Új hozzászólás Aktív témák
-
Zolás
addikt
válasz
BLiNk3r #3781 üzenetére
Ha lefelé néz hüvösebb levegőt sziv ami jó tesz a tápnak.
Viszont ha porosabb a környezet akkor érdemesebb befelé forgatni mert ugy nem sziv be sok koszt.
Neked kell eldöntened hogy melyik irányba nézzen. Ha meg moddolsz a táp elé egy porszüröt akkor meg alap hogy lefelé néz -
Zolás
addikt
Ismer valaki egy jófajta müszerészt? Nem értem hogy de az egyik ventimről töböl kijött a piros vezeték
És egy deka forrasztópákám nincs hozzá
-
Zolás
addikt
válasz
Kolondrum #3579 üzenetére
Én most raktam össze az enyém és a következő módon hoztam össze hogy rámenjen az oldallap:
A másik oldalára boritod a gépet hogy a kábelek legyenek felül. Nagyjából elosztod a kábeleket hogy ne egy nagy csomót-köteget csináljanak hanem 3-4-5-6 kisebbet. Összekötöd a kisebb kötegeteket kábelkötegelővel és valahova lekötöd őket szintén kábelkötegelővel. Ahhoz hogy a kábelek a hátravezetésnél szintén ne egy nagy bumszlit csináljanak lehet hogy ujra vissza kell huznod az egészet és ujra nagyjából kötegek szerint hátravinned. Ha megvagy még amig fekve van ráteszed az oldallapot mert ugy egyszerübb meg ugyse tudod tökéletesen elosztani a kábeleket legfeljebb egy nagyon kicsit fog fesziteni az egész de annyi belefér.
Igaz nekem moduláris tápom van igy csak 3 kis köteget kellett csinálnom de több kis köteg is elfér ott hátul csak ügyesen kell csinálni.
Sok sikert. Minél tovább nézem annál jobban tetszik a ház szóval hajrá
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell P2419H P2419Hc Full HD LED IPS 24" + P2719H 27" LCD monitor (vékony keretes)
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Inspiron 5405 - Ryzen5 4500U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest