- DUNE médialejátszók topicja
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen monitort vegyek?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen egeret válasszak?
- Utánajártunk, hogy melyik memória mennyire drágulhat
- Majdnem megfelezi a GeForce GPU-k gyártókapacitását az NVIDIA?
- TCL LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
nakos
senior tag
Szerintem tobben vannak akik velem ertenek egyet mint veled. De nem akarok tobbet OFF-olni. Es en nem az a "savanyu a szolo" srac vagyok, eleg ha megnezed a BLOG-omat. Ha akarom megveszem mind a 4 gepet - de ertelmetlennek talalom a 17"-es 4kilos gepeket.
Ez a "hordozosdi" is kicsit tul van dimenzionalva.
Szeretnem tudni hogy Ki a celpiac? Ki az aki hordoz egy ilyen 4 kilos borondot naponta, hetente magaval? Minek?

Max az ingazo egyetemistak, kollegistak, de ott max az amerikai sracoknak fer ez bele a zsebpenzebe. Dolgozo embereknek jellemzoen van lakasuk, amiben elfer egy asztali gep is, illetve napkozben dolgozik, ergo eszebe sincs magaval vinni a munkahelyere. Azt ne mond nekem hogy az ingazo cegvezetok akarnak estenkent COD-ozni rajta ket targyalas kozben Tokio es Banglades kozott...
Szoval biztos van egy nagyon szuk reteg, de elenyeszo aki 17"-es gepet vesz jatekra, fel millaert.
Kis tulzassal sokszor meg az is egyszerubb, hogy viszel egy 14"-es notit a hatizsakodban, a rendes taskadba meg bedobsz egy PS3-at meg egy kontrollert. HDTV mar minden hotelban van. Kis tulzassal meg sulyban se lennel sokkal feljebb - mint egy 17"-es 4.2kg-os noti + az 1 kilos tap + a boszme noti taska.De mondom nem kell velem egyeterteni, nem akarok en senkit a hitebol kiteriteni. En tapasztalatbol beszelek, volt tavaly 2 Alienware-m is 17"-es, es pont erre jutottam hogy semmi ertelme nincsen.
Hogy az Upgrade kommentedre is reagaljak - igen el lehet adni, es ujat lehet venni. Csak mivel hogy a cucc 500 ezer szep buko lesz rajta majd amikor 1 ev mulva 300ezerert se veszi meg a kutya se - es arulod hetekig (mert 300ezre nem sok embernek van ugy hirtelen). Mig az asztali 200ezres gepedbol csak a VGA-t kell eladni amit vettel 60ezerert es eladod 35ezerert 1 perc alatt. Na hajjra!.

Új hozzászólás Aktív témák
- Asus ROG Zephyrus G16 Intel Core Ultra 9 185H/RTX 4060/16GB DDR5/1TB SSD eladó NÁLAM A LEGOLCSÓBBAN!
- MacBook Pro M1 13 inch 8/512GB magyar bill nálam a legolcsóbban
- Asus Z13 Flow Acronym Limited Edition
- ELADÓ: ASUS ProArt Studiobook H7600H 64GB RAM / i9 / RTX Studio / 4K OLED
- Lenovo ThinkPad T480s - i5-8350U
- Apple iPhone 14Pro 256GB Kártyafüggetlen 1év Garanciával
- Ventilátorok 120/140mm és tápkábel modding kitűnő árakon!
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- 0perces! Samsung Galaxy Book5 Pro 360 2in1 Core Ultra 7 256V 16GB 2TB 16" WQXGA+ AMOLED TOUCH 1évgar
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti OC 8GB Zalman Z1 PLUS ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest