Hirdetés
- Egy éven belül háromszor csinálta ki saját CPU-ját a Corsair méregdrága PC-je
- Miért fárad gyorsabban az iPhone akku, mint az androidos?
- Most állítólag törölték a korábban pletykált GeForce RTX 50 Super sorozatot
- Eleinte nem kíméli majd a pénztárcákat a Panther Lake
- Kinéztél egy RTX 5060 Ti-t? Lehet jobb, ha lecsapsz rá!
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Modding és elektronikai kérdések
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Intel Core i7-5xxx "Haswell-E/EP" és i7-6xxx "Broadwell-E/EP" (LGA2011-v3)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Gaming notebook topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
bacsis
Közösségépítő
Igen, sok a negatív élményed, ahogy olvasom...
De az éremnek mindíg két oldala van
Tegyük fel, hogy értékesítenek 1000db Acer gépet itthon, Asusból pedig csak 100-at...
(hasamra csaptam, és csak az egyszerűség kedvéért írtam ezeket a számokat)
Az Acerből elromlik 100 gép, és te nem győzöd javítani azokat. míg Asusból csak 20 romlik el.
Így le lehet szűrni azt, elsőre, hogy sokkal több Acer gép romlik el.. ami végülis igaz is, de ha százalékosan vesszük, akkor az Acernél 10% a kiesés, míg az Asusnál 20%... tehát valójában a látszat ellenére több Asus gép romlik el
De persze ez csak egy példa volt, és valóságban a számok nem ennyire egyértelműek, kiugróak, viszont nem alaptalan
Elképzelhető, hogy vannak hullámvölgyek egy cégnél, és egy-egy gyengébb széria jön valamelyik termékeinél, de ha ez hosszú távon fennáll, akkor az a cég bezárja kapuit, vagy beolvad más nagyobb cégbe -
Zimmy88
tag
-
bacsis
Közösségépítő
Kérlek ne vedd személyes támadásnak, sem pedig okoskodásnak, de azért szeretnék neked válaszolni!
nemigazán megbízhatóak a termékeik.
Ez szerintem már semelyik cég termékére nem igazán mondható.. ez nagyjából a 2000-es évekig előfferdülhetett de azóta nem.. mert az a gyártó akinek "nemigazán megbízhatóak a termékeik" azok lehúzhatják a rolót... Az Acer viszont igen nagy cég...
persze vannak sztorik történetek minden oldalról... "tönkre ment 2 Asus laptopom", "lefagyott a Dell gépem" "váratlanul kékhalálozgat az MSI alaplapom" és még lehetne sorolni az ilyen történeteket...
Ezek mindd azért vannak, mert minden cégnél még emberek dolgoznak, akik hibáznak, így minden gyártó, minden termékénél vannak/lehetnek hibás gépek.. nekem is szállt el minden előjel nélkül Giga alaplapom, Hitachi HDD-m, Radeon VGA-m, mégse mondom hogy rossz a Giga vagy a Radeon, vagy a Hitachi.. belenyúltam és kész
mára szerintem az hogy ki milyen gyártó termékét választja, nem több, mint szimpátia kérdése vagy legalábbis annak kéne hogy legyen 
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Series X|S
- Milyen monitort vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Miért fárad gyorsabban az iPhone akku, mint az androidos?
- Robotporszívók
- Suzuki topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- MacBook Pro 14 (2021) M1 Pro / 16 GB RAM / 512 GB SSD Új topcase, 100% akku
- Yamaha R-N402D sztereó erősítő
- HP ProBook 450 G7, 15,6" FHD IPS, I5-10210U, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia ( olvas
- Apple MacBook Pro M2 12 C 16 GB/ 1 TB HUN 2023
- HP ProBook 440 G7, 14" FHD IPS, I5-10210U, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia ( olvasd
- Apple iPhone 12 Pro 128 GB Pacific Blue 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- DeepCool FK120 Performance Fan 3 Kit
- 2025.10.29 - Frissített lista - Lenovo LOQ / LEGION Pro 7 (RTX 5070Ti / 5080 / 4080 / 4090)
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

De még mindig megy. Persze minden márkából vannak hibás termékek.