Hirdetés
- A Mátrix Androidot futtat, a Samsung kezében a csatlakozó
- Az AVX és AVX2 emulálásával kedvez az ARM-os gépeknek a Windows 11 frissítése
- Nagyon nem szokványos módon ment tönkre egy ASML gép Kínában…
- Fájlformátumok a gyakorlatban: ProRes, H.265, AV1
- "3D-s" hővezető csövekkel jön a Cooler Master legfrissebb CPU-hűtője
Új hozzászólás Aktív témák
-
Egy ideális világban ez szerintem úgy működne, hogy a GPU-ban lévő fix funkciós egység előállítja a stream-et, GPU terhelés nélkül, de a GPU-nak ezt el kell küldenie a procinak valamilyen módon - nem tudom, hogy a küldést lehet-e terhelés nélkül.
Ezután a procinak elő kell állítania a hang mixerből a megfelelő bitrátájú hangot, majd ezt össze kell muxolni a GPU-ból érkező képpel valami konténerbe, amit lehet stream-elni.
Ez is kis mértékű CPU terhelés (audio konvertálás, muxolás, küldés, illetve a video stream olvasgatása a RAM-ból).
A valóság ezzel szemben nem tudom hogy van.(#885) BiP: Én sem. Ennek az egésznek egy mag bőven sok, még akkor is, ha az a mag alacsonyabb frekin megy a többi mag miatt, melyek a játékot futtatják. Aztán a valóságban lehet, hogy nem így megy, és akkor lehet nagyobb terhelés is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Bomba ár! Lenovo 14W Gen2 - AMD 3015e I 4GB I 128SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Xiaomi Redmi Pad Pro 256GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Apple TV 4K 2.gen (A2169) 32 GB 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Apple iPhone 13 Pink Super Retina XDR, 5G, dupla kamera 128 GB Használt, karcmentes 100%
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest