Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Nekem ezek a tanulmányok adták meg azt, hogy átlássam a jelenséget, és ha már meg is koptak a dolgok, gyanús legyen egy-egy állítás, és utánanézzek gyorsan. Aztán lehet, hogy most kalapácsom van és szegnek nézem a világot (ezt a kérdést legalábbis), ezt hajlandó vagyok elfogadni.
-
DoItYourself
addikt
Van otthon hetedikes gyerekem, sajnos nem tudta eddigi tanulmányai alapján megmondani, hogy milyen erős mágnes, milyen távolságból, mennyi idő alatt okoz hibát egy hdd-nek. Floppynál ez valós veszély volt, a hdd pedig ugyanolyan elven működik, nagyjából ez az amit mindenki tud.
Egyébként lehet okosnak tűnni netes cikkek alapján is, és tévhitet oszlatni, trendi, vérpistikés beszólás ("Oda kellett volna figyelni a suliban") nélkül is - ezért hoztam fel a témát, nem másért.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gurulunk, WAZE?!
- Google Pixel topik
- Vicces képek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Anime filmek és sorozatok
- Lalikiraly: SÜNI energiaital.
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Nintendo Switch 2
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Akár játékra! Intel X5650 / GTX 1650 / 24GB / 240SSD+ 500HDD
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest