- Milyen videókártyát?
- Samsung Galaxy Tab S10 FE - a szoftvertámogatás felára
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Hardver vagy nem hardver, az itt a kérdés
- Gaming notebook topik
- TCL LCD és LED TV-k
- E-book olvasók
Új hozzászólás Aktív témák
-
Normi™
őstag
-
F34R
nagyúr
Sajnos az olyan tap ami izomgephez kell nem is olcso , vannak huszonezres gold tapok amik teljesen megfelelnek meg egy egykartyas , kozepfelso kategorias processzoru gepnek is. Passziv tap azoknak valo akik a hangtalansagot kedvelik es nem zavarja oket a "coil whine" (mar ha egyaltalan meg tapasztalhato , x400-nal volt azota jott uj sorozat ahol orvosoltak ezt) vagy htpc-be szeretnek (nem a kis meretube) ellensulyozva azt hogy a paneltap is van olyan draga, es ketseges hogy lesz-e olyan tartos mint egy atx tap.
-
Normi™
őstag
Egyébként is van hangja az elektronikának nagyobb terhelésnél.Könnyen lehet,hogy túlreagálták a srácok a tápos topikban,de nem mertem kockáztatni mert a P180 Miniben eléggé zárt helyen van a táp.Érdekelnének a tapasztalatok mert változatlanul nem látom értelmét passzívat venni brutális áron.
-
F34R
nagyúr
Nem hinnem 110% terhelesnel sem megy sokkal feljebb megsulesrel meg inkabb 80 celsius fok korul beszelgessunk. Aki vesz egy nagyobb teljesitmenyu tapot az nem hiszem hogy idle fogja jaratni mertkulonben felesleges a hatasfoka (akar lehet platinum is) ha meg mar jaratod 60% ott van a ventibekapcsolas is , ilyenkor meg igen is van hangja
-
Normi™
őstag
Szerintem nem parasztvakítás,mikor nem kell nem megy mikor kell megy,nekem ez a vakítás inkább...passzív táp amihez szükséges légmozgás,semmivel sem vagy előrébb mintha a tápban lenne egy ventilátor ami mindig aktív.Azt,hogy pontosan hány fokra hevülne légmozgás nélkül nem tudom,csak a topikban leírtakra tudok támaszkodni miszerint megsülne komolyabb terhelés esetén.
-
F34R
nagyúr
válasz
fermacht1994 #7 üzenetére
En fokozatot irtam , nem fokot
(#8) Normi01
Ez nem teljesen igy van negyvenegyparfokot meg terheles kozben sem sokallom , a hybrid tap meg nagy parasztvakitas, terhelesnel ugyan ugy bekapcsol idle-n meg lehet vele hencegni hogy passzivan megy
-
Normi™
őstag
Nem igazán látom a teljesen passzív tápok létjogosultságát,pláne a hibrid hűtésű tápok megjelenése óta.Régebben akartam egy passzív seasonic-ot vásárolni és a tápos topikban megerősítették azt amit sejtettem,hogy légmozgás nélkül egy platinum is megfő,innentől nem is nézem ezeket.Az viszont,hogy a másik szériát gold minősítésig tornázták az király.
-
fermacht1994
aktív tag
-
F34R
nagyúr
válasz
fermacht1994 #5 üzenetére
Talan mashogy alakulnak majd a fokozatok terhelesnel, ergo kesobb fog zajos lenni. Egyebkent meghagytak a ventit ami az elozo verzioban volt.
-
fermacht1994
aktív tag
Ha ezek a Triathlorok is olyan hangosak mint az én Fc 650-es tápom akkor felejtős
Bár játék közben nem hallom de terhelés alatt van egy "kis" szélzaj...
-
syberia
veterán
Az augusztus 20-i tüzijáték elbújhat a T40 ledes ventijei mögött, túl színesek!
-
Tomcat
őstag
Érdekes hogy új(abb) Platimax széria most nincs. Mondjuk akik eddig megvették a sajátjukat azok nemigen akarnak egy jó darabig tápra költeni. Viszont én várnék már valami újat mert a Galaxy EVO-m már nem igazán mai eresztés, ráférne egy újabb kiadásra csere.
-
törölt tag
Tetszenek ezek a ventilátorok, érdekes színvilágot teremtenek, ezekkel a csíkozásokkal
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph Az Enermax számos termékkel készült a Computexre, ahol többek között hűtőket, tápokat és házakat mutattak be a vállalat profiljának megfelelően.
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Mégsem lesz divat az atomerőműre kötött adatközpont?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- iPhone topik
- Milyen videókártyát?
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Samsung Galaxy Tab S10 FE - a szoftvertámogatás felára
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Politika
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB Rampage SHIVA SilverStone 700W
- Bomba ár! Dell Latitude E5510 - i5-560M I 4GB I 250GB I DVDRW I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- AKCIÓ! MSI PRO Z690 i7 14700K 64GB DDR4 2TB SSD RTX 3070Ti 8GB Fractal Design Meshify C CM 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest