- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
- Ötlettől a megvalósításig: használjuk a nyelvi modelleket új ötletekhez!
- Nem veszik el az Activision Blizzardot a Microsofttól
- Elmondta a Nintendo, hogy mennyi Switch 2-t vihetnek haza az emberek
- Kevesebb bevételét adja át az OpenAI a Microsoftnak
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- 15+ Windows TIPP, amit eddig SENKI nem mutatott meg!
- Milyen videókártyát?
- PLC programozás
- Milyen széket vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
Új hozzászólás Aktív témák
-
MPowerPH
félisten
Melyik kinti forumon? En nem lattam panikot, pedig 2db angol nyelvu forumon is fent vagyok. A panikkeltes az egy negativ kampany resze. Ti panikoltok, kozben meg igazabol mashol sokkal nagyobb kockazatnak vagytok kiteve, amirol nem is tudtok.
Valahogy meg nem kerult bele a hirekbe az, hogy sorozatos, tomeges adatlopast kovettek el ismeretlen hackerek, akik kihasznaltak a biztonsagi reseket az Intel processzorokban. Meg ugy sem, hogy mar nyilvanos a dolog, magyaran szabad a gazda. Szoval persze, AMD topikban panikoltak paran, atjarva Inteles topikokba.
Mint mondtam, hogy ez nem az atlag usereket erinti rosszul, hanem a vallalatokat, ahol egyebkent is az ipari kemkedes egy biztonsagi kockazat.De abban egyet ertunk, hogy ez az egesz szegyen egy olyan volumenu cegtol, mint az Intel. Viszont tobb mint 1 evtizeden keresztul nem volt mas alternativa, igy mindenki ezt vette, mert a masik gyarto termekei hasznalhatatlanok voltak, es minden zsakutcaba fejlesztettek.Tudod, "The future is fusion" bullshit....
Új hozzászólás Aktív témák
ph A vállalat bejelentette az új Ryzeneket, illetve az új Radeonokat, de a Rome platformot is megmutatták.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 24GQ50F-B - 24" VA / 1920x1080 FHD / 165Hz 1ms / AMD FreeSync Premium / Adaptive Sync / HDR 10
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z370 i7 8700 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Lenovo Thinkpad T480 csak belső akku. 8-32GB 256GB-2TB
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős ELKELT
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest