Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• P.H.

senior tag

válasz lujó55 #1 üzenetére

A Win8 önmagában egy iszonyú nagy paradigmaváltás, a korábbi Wintel világból (Metro ide vagy oda) valami nagyon másba, ez még a cikken is átszűrődik:

- "Az egyes diák láttán kicsit az az érzésünk támadt, hogy egyelőre az Intel sem látja még a jövőt"
    Mikor is történt utoljára, hogy az Intel nem lát tisztán (vagy legalábbis bizonytalan) a saját fejlődési lehetőségeit illetően?

- "Ilyen például a hangalapú vezérlés, amit élőben is demóztak számunkra; a technológia ma már arra is képes, hogy Facebook üzenőfalunkra küldje a mikrofonba mondott szöveget, tehát a tollbamondás innen már csak néhány lépés." + "Végezetül pedig nem feledkeztek meg saját alkalmazásboltjukról, a 2010 vége óta létező (igaz, akkor még csak béta állapotban lévő) Appup store-ról, így gyakorlatilag az Intel már készen áll arra, hogy x86 platformon Windows operációs rendszerrel is képes legyen hasonló szolgáltatásokat nyújtani, mint a jelenlegi tabletpiac uralkodói."
    Egyrészt egyedi, ARM-ra alapozó hardware-gyártó nemigen rendelkezik saját számottevő appstore-ral (ez inkább OS-hez köthető), másrészt ha egy hardware-gyártó software-es innovációkkal villog, az leginkább a kapkodás és a(z eredeti szándék szerint) váratott, de hirtelen kijátszható/kiteríthető kártyák jele.

• nicu71

addikt

És ,gondolj bele,még meg sem jelent a win8,még csak a kiadásra javasolt változat jött ki,pont a Computex előtt,és varázsütésre özönlenek a 8-asra felkészített cuccok! :C
    Remélem beindul a dolog a végleges változattal,nekem nagyon tetszik/még a metro ui is/
    Bár még PC-n nem próbáltam,de telefonom wp-7,és hát az aztán tényleg teljesen hülyebiztos,és abszolut gördülékeny :D

• atti_2010

nagyúr

Csak nem gondoltad hogy XP-vel fogják reklámozni az újdonságokat, a tábla gépekhez a Win 8 illik a legjobban és senki nem akarja elhinni de szerintem nagyot szakítanak a Win 8-al a hülye biztos felület és a kompatibilitás miatt, de nem is lesz ezzel gond mert nagyon tetszik a legújabb win 8 felülete és azt a csempét valahogy majd csak el lehet dugni az asztalról.

Új hozzászólás Aktív témák