Új hozzászólás Aktív témák
-
Vertic
aktív tag
Nem igazán lehet erről több infót találni, egy német nyelvű videót találtam csak és a németem nem elég jó, de mintha arról hadovált volna, hogy nem a blokkra nyomja a vizet a pumpa, hanem onnan szívja (tehát magyarul nem a blokk előtt, hanem utána van a pumpa belépő oldala) és emiatt kevesebb a turbulencia és a vibráció, így a zaj is... de lehet, hogy rosszul értettem
https://www.youtube.com/watch?v=y6TCs2dPXU8
-
A vízhűtő különlegessége, hogy fordított áramlású szivattyút használ, vagyis nem tolja, hanem szívja a vizet. Mindemellett a felhasznált csövek rendkívül hajlékonyak.
Ezt mégis hogyan kellene értelmezni? Egy ventilátor tolja vagy szívja a levegőt? -
arn
félisten
Mi az hogy nem tolja, hanem szivja? Egy szivattyuban mindig valahonnan valamerre aramlik a viz, csak megnevezes kerdese melyik a kimenet es a bemenet. Vagy rosszul gondolom?
Nem tolattyu, hanem szivattyu?
-
eventus
veterán
Pure Wings 2 ventik vannak rajta.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- ViewSonic CDE4600-L 46" LED Monitor
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T570 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gar
- Asus TUF A15 FA507NU - 15.6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 7 7735HS - 8GB - 512GB - RTX 4050 -2.5 év gari
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest