Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- VR topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Autós kamerák
- DUNE médialejátszók topicja
- Milyen egeret válasszak?
- Az Enermax nagyon belehúzott a "tápozásba"
- Milyen videókártyát?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- djculture: Éhezők ssd és memória viadala.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- droidic: [Memory Leak] Az agy defragmentálása
Új hozzászólás Aktív témák
-
icons
addikt
válasz
antikomcsi
üzenetére
Felhasználási terület kérdése. Én például egy ilyen mellé vennék egy 23"os képernyőt, (remélem) lenne rajta egy portreplikátor, otthon/koliban/stb leülnék pedig csak az erejét használnám, rákötnék mindent (hangfal, egér, bill, meg a képernyő ugye) és mehet a menet

Viszont nem lenne hátrány, hogyha elvinném, akkor bírná is. Ebben pl már elég erős hardver lesz ahhoz, hogy ezt mind ki tudja szolgálni.
A kis kütyükbe pont azért nem érdemes gyorsaságot tuszkolni, mert picik. Ezért nagy akksi sem fér bele, tehá idlen is csak 2-3órát menne, aminek semmi értelme (ponthogy azt tennénk tönkre, hogy kicsi, hordozható és sokáig bírja), és a hőt sem tudod elvezetni, ezért melegedne, égetne. Tehát ezt pont nem lehet sajnos / nem érdemes megcsinálni az apró gépekkel. -
icons
addikt
Nagyon szimpatikus megoldás. De részemről még várok ~5évet, mire ilyet veszek.
Addigra elképzelhetőnek tartom, hogy olyan hardver kerüljön a tablet részbe, ami most egy 200ezres notebookba (nyilván akkor 200nál többet fizetnék egy ilyen készülékért) és üzemidőben is jó legyen, mindezt úgy, hogy a hűtése is megfelelően működjön.Vagy csak én vagyok maradi, és ez az összeállítás hozza ugyanazt, amit egy valamivel olcsóbb notebook (teljesítmény, üzemidő, hőmérséklet területeken)?
Persze előny itt az is (amit már korábban máshol alkalmaztak), hogy a billentyűzetbe is kerül esetleg egy akksi, ezzel jelentősen megnövelve az üzemidőt, nem is beszélve az egyéb hardverekről (SSD, vidkari, stb).Szerk.: közben látom, érkezett is egy válasz arra, ami engem érdekelt. Úgy érzem, ez a kombó mindennapi használatra nem megfelelő még, de hogyha csak alkalomadtán szeretnénk szétválasztani, akkor jó lehet. De tényleg zseniális lesz ez pár éven belül, amikor nem kell (számomra) ilyen kemény komrpomisszumokat kötni!
A passzív dolgok meg csodák, én odavagyok értük
Persze nem desktop gépbe pl, de ha sikerül pár év múlva azt is laptopokba megfelelően átvinni...úúú
király bolygó lesz ez
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Latitude 3420 - i5 1135G7 ,16GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., számla, 6 hó gar
- Dell latitude 5495 - 14" FHD, Ryzen 5 pro 2500U, 8GB RAM, SSD, EU bill., jó akku, számla, garancia
- LENOVO ThinkPad T470s,14",FHD,i5-7200U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11,LTE
- LENOVO ThinkPad T460s,14",FHD,i5-6200U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- MacBook Pro M1 512 GB SSD, 16 GB RAM kitűnő állapotban
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- darkFlash ZR12 Darkstorm
- Saeco Talea Giro Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Eladó megkímélt Samsung Galaxy A13 4/64GB / 12 hó jótállás
- OnePlus Nord 2T 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

Persze nem desktop gépbe pl, de ha sikerül pár év múlva azt is laptopokba megfelelően átvinni...úúú