-21 k-s árkategóriában nézelődtem és ez elég jó választásnak tűnik.

NFS World - P911GT2RS

(#1927) Savanya válasza csab991 (#1926) üzenetére

Savanya
(PH! addikt)

Helló !

Nekem volt és nagyon szellős hűvös ház , jól szerelhető , nincs kábel elvezetés a tálca mögött .
Most A60-as van ,de inkább ezt válaszd mert nagyon vga is elfér , van usb3.0 és van hot swap rack is , nem beszélve olcsóbb picivel.

(#1928) csab991 válasza Savanya (#1927) üzenetére

csab991
(tag)

Köszi, csak egy 400-as FSP tápom van, így alig van kábel, az nem gond, VGA-m se lesz akkora hogy gond legyen belőle, bár eza hot swap fasza kis megoldás.

NFS World - P911GT2RS

(#1929) olom

olom
(újonc)

Sziasztok érdeklődnék hogy thermaltake levet 10 gt házam van és a sata kábel kéne nekem nem tudjátok hogy hol lehetne külön kapni?
Ahol be lehet rakni a winchestert és hátul van 1 müanyag lap és azon vannak a sata csatlakozó.

Előre is köszönöm :R

(#1930) Petyyyyy

Petyyyyy
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Csakhogy megtaláltam a topikot.
Thermaltake V4/V4 Black edition házat használókat faggatnám: befér a házba egy Noctua NH-D14? Esetleg van aki ezt a párost használja?

Szemed az úton, pedál a padlón - Mobil memóriájából adatmentéshez keresek szakembert! -> PM!

(#1931) steve24

steve24
(tag)

Sziasztok,
Ugy néz ki hogy veszek egy Thermaltake VL80001W2Z házikót, neki alul van elvileg a tápja, nekem egy FSP tápom van 500W os, elérnek a vezetékek ahova kell?

Ne bízz olyan lényben melyik 1 hétig vérzik és mégsem döglik meg. :)

(#1932) Razer6666 válasza steve24 (#1931) üzenetére

Razer6666
(fanatikus tag)

Hát milyen pontosan az a táp?? de szerintem elérnek.. :K

(#1933) steve24 válasza Razer6666 (#1932) üzenetére

steve24
(tag)

Kék szine van és hálós a vezetéke. van rajta 6 pines csatlakozo is a VGA hoz, de elértek most raktam össze . :R

(#1934) steve24 válasza Razer6666 (#1932) üzenetére

steve24
(tag)

Van benne 5 12cm ventilátornak hely, 1 hátul, kettő felül, egy elől és egy oldalt, melyiket hogy rakjam be? hogy eredményes legyen a hütés?a hátsó gyárit ami kéken világit az befelé fujja a levegőt a CPU ra. oldalt van egy hely a VGA magasságába? az is befelé fujja? meg az elején ami van azis? és a kettő fölső meg kifelé? ja még alul is van egy hely,

[ Szerkesztve ]

(#1935) Razer6666 válasza steve24 (#1934) üzenetére

Razer6666
(fanatikus tag)

Az elsö venti befelé fujjon, az also venti is befelé, az oldalso is befelé, a hátso az kifelé, a két felö is kifelé.. Igy kell hogy legyenek és akkor jo lessz... :K :K

(#1936) steve24 válasza Razer6666 (#1935) üzenetére

steve24
(tag)

Rendben idő közben kiderült hogy ami gyárilag benne volt az forditva volt benne hátul mert az befelé fújta a levegőt :R

(#1937) Razer6666 válasza steve24 (#1936) üzenetére

Razer6666
(fanatikus tag)

Hát megesik... ;] Nekem is volt ilyen házikóm, és jól elvoltam vele..Nagyon jok voltak benne a hőfokok... :K

(#1938) steve24 válasza Razer6666 (#1937) üzenetére

steve24
(tag)

Sziasztok
Na most olyan gondom van ezzel a házikóval hogy, a felső hátsó ventilátort nem tudom berakni, mivel ott van a CPU 4 pines csatlakozója, van ilyen????

Ugye ezek a ventilátorok szabvány méretei 120*120*25mm
ide meg valami 120*120*15,, kellene hogy elférjen a csatlakozótol.van ilyen csatlakozó?

(#1939) steve24 válasza Razer6666 (#1937) üzenetére

steve24
(tag)

Ami gyárilag hátul volt benn, az ami kéken világitott, igaz halk volt de lassu is, most hátulra tudtam szerezni egy ARTIC F12 ventilátort, ami halkabb a gyári thermaltake tol is, és nagyobb a teljesitménye, a chieftec amit vettem az hangos, igy azt oldalra tettem be,de felüre is akarok, de nem fér el a 25mm vastag. ahngot is meg oldottam lecseréltem a CPU hűtőt is, és egy zalman ventiszabályzóval halkitom le amikor filmet nézek, amikor játszok akkor felvan tekerve mert akkor nem zavar a hang de akkor sincs nagy hangja,

(#1940) Razer6666 válasza steve24 (#1939) üzenetére

Razer6666
(fanatikus tag)

Hát igen, ennek a háznak az a hibája hogy felülre csak slim ventilátort lehet tenni..:S

(#1941) steve24 válasza Razer6666 (#1940) üzenetére

steve24
(tag)

És lehet kapni ilyen slim ventiket itt magyarországon? elfogadható áron és halk is legyen? :)
vagy túl sokat akarok? :)

(#1942) Razer6666 válasza steve24 (#1941) üzenetére

Razer6666
(fanatikus tag)

Tuti lehet kapni.

(#1943) steve24 válasza Razer6666 (#1942) üzenetére

steve24
(tag)

nem vagyok velekibékülve :)
de lehet hogy nem is lesz benne, de akkor valami más megoldás kell, hogy ott ne szivjon levegőt be, most doboz van rajta..

(#1944) steve24 válasza Razer6666 (#1942) üzenetére

steve24
(tag)

Szerinted ez olyan lehet?
Scythe

(#1945) Razer6666 válasza steve24 (#1944) üzenetére

Razer6666
(fanatikus tag)

Azt hiszem ez olyan.
Ám nem szív az be felül semmit, ott szépen kimegy a meleg levegő magától is..

(#1946) steve24 válasza Razer6666 (#1945) üzenetére

steve24
(tag)

de egyböl melette ott van hátül a ventilátor ami kefelé fujja levegőt. gondolom ha nincs ott semmi akkor ott szivná be a levegőt. ahol könnyebb...
szerintem

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.