- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- Samsung LCD és LED TV-k
- Projektor topic
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- SSD kibeszélő
- Milyen egeret válasszak?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
Új hozzászólás Aktív témák
-
MeszesKPT
őstag
Én csak ezt nézném, monitor nem is kell mellé, tökéletes.
-
Akula
őstag
amúgy szerintem a megfogalmazás, hogy hajlik nem helyes. Nem hajlik, hanem íves kialakítású. bocs
"Akula Sub, ready for the deep!"
-
ralfee106
tag
a curved monitor a befelé néző webkamerával is mutathatná a pörgő ventiket és a vízhűtést liveban. Szal így a megcurvelt monitorral egybe lehetne építeni a megcurvelt pécházat!
[ Szerkesztve ]
Nem a győzelem a részvétel, hanem a fontos!
-
Lenry
félisten
Gaming™
ez. ez a kedvenc részem az egész hírben
Gvella Glan! | There are two types of people: Those who can extrapolate from incomplete data
-
x_o_n
veterán
Ha egy sinen párhuzamosan letolhato lenne egy curved monitor az üvegen mikor ott ülsz a gép elött...az ugy menő lenne,mert ha nem ülsz ott csak zene vagy film ,feltolod és látod a gépet mögötte..de akkor sem kéne,de igy....mellé kell egy curved monitor és akkor egy félkör alaku asztal vagy mégis mire gondoltak?mert az meg nem szimetrikus igy kell még egy curved valami hogy kinézzen valahogy
-
aktív tag
Két észrevételem van csupán:
- ami ennyire nyitott, azt nem hiszem, hogy nevezhetjük a továbbiakban "case"-nek vagy háznak. Ez így annyival több egy átlag IKEA-s asztalnál, hogy van benne pár PC alkatrész és élére állították...
- a másik pedig: a "The World's First Curved Gaming" egészében ™ vagy csak a Gaming?
-
Akula
őstag
Látom ehhez az RGB LED ventik is járnak. Erről a Lakatos Winnetouék háza jut eszembe a gipsz oroszlánokkal a kerítés tetején, a konyhában meg a csótányokkal. Döglött lóra cifra kantár!
"Akula Sub, ready for the deep!"
-
Televan74
nagyúr
Be lehet tenni a Curved monitor mögé.
Mindenbe beleugatok!!!
-
TESCO-Zsömle
félisten
Én a koncepciót sem értem... Ennek funkcionálisan akkor volna értelme, ha a gép a domború oldalon lenne, a másikba meg lehetne tenni egy passzoló méretű monitort, esetleg hangcuccot. Így ez a holmi az asztalon, a monitor helyén... Értelmetlen. Még kiállítási tárgynak is.
Valós körülmények között hova teszel egy ilyet? A monitor alá? Esetleg fölé? Vagy eltolod középről a monitort és beteszed mellé?
Mert egy kiállításon, ahol körbe lehet járni, és van egy ilyen méretű LCD a másik oldalon, ott elég baszó lehet a hátulján a gép. De még úgy is ott a bibi, hogy egy ilyen 40" környéki kijelzőt az ember már leginkább rátol a falra, nem sétál mögötte.
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
Predatorr
őstag
Lefényképezem a gépem belsejét, beteszem háttérképnek, így nem kell aggódnom a porosodás miatt, és hogy hová teszem a monitort. Zóccóé'
"Amely probléma nem megoldható, azt meg kell szüntetni."
-
soundsonic
aktív tag
Nekem tetszik, bár sok értelmét nem látom és nagyon hamar belepné nálam a porcica és nem győzné az ember tisztitani
-
Raggie
őstag
Mióta van az MSI-nek custom Vega56 hűtése? Vagy ez csak nekem tűnt fel?
Clint Eastwood FTW
-
siposz
aktív tag
You see those guys from MSI ? They’ve got curved cases. Curved . Cases.
-
Robert07
aktív tag
Ha már hajlított, akkor egy LCD panelt is betehettek volna az üveg helyett.
Vagy akár egy félig átlátszó monokróm panelt, az tényleg jól nézne ki.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- DIGI Mobil
- Mikrotik routerek
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Digitális Állampolgárság Program
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- EA Sports WRC '23
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 850W Seasonic Prime PX-850 Platinum tápegység garanciával hibátlan működéssel
- Garanciális ÚJSZERŰ Deepcool PX1200G 1200W 80 PLUS Gold
- BESZÁMÍTÁS! 1050W Thermaltake TPG Platinum tápegység garanciával hibátlan működéssel
- ASUS ROG STRIX 850W Gold White Edition Moduláris Tápegység Fehér
- Asus ROG Strix 850W G (850W,GOLD)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest