- Bemutatkozott a HHKB legújabb, Topre kapcsolókkal szerelt billentyűzete
- iPad topik
- TCL LCD és LED TV-k
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Milyen széket vegyek?
- Születésnapos a Noctua
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tigerclaw
nagyúr
Jó kérdés, hogy megosztanak-e üzleti, technológiai titkokat az új cégükkel. Én arra tippelek, hogy nem, de ugye ez az egyéntől függ. Ha azt tennék, kb. lehúzhatnák rövid úton a karrierjüket, mert akkor az új cégnél úgy mutatkoznának be, mint egy nem lojális ember, akire nem lehet semmilyen titkot bízni...ergo ha majd tőlük lép majd, az Intel titkai sem lesznek szentek számára.
Persze a munkájába be fognak épülni valamennyire az ott szerzett infók, tapasztalatok, szóval pl. ha zsákutcába jutottak egy ötlettel az előző cégénél és ugyanaz felmerül az újnál, akkor nem fogja hagyni, hogy elcsesszenek X időt és Y pénzt ugyanarra.
Én amúgy nem értem, hogy ilyen kritikus pozíciókban lévő emberek hogy mehetnek át mindenféle kivárási idő nélkül a közvetlen konkurenciához. Alapból úgy kellene felvenni az ilyen embereket, hogy válallja, hogy mondjuk 1-2 évig nem megy át a versenytárshoz, amiért cserébe persze jó ki lelépési pénzt kap.
Új hozzászólás Aktív témák
- Metal topik
- Bemutatkozott a HHKB legújabb, Topre kapcsolókkal szerelt billentyűzete
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- iPad topik
- Futás, futópályák
- Hardcore café
- TCL LCD és LED TV-k
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Apple Watch
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP EliteDesk 800 G5 DM Desktop Mini - Intel Core i5-9500T 16GB 256GB SSD (utolsó darab)
- Microsoft Surface Go 10.5" 8GB 128GB Pentium Gold 4415Y 1 év garancia
- LG UltraFine 4K és Smart Monitorok: FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3268, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest