Új hozzászólás Aktív témák
-
t72killer
titán
"mer'egy baromság
tudunk vezetni? igen vagy nem?"
Én tudok, ha nem ittam/nem vagyok fáradt. Ergo egy sima sörözés után a kollégákkal a jogsimat kockáztatnám, ha nem szerencsétlenkednék kicsi korsóval, alkoholmentessel, stb. Ezenkívül pl a gyerekért, pizzáért, stb is el lehetne küldeni a kocsit úgy, hogy én foglalkozok a saját dolgaimmal otthon/melóhelyen/stb. Ja, és évente minimum 3x megyek át fél Európán, 1000+km-t úgy, hogy én vagyok az egyetlen vezetni tudó a kocsiban. Ezt simán megoldhatnám úgy, hogy este indulok - és a légkondit is lespórolva (energiahatékonyság/környezetbarátság ugyebár?) alszok az út nagy része alatt.
A napi melóbajárásom is kb 2xfél óra, ezalatt ügyintézhetnék, emailekre válaszolhatnék, stb, ha az automata fogná a kormányt.
#46: 500évvel ezelőtt tudott olyan szekeret gyártani a korabeli ipar, amihez nem kellett komolyabban hozzányúlni 50év használat után? ezenkívül a szervizköltség nagyrésze a munkaerő+műhelyfenntartás ára. Ha autószerelő lennél, dolgoznál ingyen?
Új hozzászólás Aktív témák
- A legolcsóbb és a legdrágább új iPhone fogy a legjobban
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- iPhone topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Autós topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Mikrotik routerek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3318
- Samsung Galaxy Z Fold 4 256GB,Újszerű,Dobozával, 12 hónap garanciával
- HP EliteBook x360 1040 G8 i7-1185G7 32GB 512GB 2in1 1 év garancia
- Akció! Sérült! Corsair Icue 5000X RGB Számítógépház! Olvass leírást!
- iKing.Hu - Google Pixel 10 Tensor G5, 120 Hz OLED, tripla kamera-128 GB Használt, karcmentes Gari
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest