- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Autós kamerák
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Egy tápkábel négy vezetékét elvágva is működik a GeForce RTX 5090
Új hozzászólás Aktív témák
-
joey04
titán
Elég csak a bevezetőből szemezgetni.
rögtön a tajvani rendezvény elején megtartotta azt, amely egyébként a nemrég lezajlott GTC miatt egy kicsit szerencsétlenül jött ki.
amit a GPU-kat fejlesztő cégek nagy előreszeretettel vesznek elő mindig is, mivel ezzel jól oda lehet szúrni a fizika törvényeibe ütközvén lassabban fejlődő központi processzoroknak, ami egy GPU-król szóló előadás során mindig jó belépőt jelent.Nem az igazságtartalom a lényeg, vagy hogy iagzad van-e. A stílus, a megfogalmazás a probléma. Ami nem lenne gond, ha minden esetben ilyen lennél. De a másik oldalról elég csak a címet nézni: Az AMD azt üzeni, hogy a Ryzen 5 és 7 csak a kezdet
És ez a cím nem tömény irónia. Lényegében ami nem amd, ahhoz vagy semlegesen vagy negatívan álssz hozzá pár kivételtől eltekintve, a másik oldal terveit, újdonságait viszont szinte állandóan csodás, előremutató kezdeményezésként írod le. Hatalmas szakmai tudásod van, de elfogultan írsz. Ami nem gond, mert minden embernek van saját véleménye, amit bele is kell vinni a cikkekbe, hírekbe, hogy ne egy száraz anyag legyen, csak a semlegességre jobban oda kéne figyelni. Mostani formájukban egy AMD közeli oldalon tökéletesek lennének az írások, de ez egy független oldal. És sokszor ellenkezőleg sül el a dolog. Anno én hatalmasat csalódtam a GTX 560-as kártyámban, és visszatetsző volt, hogy amikor ezt leírtam, akkor a vérfanok elküldtek a sunyiba, hogy nem az nv hibája, minek veszek oc giga kártyát, stb. Ezután olvasgattam a teszteket mit vegyek, meg a háttérinfókat összeszedtem hol tart a 2 cég, főként a PH volt az alap és azon belül is a te cikkeid, aztán amikor már elhatároztam, hogy a kártya az 380 lesz és nem a 960 már csak utolsó ellenőrzésnek benéztem a 2 kártya topikjába. a piros oldalon csak a szívást olvastam, a másikban meg csak olyan postok voltak, hogy éppen örömködtek a kártyának, vagy (az egyébként értelmetlen) szintetikus tesztekben méricskéltek, meg a játékokban. De jóóóóval kevesebb hibával, kellemetlenséggel, melegedéssel, mikro laggal, stb-vel kapcsolatos problémákról olvastam. itt le is írtam a problémámat, de még akkor is hittem benne, hogy majd a jövőben bajba kerülhet az nv, aztán azóta kijött a következő generáció, és továbbra sincs változás. ezért mondom, hogy pont ellenkezőleg sült el (nálam) ez az amd elfogultság amit a cikkeben látok, mert hittem neked, aztán megláttam, hogy semmi nem jött be ezekből, így ma már ha lenne is alapja, akkor is csak legyintek, hogy ja, abu az? akkor biztos csak a szokásos amd felé húzás.vagy a prociknál is. végre lerakott az asztalra az amd egy korrekt, piacképes ajánlatot. de mivel ennyi ideig nem voltak sehol, ahhoz, hogy valódi felzárkózás legyen, jobb termék kell, alacsonyabb áron és nem csak picivel, meg nem csak bizonyos felhasználási módok esetében. persze ez nehéz, hiszen pont a sikertelenségek miatt van nehéz helyzetben a cég és nem engedhetnek meg maguknak ilyesmit, ezt értem, de attól a tény még tény marad. Pedig a ryzen is úgy lett beállítva (nem csak itt, meg nem általad), hogy földbe döngöli az intelt, miközben "csak" egy versenyképes termék, semmi több.
Ezektől függetlenül élvezetes olvasni a komolyabb írásaidat, csak a személyes véleményedre nem szoktam hallgatni, meg arra, hogy a jövőben mekkora előnyei lehetnek x vagy y terméknek, ami most még nem, vagy csak alig jön ki.
-
Szia Abu!
Engem már nem zavar, vagy megszoktam de tényleg elég kontrasztos a stílus.
És ha már kérted kigyűjtöttem jó pár cikk releváns részét. Mindegyikben az igazság van csak más tálalásban.
(pár helyen a végén beleírtam én is az dőlttel van gondolatjel után.)
[link]Maradok tisztelettel
-
Láttad az Asus kialakítását? Nem véletlen a felső üres rész és ehhez ragaszkodik NV a megfelelő Max-Q hűtés kialakításában. tehát a GPU keretek között szabályozható, de feltételekhez kötött a hűtés kialakítása.
Itt az MSI nél alul ugyan ez, csak alulról kialakítva.Ők már fogták a kezükben, olvasd el a véleményeket . Biztos, hogy lesz korlát, mint ahogy van a normál MXM 1080 nál is,de ez valószínűleg így is elegendő teljesítményt nyújt ahhoz, hogy a leggyorsabb és legvékonyabb laptop legyen egyben, Biztos vagyok benne, hogy nem fognak 1060 teljesítményre lebutítani egy 1080 GPU-t.[link]
Új hozzászólás Aktív témák
- Elemlámpa, zseblámpa
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- iPhone topik
- BestBuy topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- E-roller topik
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Autós kamerák
- További aktív témák...
- Használt 2022-es MacBook Air 13 - M2-es processzor, 8GB RAM, 256GB SSD
- MacBook Pro 14" M1 MAX - 32GB / 1TB (2021) - Cseh billentyűzet - 224 ciklus / 88% - 1 év garancia
- Új - Macbook Pro 13" M1 - 2020, 16GB RAM, 1 TERA, touchbar - Apple garancia (106)
- Macbook Pro 13" M1 - 2021 gyártás, 16/512GB, touchbar - garancia (56)
- Macbook Pro 13" M1 - 2021 gyártás, 512GB, touchbar - garancia (63)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN S3 TG CM 700W
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Akár játékra! Intel X5650 / GTX 1650 / 24GB / 240SSD+ 500HDD
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- Iphone 15 Plus 128GB Pink Dobozos 12 Hónap Garancia
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS MASTER RTX 3070 8GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest