- CES 2025: társnak tervezett robotokat prezentált a Realbotix
- Hobby elektronika
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- OLED TV topic
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Androidos tablet topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- SSD kibeszélő
Új hozzászólás Aktív témák
-
Én is a hangtalanság miatt vettem volna,de ha légmozgás szükséges neki(amit általában ventikkel érnek el a pc iparban) akkor nem látom értelmét.A paneltáp ha jól emlékszem a hatásfok miatt bukhat el maximum ezekkel szemben,de más okról nem tudok,tartósságukat nem ismerem.
"It was me on that road. But you couldn't see me.Too many lights out, but nowhere near here.It was me on that road. Still you couldn't see me.And then flash lights and explosions"
-
F34R
nagyúr
Sajnos az olyan tap ami izomgephez kell nem is olcso , vannak huszonezres gold tapok amik teljesen megfelelnek meg egy egykartyas , kozepfelso kategorias processzoru gepnek is. Passziv tap azoknak valo akik a hangtalansagot kedvelik es nem zavarja oket a "coil whine" (mar ha egyaltalan meg tapasztalhato , x400-nal volt azota jott uj sorozat ahol orvosoltak ezt) vagy htpc-be szeretnek (nem a kis meretube) ellensulyozva azt hogy a paneltap is van olyan draga, es ketseges hogy lesz-e olyan tartos mint egy atx tap.
-
Egyébként is van hangja az elektronikának nagyobb terhelésnél.Könnyen lehet,hogy túlreagálták a srácok a tápos topikban,de nem mertem kockáztatni mert a P180 Miniben eléggé zárt helyen van a táp.Érdekelnének a tapasztalatok mert változatlanul nem látom értelmét passzívat venni brutális áron.
"It was me on that road. But you couldn't see me.Too many lights out, but nowhere near here.It was me on that road. Still you couldn't see me.And then flash lights and explosions"
-
F34R
nagyúr
Nem hinnem 110% terhelesnel sem megy sokkal feljebb megsulesrel meg inkabb 80 celsius fok korul beszelgessunk. Aki vesz egy nagyobb teljesitmenyu tapot az nem hiszem hogy idle fogja jaratni mertkulonben felesleges a hatasfoka (akar lehet platinum is) ha meg mar jaratod 60% ott van a ventibekapcsolas is , ilyenkor meg igen is van hangja
-
Szerintem nem parasztvakítás,mikor nem kell nem megy mikor kell megy,nekem ez a vakítás inkább...passzív táp amihez szükséges légmozgás,semmivel sem vagy előrébb mintha a tápban lenne egy ventilátor ami mindig aktív.Azt,hogy pontosan hány fokra hevülne légmozgás nélkül nem tudom,csak a topikban leírtakra tudok támaszkodni miszerint megsülne komolyabb terhelés esetén.
-
F34R
nagyúr
válasz fermacht1994 #7 üzenetére
En fokozatot irtam , nem fokot
(#8) Normi01
Ez nem teljesen igy van negyvenegyparfokot meg terheles kozben sem sokallom , a hybrid tap meg nagy parasztvakitas, terhelesnel ugyan ugy bekapcsol idle-n meg lehet vele hencegni hogy passzivan megy
-
Nem igazán látom a teljesen passzív tápok létjogosultságát,pláne a hibrid hűtésű tápok megjelenése óta.Régebben akartam egy passzív seasonic-ot vásárolni és a tápos topikban megerősítették azt amit sejtettem,hogy légmozgás nélkül egy platinum is megfő,innentől nem is nézem ezeket.Az viszont,hogy a másik szériát gold minősítésig tornázták az király.
[ Szerkesztve ]
-
fermacht1994
aktív tag
-
F34R
nagyúr
válasz fermacht1994 #5 üzenetére
Talan mashogy alakulnak majd a fokozatok terhelesnel, ergo kesobb fog zajos lenni. Egyebkent meghagytak a ventit ami az elozo verzioban volt.
-
fermacht1994
aktív tag
Ha ezek a Triathlorok is olyan hangosak mint az én Fc 650-es tápom akkor felejtős Bár játék közben nem hallom de terhelés alatt van egy "kis" szélzaj...
Feri
-
syberia
veterán
Az augusztus 20-i tüzijáték elbújhat a T40 ledes ventijei mögött, túl színesek!
https://howbad.info/
-
Tomcat
őstag
Érdekes hogy új(abb) Platimax széria most nincs. Mondjuk akik eddig megvették a sajátjukat azok nemigen akarnak egy jó darabig tápra költeni. Viszont én várnék már valami újat mert a Galaxy EVO-m már nem igazán mai eresztés, ráférne egy újabb kiadásra csere.
Tomcat
-
törölt tag
Tetszenek ezek a ventilátorok, érdekes színvilágot teremtenek, ezekkel a csíkozásokkal
Új hozzászólás Aktív témák
- Cooler Master Masterbox MB311L ARGB ablakos Micro ATX ház ARGB vezérlővel, 4 ventivel, AQUA Garis!
- Phanteks Revolt Pro 850W Gold Moduláris Tápegység
- Garanciális ASUS ROG Strix 1200W 80 PLUS Gold Aura Edition
- Sharkon VG7 pc ház 3db RGB ventivel/vezérlövel
- Lian Li SL-INF 120mm aRGB ventilátor hármas csomagban