- Micro Four Thirds
- Milyen alaplapot vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- OLED TV topic
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Három éven belül megelőzheti a szerverprocesszorok piacán az Intelt az AMD
- Bejelentette az Arc A sorozat nyugdíjazását az Intel
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Apple MacBook
Új hozzászólás Aktív témák
-
nakos
senior tag
Szerintem tobben vannak akik velem ertenek egyet mint veled. De nem akarok tobbet OFF-olni. Es en nem az a "savanyu a szolo" srac vagyok, eleg ha megnezed a BLOG-omat. Ha akarom megveszem mind a 4 gepet - de ertelmetlennek talalom a 17"-es 4kilos gepeket.
Ez a "hordozosdi" is kicsit tul van dimenzionalva.
Szeretnem tudni hogy Ki a celpiac? Ki az aki hordoz egy ilyen 4 kilos borondot naponta, hetente magaval? Minek?Max az ingazo egyetemistak, kollegistak, de ott max az amerikai sracoknak fer ez bele a zsebpenzebe. Dolgozo embereknek jellemzoen van lakasuk, amiben elfer egy asztali gep is, illetve napkozben dolgozik, ergo eszebe sincs magaval vinni a munkahelyere. Azt ne mond nekem hogy az ingazo cegvezetok akarnak estenkent COD-ozni rajta ket targyalas kozben Tokio es Banglades kozott...
Szoval biztos van egy nagyon szuk reteg, de elenyeszo aki 17"-es gepet vesz jatekra, fel millaert.
Kis tulzassal sokszor meg az is egyszerubb, hogy viszel egy 14"-es notit a hatizsakodban, a rendes taskadba meg bedobsz egy PS3-at meg egy kontrollert. HDTV mar minden hotelban van. Kis tulzassal meg sulyban se lennel sokkal feljebb - mint egy 17"-es 4.2kg-os noti + az 1 kilos tap + a boszme noti taska.De mondom nem kell velem egyeterteni, nem akarok en senkit a hitebol kiteriteni. En tapasztalatbol beszelek, volt tavaly 2 Alienware-m is 17"-es, es pont erre jutottam hogy semmi ertelme nincsen.
Hogy az Upgrade kommentedre is reagaljak - igen el lehet adni, es ujat lehet venni. Csak mivel hogy a cucc 500 ezer szep buko lesz rajta majd amikor 1 ev mulva 300ezerert se veszi meg a kutya se - es arulod hetekig (mert 300ezre nem sok embernek van ugy hirtelen). Mig az asztali 200ezres gepedbol csak a VGA-t kell eladni amit vettel 60ezerert es eladod 35ezerert 1 perc alatt. Na hajjra!.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!) - ELKELTEK
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Microsoft Surface Laptop 3 - 15 col - Fekete
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest