- Bemutatkozott a HHKB legújabb, Topre kapcsolókkal szerelt billentyűzete
- Intel Raptor Lake-U Refresh architektúrás mini PC érkezett az MSI színeiben
- A Chrome egyeduralmára tör a ChatGPT böngészője
- Kompakt AIO-val használható rackmount ház jött a Chieftec fémjelzésével
- Már nagyon közel van az AI szerverekbe szánt SOCAMM2 szabvány véglegesítése
- Milyen egeret válasszak?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Apple MacBook
- Már nagyon közel van az AI szerverekbe szánt SOCAMM2 szabvány véglegesítése
- Bemutatkozott a HHKB legújabb, Topre kapcsolókkal szerelt billentyűzete
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen videókártyát?
- Samsung Galaxy Tab tablet topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
icons
addikt
Nagyon szimpatikus megoldás. De részemről még várok ~5évet, mire ilyet veszek.
Addigra elképzelhetőnek tartom, hogy olyan hardver kerüljön a tablet részbe, ami most egy 200ezres notebookba (nyilván akkor 200nál többet fizetnék egy ilyen készülékért) és üzemidőben is jó legyen, mindezt úgy, hogy a hűtése is megfelelően működjön.Vagy csak én vagyok maradi, és ez az összeállítás hozza ugyanazt, amit egy valamivel olcsóbb notebook (teljesítmény, üzemidő, hőmérséklet területeken)?
Persze előny itt az is (amit már korábban máshol alkalmaztak), hogy a billentyűzetbe is kerül esetleg egy akksi, ezzel jelentősen megnövelve az üzemidőt, nem is beszélve az egyéb hardverekről (SSD, vidkari, stb).Szerk.: közben látom, érkezett is egy válasz arra, ami engem érdekelt. Úgy érzem, ez a kombó mindennapi használatra nem megfelelő még, de hogyha csak alkalomadtán szeretnénk szétválasztani, akkor jó lehet. De tényleg zseniális lesz ez pár éven belül, amikor nem kell (számomra) ilyen kemény komrpomisszumokat kötni!
A passzív dolgok meg csodák, én odavagyok értük
Persze nem desktop gépbe pl, de ha sikerül pár év múlva azt is laptopokba megfelelően átvinni...úúú
király bolygó lesz ez
Új hozzászólás Aktív témák
- Macbook Pro 16" M4 pro - 2024, 14/20 mag, 32/512GB, - Apple garancia (105)
- Lenovo T490 i5- 8265u /16Gb DDR4 / 512Gb Nvme SSD /400 nit IPS full HD / kamera
- Új - Bontatlan - Apple MacBook Air 13" M4 10/10 / 16GB / 512GB SSD - Midnight
- ASUS Vivobook16X Multimédiás laptop 16" -30% AMD Ryzen 5 5600H 8Mag 16/512 FHD+
- Asus ROG FLOW X13 x360 Érintős MINI Gamer laptop -50% Ryzen 9 6900HS 16GB/1TB RTX 3050Ti 4GB FHD+
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Ipad Air M2 11" // Wifi+Cellular // Számla+Garancia //
- KERESEK: Poly Voyager 4320 M UC USB-C 218478-02M Part number: 77Z30AA
- LG 27UN880-B - 27" IPS ERGO - 3840x2160 4K - 60Hz - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync - Mac
- Asus ROG Zephyrus G15 - 15.6" 4K 120Hz - Ryzen 7 6800HS - 24GB - 512GB - RTX 3060 - 2 hó garancia -
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

Persze nem desktop gépbe pl, de ha sikerül pár év múlva azt is laptopokba megfelelően átvinni...úúú