- Asztrofotózás
- IFA 2025: Véd, világít, vetít
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Mini PC
- TCL LCD és LED TV-k
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
Új hozzászólás Aktív témák
-
sing1ep1ayer
őstag
Ahogy elnézem a csini hostess csajon kívül nem igazán bővelkedik szemkápráztató dolgokban a CM standja. Csupa rókabőr, valaminek a 125. kiadása... ésatöbbi. Az Ergostand Lite-on meg egyenesen kiakadtam. Feltételezem az Ergo az ergonómikusból jön a nevében, de elképzeltem, hogy ha rátennénk egy laptopot abban az állásban, ahogy a cikkben lévő fotón látható, vajon mennyire lenne kényelmes a kéznek?
Aztán az egyik képen ott a nagy újdonság, a Silencio 352, amelynek kialakításánál a hangszigetelésre fókuszáltak, ennek ellenére lyukas elöl, hátul, alul és fölül is.Én elhiszem hogy az ajtó fogja a hangot, meg hogy a felhasznált anyagok is segítik tompítani a zajt, de könyörgöm, hogy lehet hangszigeteltnek nevezni egy házat, ami olyan lyukas mint egy tésztaszűrő?
Ha minden lyukhoz bedob a delikvens egy ventillátort, máris nem lesz halk.
Amúgy jó kis cég a CM, de az utóbbi időben nem sok újat tudtak felmutatni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Asztrofotózás
- Windows 10
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Airsoft
- IFA 2025: Véd, világít, vetít
- eBay-es kütyük kis pénzért
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3050, 96% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó szép állapotban levő Lenovo Tab M8HD 3/32GB / 12 hó jótállással / gyári tartozékokkal
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Playstation 4 Pro Konzol! CUH-7216B
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest