Hirdetés
- Kínában debütált Xiaomi Pad 8 és Pad 8 Pro is
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Projektor topic
- Effektíve TKL méretűek a Corsair legújabb, numerikus paddal ellátott klaviatúrái
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen SSD-t vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
bacsis
Közösségépítő
Kérlek ne vedd személyes támadásnak, sem pedig okoskodásnak, de azért szeretnék neked válaszolni!
nemigazán megbízhatóak a termékeik.
Ez szerintem már semelyik cég termékére nem igazán mondható.. ez nagyjából a 2000-es évekig előfferdülhetett de azóta nem.. mert az a gyártó akinek "nemigazán megbízhatóak a termékeik" azok lehúzhatják a rolót... Az Acer viszont igen nagy cég...
persze vannak sztorik történetek minden oldalról... "tönkre ment 2 Asus laptopom", "lefagyott a Dell gépem" "váratlanul kékhalálozgat az MSI alaplapom" és még lehetne sorolni az ilyen történeteket...
Ezek mindd azért vannak, mert minden cégnél még emberek dolgoznak, akik hibáznak, így minden gyártó, minden termékénél vannak/lehetnek hibás gépek.. nekem is szállt el minden előjel nélkül Giga alaplapom, Hitachi HDD-m, Radeon VGA-m, mégse mondom hogy rossz a Giga vagy a Radeon, vagy a Hitachi.. belenyúltam és készmára szerintem az hogy ki milyen gyártó termékét választja, nem több, mint szimpátia kérdése vagy legalábbis annak kéne hogy legyen
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Linux Mint
- Futás, futópályák
- Kedvenc zene a mai napra
- Xbox tulajok OFF topicja
- Kínában debütált Xiaomi Pad 8 és Pad 8 Pro is
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mégis marad a Windows 10 ingyenes frissítése
- További aktív témák...
- Playstation 5 lemezes - Gran Turismo 7, Tony Hawk's Pro Skater 1-2 eladó!
- ROG Ally (2023) RC71L + JSAUX HB1201S
- Vadonatúj, bontatlan iPhone AIR 256GB fekete és kék KÁRTYAFÜGGETLEN! 1 év Apple garancia!
- 3D nyomtatás kiváló minőségben / számlával / akár 9 színnel / széles anyagválaszték,
- HP,15.6",250 G6,8.gen.core i5 (8X4,0Ghz)8-32GB RAM,256GB-1TB SSD,nagyon jó akku,Win.11,szép
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B760M i7 13700K 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Phanteks Eclipse P400 Glacier
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3452
- iKing.Hu - HONOR 400 Lite 5G Velvet Grey Vékony, könnyű, AI-kameragomb 8/256 GB- 2027. 07. 01
- Töredék áron! Csere-Beszámítás! DJi Air 3 Fly More Combo RC2! Garancia: 2027.09.27!
- LG 48B4 - 48" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest