- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Melyik tápegységet vegyem?
- Nyaralás előtti hardverszemle
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Házi hangfal építés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- CPU léghűtés kibeszélő
- Azonnali notebookos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tigerclaw
nagyúr
Jó kérdés, hogy megosztanak-e üzleti, technológiai titkokat az új cégükkel. Én arra tippelek, hogy nem, de ugye ez az egyéntől függ. Ha azt tennék, kb. lehúzhatnák rövid úton a karrierjüket, mert akkor az új cégnél úgy mutatkoznának be, mint egy nem lojális ember, akire nem lehet semmilyen titkot bízni...ergo ha majd tőlük lép majd, az Intel titkai sem lesznek szentek számára.
Persze a munkájába be fognak épülni valamennyire az ott szerzett infók, tapasztalatok, szóval pl. ha zsákutcába jutottak egy ötlettel az előző cégénél és ugyanaz felmerül az újnál, akkor nem fogja hagyni, hogy elcsesszenek X időt és Y pénzt ugyanarra.
Én amúgy nem értem, hogy ilyen kritikus pozíciókban lévő emberek hogy mehetnek át mindenféle kivárási idő nélkül a közvetlen konkurenciához. Alapból úgy kellene felvenni az ilyen embereket, hogy válallja, hogy mondjuk 1-2 évig nem megy át a versenytárshoz, amiért cserébe persze jó ki lelépési pénzt kap.
Új hozzászólás Aktív témák
- Csere-Beszámítás! Ryzen 9 9950X3D Processzor! 16Mag-32Szál!
- Csere-Beszámítás! Intel Core I9 14900KS 24Mag-32Szál processzor!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Ryzen 9 9900X 2,5 év garancia
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- BESZÁMÍTÁS! VALVE Steam Deck LCD 1TB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi 10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged