Új hozzászólás Aktív témák
-
Anubis_9
addikt
A házad maga az Empire State Building.
Jó kis darab!
A céges gépemben szintén van egy 500-as Samsung. Nem használok semmilyen rezgés gátlót, ami miatt annyira rezonál tőle még az asztalom is, amin a gépház áll, hogy akik odaülnek hozzám, mind megkérdezik, mitől remeg az asztal.
De én már megszoktam, nem is foglalkozom vele.
Szerencsére az itthoniak nem rezonálnak.
-
Anubis_9
addikt
-
Anubis_9
addikt
-
Anubis_9
addikt
Egy kis segítség, aki 5 V-on akarja üzemeltetni ventijeit.
Eredetileg 12 V-os ágra van kötve a venti:
[link]
Csak annyit kell tenni, hogy ki kell szedni az érintkezőtűket és bal oldalon lévő sárga-feketét áttenni a jobb oldalon lévő piros-fekete helyére. És máris 5 V-on üzemel a kicsike.Szerencsére beindul bootoláskor minhárom venti 5 V-on. Így kb. 5-600-at forognak a gyári 1000-1100-as érték helyett...
Mindenkinek köszönöm a segítséget!
-
Anubis_9
addikt
Szombat óta én is CM690-es klubtag vagyok (engusz-nak külön köszönet!
). Nagyon meg vagyok vele elégedve. Olyan masszív, feldönteni sem lehetne (barátnőm gyorsan hozzátette, hogy ő azért fel tudná borítani!
).
Két kis negítívuma van csak, de ezek nem lényegesek:
- kár, hogy nincs benne speaker,
- a power led csatlakozója nem stimmel az ASUS alaplapomhoz (ezt többen írták).Nagyon jó kis ház, mindenkinek csak ajánlani tudom!
-
Anubis_9
addikt
November 28-án rendeltem meg a RC690-esemet az ICSMEDIA-nál. Azt mondtál, dec. 10-ére itt lesz. Ennek ellenére a mai napig nem kaptam meg.
Azt mondták, nem szállítja a nagyker.
Már kezd elfogyni a türelmem: kb. november 25-e óta az asztalon szétborítva fekszik a szg-em.
Nem tudtok 1 helyet, ahol lenne raktáron ilyen ház?
-
Anubis_9
addikt
Akinek már megvan ez a háza: hány tűs a 3 venti csatlakozója? Ugye 3 tűsek? Mert a Zalman fordulatszámszabályzóm 3 tűset tud fogadni.
Szerintetek lehet valahogy a 3 venti csatiját egyesíteni (komolyabb szétbarkácsolás nélkül), hogy együtt tudjam a fordulatukat csökkenteni (ha kell).
-
Anubis_9
addikt
Tonycs ajánlására 24-én felhívtam a madárboltot, ahol is azt mondták, januárig kizárt dolog, hogy kapnak. Mondták, hogy volt 4 db, de azt mind elvitték.
[link]Nem értem, hogy miért mondták ezt nekem, hogy rá 1-2 nap múlva meg itt olvasom a hozzászólásokban, hogy többen is szereztek ebből a boltól 690-es házat
Amúgy most rendeltem meg egy másik boltban (1-200 Ft-tal kevesebbért) ahol azt ígérték, december elejére meglesz a cucc.
Már várom!
-
Anubis_9
addikt
-
Anubis_9
addikt
"miért nem raktak rá egy külső kijelzőt??" Mert szerintem nem csak én vagyok olyan, hogy holt hidegen hagy a külső csicsa-micsa világítós kijelző.
"Inkább leveszem a ház oldal lapját" Aztán úgy telemegy porral, hogy fél év után 10.000 BAR-ral kell kinyomatni belőle a koszt!
-
Anubis_9
addikt
Utánanéztem a NET-en, de igazából alig forgalmazzák vhol. Egy helyen találtam meg, de ott is 20.000 Ft volt.
Talán még túl új!
Új hozzászólás Aktív témák
ph Olyan házat dobott piacra a Cooler Master, melybe hét-nyolc ventilátor is befér, rezgéscsillapított, nem túl drága, és még szép is.
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Mini PC
- Napelem
- Mozilla Firefox
- The First Berserker: Khazan
- AliExpress tapasztalatok
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A8 2018 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 7280 - i5-7GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pulse RX 7900XTX 24GB Videokártya!
- AKCIÓ! ASROCK H310CM i5 8600K 16GB DDR4 960 GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest