- VR topik
- Milyen videókártyát?
- Sok memóriát spórol a neurális textúratömörítés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Apple asztali gépek
- Vezetékes FEJhallgatók
- TCL LCD és LED TV-k
- Odapakol erőben a Honor Pad GT2 Pro
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tigerclaw
nagyúr
Jó kérdés, hogy megosztanak-e üzleti, technológiai titkokat az új cégükkel. Én arra tippelek, hogy nem, de ugye ez az egyéntől függ. Ha azt tennék, kb. lehúzhatnák rövid úton a karrierjüket, mert akkor az új cégnél úgy mutatkoznának be, mint egy nem lojális ember, akire nem lehet semmilyen titkot bízni...ergo ha majd tőlük lép majd, az Intel titkai sem lesznek szentek számára.
Persze a munkájába be fognak épülni valamennyire az ott szerzett infók, tapasztalatok, szóval pl. ha zsákutcába jutottak egy ötlettel az előző cégénél és ugyanaz felmerül az újnál, akkor nem fogja hagyni, hogy elcsesszenek X időt és Y pénzt ugyanarra.
Én amúgy nem értem, hogy ilyen kritikus pozíciókban lévő emberek hogy mehetnek át mindenféle kivárási idő nélkül a közvetlen konkurenciához. Alapból úgy kellene felvenni az ilyen embereket, hogy válallja, hogy mondjuk 1-2 évig nem megy át a versenytárshoz, amiért cserébe persze jó ki lelépési pénzt kap.
Új hozzászólás Aktív témák
- VR topik
- Szolnok és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen videókártyát?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- EA Sports WRC '23
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Sok memóriát spórol a neurális textúratömörítés
- További aktív témák...
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ismét elérhető 3db - Sennheiser MOMENTUM 4 fejhallgatók
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Részletfizetés , Acer Nitro V 15 minimálisan használt uj állapot sok garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest