- OLED monitor topic
- Steampunk hangulatú, nem túl drága, de fémházas klaviatúrát mutatott be a Yunzii
- Amazon Kindle
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Hobby elektronika
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- DUNE médialejátszók topicja
- Fujifilm X
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cifu
félisten
válasz
unrealnoise #40 üzenetére
Ez azért hülyeség. Én sem vagyok milliomos, de nem mindegy, hogy saccra 300-ból, vagy 400+-ból lesz VR képes gépem.
Vs.
Én pl simán vennék emellé egy OR-et, de megvárom azt a 300 dolláros AMD kártyát is.
Az RX480 viszont 199 ill. 229$-os árrégióban érkező kártya, és erről a kártyáról beszéltünk...
Márpedig te is rögtön úgy kezded, hogy a Rift mellé majd inkább egy 300 dolláros kártyát vársz...
Szerk.: Félreértések elkerülése végett: értem, hogy mi a gondod azzal, amit leírtam (mert a szemedet az szúrja, hogy én az 1080 árát hoztam fel), csak hát a lényeg még mindig az, hogy az AMD egy 200$-os árrégióban érkező kártyát promózik azzal, hogy márpedig a VR-hez ez fog jó lenni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- OLED monitor topic
- Steampunk hangulatú, nem túl drága, de fémházas klaviatúrát mutatott be a Yunzii
- Sorozatok
- Tőzsde és gazdaság
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Amazon Kindle
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- iPhone topik
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3320
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S23 Kompakt csúcs, 120 Hz AMOLED, 50 MP Pro kamera 8/256 GB
- UTOLSÓ 4db! Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 512GB SSD, multitouch + TOLL
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- Dell Precision 5810 Intel E5-1650 v3 128GB RAM 2x512GBHDD 1x512GB SSD Quadro K4200
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest