Új hozzászólás Aktív témák
-
MongolZ
addikt
Azért nevezik kazánnak, mert droppol. Nem a 180 W miatt.
(#373) SaGaIn: Ja, félre ne értsd, nem azért írtam, de én sem kaptam erre semmi választ. Engem főleg az a részlet ragadott meg, hogy az 1080 gyakorlatilag (megint) kevesebb számítást végez. Most lehet, hogy 0,5%-ról beszélünk, de akkor is.
(#375) sb: Egyre jobban kazánok lesznek a VGA-k, mert egyre kisebb felületen kénytelenek hűlni. Ezt a 1080-nál így oldották meg.
-
MongolZ
addikt
Na várjál várjál várjál. Akárhogy is számolok, mindegyik Polaris verzióból és mindegyik Vega verzióból 2-2 kártya fog várhatóan kijönni. Polaris 11, Polaris 10, Vega 10, Vega 11 sorrendben. Ez összesen 8 kártya. Ha így nézem, akkor a kb. 1 hónap múlva megjelenő Polaris 10 fölé még 4 kártya fog jönni.
Vagy rosszul tudom?Szerk: Most gondolok bele, Vega 11-et nem tudom, hogy honnan vettem, de valahonnan rémlik.
(#291) nubreed: Polarisnál a kisebbik szám jelöli a gyorsabbat, én így tudom. Tehát Polaris 11, Polaris 10, Vega 10 ez biztos, de nekem úgy rémlik, hogy fog jönni Vega 11 is.
-
MongolZ
addikt
válasz
Malibutomi #274 üzenetére
Melyik 970 ment 1500 MHz-et??? Az inkább 1050 akart lenni, ugye?
Egy szóval sem mondtam, hogy egyformának kellene lennie, a nagyságrendekről beszéltem. Míg az AMD 28nm-en 950-1050 alapórajelet tudott elérni, addig az nV 1050-1150-et. Ha az nV elért a Pascallal 1600-at, akkor az AMD-nek is illene 1400-1500-at.Gyári alapórajelekről beszélek most.
-
MongolZ
addikt
Szerintem még meg fogunk lepődni. Én egyelőre nem tudom elrendezni az "ábrán" a Polaris 11, Polaris 10, Vega 10, Vega 11 kártyákat...
Mindenesetre az 1 db 6pines csatlakozó nagyon jó (kérdés az, hogy egyáltalán melyik kártyát mutogatták...), viszont remélem lesz 8 pines változat is a tuningolhatóság miatt.
Egy biztos: meg lennék lepődve, hogy ha tényleg csak 1,08 GHz lenne a boost órajel, figyelembe véve a Pascal órajelét a Maxwellhez képest. -
MongolZ
addikt
Én sem, akkoriban Magyarország színe-java Ati kártyával játszott, 7500, 8500, 9600, 9700, 9800, X-ek... a GeF 4 Ti-sek voltak még sokan, de szvsz akkoriban sokkal több Ati kártyás játékos volt, legalábbis itthon.
(#256) SaGaIn: Ez volt eddig a legfontosabb hozzászólás ebben a fórumban.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nintendo Switch 2
- HÁZIMOZI / HIFI / TV beárazás
- Telekom mobilszolgáltatások
- Borderlands 2
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Okos Otthon / Smart Home
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Diablo IV
- Azonnali informatikai kérdések órája
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Corsair Dominator Platinum 2x32GB (64GB) Kit 5200MHZ DDR5
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 notebook - Ultra 5 135U16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics W11
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest