Hirdetés

Computex 2013: a mobil világra készül a Cooler Master

A Cooler Master az idei Computexen a mobil irányt célozta meg, így elsősorban a notebookokat próbálták kiszolgálni új hűtőkkel. Ezek közül a legérdekesebb a Comforter Air, ami a nevéhez méltóan komfortos megoldás. A titka abban rejlik, hogy a ventilátor körüli keret párnázott kialakítású, így tényleg rendkívül kényelmes. A 486 grammos szerkezet 10 cm-es légkavaróval dolgozik, melynek percenkénti fordulatszáma 1200. Az energiaellátás természetesen USB interfészen keresztül biztosítható.

Cooler Master Comforter Air
Cooler Master Comforter Air [+]

A többi notebookhűtő nem olyan egyedi, de az Ergostand Lite azért tartogat érdekességeket. A 15,6 colos gépeket támogató, 1,12 kg-os szerkezet állítható dönthetőséget kínál, és igen nagy 16 cm-es ventilátor hűti az adott mobil gépet percenként 700 és 1400 közötti fordulatszámmal.

Cooler Master Ergostand Lite
Cooler Master Ergostand Lite

A NotePal X-LITE II az előbbi megoldáshoz hasonlóan a méretesebb notebookokhoz készült, de jóval könnyebb, csupán 795 grammos tömeg mellett kínálja a megfelelő hűtési teljesítményt. A súlycsökkentésért cserébe a dönthetőség viszont jóval limitáltabb keretek között állítható.

Cooler Master NotePal X-LITE II
Cooler Master NotePal X-LITE II

A NotePal I200 már a notebookok mellett a tabletekhez is ideális, mivel majdnem függőleges pozícióba dönthető, alul pedig a két támaszték megtartja a tabletet. A mobil gép hátulját egyébként 14 cm-es légkavaró hűti percenként 1400 fordulattal.

Cooler Master NotePal I200
Cooler Master NotePal I200

A fenti termékek a Computex standján is pózoltak számos korábban megjelent és más piacot megcélzó Cooler Master eszköz mellett.


(forrás: PROHARDVER!) [+]


(forrás: PROHARDVER!) [+]


(forrás: PROHARDVER!) [+]


(forrás: PROHARDVER!) [+]

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés