Új hozzászólás Aktív témák

• bacsis

Közösségépítő

LOGOUT blog

válasz Duree #2 üzenetére

Kérlek ne vedd személyes támadásnak, sem pedig okoskodásnak, de azért szeretnék neked válaszolni!
    nemigazán megbízhatóak a termékeik.
    Ez szerintem már semelyik cég termékére nem igazán mondható.. ez nagyjából a 2000-es évekig előfferdülhetett de azóta nem.. mert az a gyártó akinek "nemigazán megbízhatóak a termékeik" azok lehúzhatják a rolót... Az Acer viszont igen nagy cég...
    persze vannak sztorik történetek minden oldalról... "tönkre ment 2 Asus laptopom", "lefagyott a Dell gépem" "váratlanul kékhalálozgat az MSI alaplapom" és még lehetne sorolni az ilyen történeteket...
    Ezek mindd azért vannak, mert minden cégnél még emberek dolgoznak, akik hibáznak, így minden gyártó, minden termékénél vannak/lehetnek hibás gépek.. nekem is szállt el minden előjel nélkül Giga alaplapom, Hitachi HDD-m, Radeon VGA-m, mégse mondom hogy rossz a Giga vagy a Radeon, vagy a Hitachi.. belenyúltam és kész :) mára szerintem az hogy ki milyen gyártó termékét választja, nem több, mint szimpátia kérdése vagy legalábbis annak kéne hogy legyen :)

Új hozzászólás Aktív témák