Új hozzászólás Aktív témák
-
energy4ever
addikt
válasz
#06658560 #33 üzenetére
Elolvastam amit irtal.
Te azt irtad, hogy a levegoben nincsen vizpara. Marmint, hogy szaraz levego. Nos en semmilyen szarazsagrol se irtam. Erre beszurtam az idezetet, hogy mibol all a levego.Meg mindig nem lehet ventivel lehuteni, sot csodak csodajara kesobb se lehet majd vele huteni.
-
Ghoosty
őstag
válasz
#06658560 #33 üzenetére
"A levegőt, amiről korábban is írtam, ventilátorral le lehet hűteni lokálisan a környezeti hőmérséklet alá, ha az áramlás olyan."
A levegő nem hidegebb attól, hogy mozog. Az ember hőérzete szempontjából esetleg, de egy hőmérő nem fog alacsonyabb hőmérsékletet mutatni. Szóval elmondhatnád, hogy milyen "olyan" áramlás kell. Mitől válik szét egy homogén hőmérsékletű légtér különböző hőmérsékletekre?
A tapasztalatom azt mutatja, hogy a lekezelő stílust használó emberek általában nem értik, csak megtanultak dolgokat. Persze nem mindig, ezért írtam, hogy gyanús. A gyanúmat erősíti az is, hogy a bőrt hoztad fel példának, ami nedves felület és párolog.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mesterséges intelligencia topik
- Mini-ITX
- Autós topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Hobby elektronika
- PlayStation 5
- iPhone-t használók OFF topikja
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! I5 14400F / RTX 4060ti 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 7 Plus 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest