- Bődületesen sok szoftverrel kínálja Core CPU-it és Arc GPU-it az Intel
- Tízszer gyorsabban indulhatnak a játékok a Microsoft új csodafegyverével
- Korszakok keverednek a HYTE legfrissebb, lekerekített külsejű házában
- Egy éven belül háromszor csinálta ki saját CPU-ját a Corsair méregdrága PC-je
- Miért fárad gyorsabban az iPhone akku, mint az androidos?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen monitort vegyek?
- Kinéztél egy RTX 5060 Ti-t? Lehet jobb, ha lecsapsz rá!
- OLED TV topic
- Androidos fejegységek
- Ne várj sokat a vásárlással: drágulás a láthatáron
- Korszakok keverednek a HYTE legfrissebb, lekerekített külsejű házában
- TCL LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pepe78
senior tag
Hi!
Írtam neki pü-t, de még nem válaszolt.
A venti kérdés nagyon nehéz számomra..
A legutóbbi nagy ventilátor teszt tette igazán nehézzé a döntést.
Végre jól körbe akarom járni a kérdést, és nem akarok össze vissza vásásrolni.
Jelenleg van Zalman, Cm, AC, Scythe ventim is.
Mivel 3 helyre kell vízszintesen elhelyezni " lógatni" ventiket így az olcsó csúszó csapágyas cuccok nem igazán jönnek szóba hosszú távon .. / mondjuk nem tudnám megmondani mennyivel tudnak kevesebbet mint egy folyadékcsapágyas /
Manapság már nem akarok pl Noctua ventit, mivel a valós légszállítása jóval kevesebb mint a gyári megadott értéke.
Az S-Flex 800-n elég halk valóban, ezt a Computermodénél volt alkalmam meghallgatni, de a Sleep Stream 800-s ugyan olyan jó. Szóval a " lógatott" pozíciókba esetleg S-Flex.
Mondjuk nekem a Silent Blade II folyadékcsapágyasa (1800 FT , 1000 Rpm) nem hangosabb mint a egy Scythe S Flex.
Szal a 3 vízszintes helyre szvsz valami folyadékcsapágyas cucc kell( ha megmarad a ház) lehetőleg 140 mm és max 1000 rpm, ( folyadékcsapágyasban nem néztem még 140 mm-s cuccot)
Előre, hátra plusz az Infinitymre akár csúszócsapágyas is szóba jöhet.( Sleep Stream, Nexus)
Fordulatszám szerintem 1200 ideális lehet, gondolva a nyári melegre.
Szabályzó vásárlását tervezem.
Olvasgattam olyan ventikről amiket egyik másik szabályzó nem vezérel ezért adják el pedig drága kategóriás cuccok.
Erről mit tudtok? / nagyon aggaszt a téma
/
Amiről nincs tapasztalatom:
pl van 2db 1900 RPM Scythe Sleep Stream ami 5 volton kb 1000 körül mehet.
de... pici kattogó hangja van.
Na most egy 800 Rpm ilyen venti nagyon halk, nem kattog abszolút.
Egy nagy fordulatú venti leszabályozva kattogna ált?
Pedig egy szabályzó mellett mind1 ha 1500-1600 fordulatú ventiket vennék, amit akár pár százra is visszavehetek de ha kell megy mint egy őrült.NA ebbe megint belemélyültem kicsit...
Tapasztalatokat írjatok ha lehet. Kifejezetten a saját megtapasztalt vélemények érdekelnének.
Esetleg leírva kinek milyen ventije van, és mi a konkrét tapsztalat.Ezzel sokat segíthetünk egymásnak.

Új hozzászólás Aktív témák
- GIGABYTE C200 Glass
- Seasonic VERTEX PX-1000 1000W 80 PLUS Platinum - Alza 12 év garancia 2036.12.21.
- Thermaltake Versa T25
- 0 perces COOLER MASTER 650W MWE V2 minőségi tápegység! GAR/SZÁMLA (Te nevedre)! 12V: 54A! ÁRON ALUL!
- APC Smart SU700INET 700VA valódi szinuszos szünetmentes,új akkukkal,2 év akku gari,számla
- Samsung UE75DU7172U 189 cm / 75 4K UHD Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 6700K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3376, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3933, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3899, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

/