Computex 2019: már a ház is hajlik

Az MSI nem elégszik meg a monitorokkal, számítógépházból is készített egy ívelt, üveg oldalfalú példányt.

Sok értelme nincs, de miért ne, gondolták az MSI-nél, aztán elkészítették a MEG Alchemy 700Xházat, amely hátulról úgy néz ki, mint egy kisebb méretű, hajlított LCD tévé, és tulajdonképpen elölről is nagyon hasonlít rá, csak éppen a panel és az elektronika helyett egy számítógépet rejt.


[+]

A pontos specifikációkról nem nagyon van értelme beszélni, a sötétített és edzett üvegpanel mögött ugyanis egy alaposan kilyuggatott panelt találunk, amelyen tulajdonképpen tetszés szerint rögzíthetjük az alkatrészeket.


[+]

A képen az MSI egyébként egy MEG Godlike szériás X570-es alaplapot, egy Ryzen 7 2700X processzort, egy MSI Radeon RX Vega 56 VGA-t, 32 GB-nyi Corsair Dominator Platinum  RAM-ot, egy Corsair RM1000X tápegységet és egy Bitspower komponensekből összeépített vízhűtést rejtett el. Sajnos a standon és a házban található rengeteg RGB LED-től nehéz jól belátni, de a szerelhetőség jó, bőven van hely mindenre, a ház kivitele pedig igényes. A bal oldali talpba ötletesen USB kivezetéseket is építettek, míg a jobb oldaliba hangcsatlakozók kerültek. A MEG Alchemy 700X megjelenési dátuma és ára is ismeretlen, csak annyit tudtunk meg, hogy nem koncepcióról, hanem valóban boltba szánt termékről van szó.

  • Kapcsolódó cégek:
  • MSI

Előzmények

Hirdetés