- Azonnali informatikai kérdések órája
- TCL LCD és LED TV-k
- Melyik tápegységet vegyem?
- 3D nyomtatás
- A napi Windows-hiba? Teljes adatvesztés Bitlockerrel
- Ettől lesz más a tévézés? Teszten a OneTV SoundBox
- Gaming notebook topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Projektor topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peti78
őstag
Azokkal a fractal ventikkel az a baj, hogy egyelőre nyugdíjastól lehetne elvileg beszerezni, de mostanában nem várható nála. Én is sokáig vártam a 14cm változatra, de sajna nem jött. Magyarországon nincs forgalmazva egyelőre. Most kívánnak tovább terjeszkedni. Szlovákiában már lehet őket kapni. Ha esetleg tudsz hozzá forrást, ne felejts el engem is értesíteni

(#2932) Ybron
nincs harag a szívemben egy csepp sem
-
alibabo
tag
Valahogy én is így vagyok. Majdnem lecsaptam egy Cosmos S-re, de hát a cash. Viszont én is marhán bírom ezt a házat, csak néha kicsi már ez is nekem.
A vinyóról: nyugi nekem is annyi a 640-es WD-ém. Pedig ilyen is van rajta. Mégis a múltkor, amikor olyan két hétig meleg volt, így nálunk is a tizediken bemelegedett, máris 40-43 fokos volt. Most per moment 33 fokos, tegnap este óta ketyeg a gép. De most csak kint 18 van, bent meg 23.
A gyári kék ledest én is kiszanáltam, az csak dísznek való.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B85M-G B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3209, 100% Akkumulátor
- Corsair T3 RUSH gamer, irodai szék
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E5550, E5570, 5590, 5500, 5501, 5510, 5520 / SZÁMLA + GARANCIA
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3440, 90% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő