Új hozzászólás Aktív témák
-
mikung
aktív tag
Ejjj, ha nekem lenne egy külön tv/filmes szobám ... minden fölösleges hangkeltő menne ki a szobán kívülre.

Ha kívül van minden, könnyebb hatékonyabban megoldani a szellőztetést, és a 7200RPM -el pörgő ZFS vagy RAID5 tömb se zavar.
Persze szerintem se fog rájuk rohadni a készlet.

-
mikung
aktív tag
Hogy őszinte legyek szerintem ez a cumó úgy ahogy van hülyeség. Induljunk onnan hogy a TV mellé nem szokás kikábelezni a homeservert mert meleg, morog, a modem is kerüljön akkor mellé, meg a router, insta kábeldzsungel és a végén akad ha használod is minden funkcióját.

Max koleszba, nyaraláshoz, ... lehet valami létjogosultsága amikor amúgy is inkább offline megy, nincsen terhelés és otthonról felkaptad a fél médiatárad.
Apropó, nem látom, van rajta RGB vagy legalább CVBS AV + sztereo hang kimenet a nyaralósTV módhoz ?
-
mikung
aktív tag
Akár le is játszhatna (GPU HEVC gyorsító), inkább az lesz a gond hogy nem csak ez az egy feladata lenne ... ha már minden egybe megoldás - nem költünk szerverre és médialejátszóra külön - gondolom raknál rá torrent klienst, menne rá backup, ... tehát a rendszernek nem lesz elég fölösleges erőforrása hogy biztosítani tudja a 30-50-100 -as bitrátát.
-
mikung
aktív tag
Ebből úgyis flame lesz.

Figyelitek a promóanyagot/képeket ?
Windowsos : Felhőcske, cuki kiscsaj a réten, kulcsszavak, cloud ready, easy to use, ...
Linuxos : Borg csaj, scifi design, kulcsszavak : World class value, indrustial storage solution, 4k, ...Ha nem lenne ott hogy Win/Lin, csak a kulcsszavak, szórólap alapján nem hiszem hogy sok wines kelne el.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3891, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Újszerű HP 250 G10 - 15.6"FHD IPS - i5-1334U - 8GB - 512GB - Win11 - 1,5 év garancia - MAGYAR
- LED Happy Birthday felirat USB áramforrás / 12 hó jótállás
- Navee S40 elektromos roller // Számla // Garancia //
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)