- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- OLED TV topic
- ASUS ROG Ally
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Megjöttek a be quiet! Pure Loop 3 sorozatú kompakt AIO-i
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
Új hozzászólás Aktív témák
-
yakuza.tora
addikt
"(#20) yakuza.tora: Értem. Nos az várható volt, hégy a régi hardver támogatását dobják. Abból nekik semmi hasznuk nem származott."
Bocsi, de miről beszélünk? Megvásárolt egy céget, amelynek a "termékei" a piacon voltak, és egyik percről a másikra megszüntette a terméktámogatást! Milyen alapon? Ja, a profit. Hát...a magam részéről duzzogva eltettem emlékbe a BFG PhysX-et és azóta nem vettem nV vga-t. (még a notiknál is figyelek, hogy ATI/AMD legyen)
-
Cathulhu
addikt
(#20) yakuza.tora: Értem. Nos az várható volt, hégy a régi hardver támogatását dobják. Abból nekik semmi hasznuk nem származott.
Jo, de az ellen is tuzzel vassal vedekeztek, hogy valaki egy dedikalt nVidiat hasznaljon physX kartyakent. Pedig vettem volna szivesen egyet a mar meglevo radeon melle, de igy inkabb maradtam physX nelkul, minthogy egy felesleges valtast csinaljak az 5850-rol egy hasonlo nV-re. Ebben pl tovabbra se latom a raciot.
-
Cathulhu
addikt
Abban nem ertek egyet, hogy hosszutavon ez jelentene a maximalis profitot. Arra gondolok, ha a physX-et penzert licenszelne, de openCL drivert adna hozza, akkor lehet hosszutavon abbol a brandbol tobb penz folyna be, mint amit a mostani rendszerben az eladott plussz mennyisegu VGA jelent.
szerk: bar ezt azutan is megteheti, mikor mar a geforcenak annyi.
-
Cathulhu
addikt
a Creativos topicban irtam le, hogy szerintem a creative pont a zartsaga es a bevetel minel inkabb maximalizasaval nyirta ki hosszutavon a sajat piacat. Most az nV pont ugyanezt az utat jarja be, keptelen megujulni (PC piacon) holott latja, hogy az ut amit valasztott egy zsakutca. Majd ide is jonnek a megfelelo teljesitmenyt nyujto, olcso integralt megoldasok (a'la realtek vs creative) es idovel teljesen kiszorul. Csak annyival rosszabb a helyzete, hogy a high-end piacon is kenytelen versenyezni, creativenak legalabb ott nem volt konkurenciaja.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Acer Nitro V ANV15 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-13420H - 16GB - 512GB - RTX 4050 - 2 év garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga X380 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T590 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i7-10GEN I 16GB I 512GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P53s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I W11 I Cam I Gari!
- Lenovo 14 Ideapad 3 FHD LED Matt i3-1115G4 4.1Ghz 8GB 256GB SSD Intel UHD Graphics Win11 Garancia
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
- ÚJ OMEN Transcend 14 - 14"2.8K OLED 120Hz - Ultra 7 155H - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év gari
- Eladó szép állapotban levő Lenovo Tab M8HD 3/32GB / 12 hó jótállással
- Apple Watch SE 40mm 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest