- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Külső 3,5'' mobil rack-ek topikja
- A látszat ellenére helyesen működik az NVIDIA-féle Resizable BAR implementáció
- DUNE médialejátszók topicja
- Apple MacBook
- VR topik
- Hővezető paszták
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
Új hozzászólás Aktív témák
-
yakuza.tora
addikt
"(#20) yakuza.tora: Értem. Nos az várható volt, hégy a régi hardver támogatását dobják. Abból nekik semmi hasznuk nem származott."
Bocsi, de miről beszélünk? Megvásárolt egy céget, amelynek a "termékei" a piacon voltak, és egyik percről a másikra megszüntette a terméktámogatást! Milyen alapon? Ja, a profit. Hát...a magam részéről duzzogva eltettem emlékbe a BFG PhysX-et és azóta nem vettem nV vga-t. (még a notiknál is figyelek, hogy ATI/AMD legyen)
-
Cathulhu
addikt
(#20) yakuza.tora: Értem. Nos az várható volt, hégy a régi hardver támogatását dobják. Abból nekik semmi hasznuk nem származott.
Jo, de az ellen is tuzzel vassal vedekeztek, hogy valaki egy dedikalt nVidiat hasznaljon physX kartyakent. Pedig vettem volna szivesen egyet a mar meglevo radeon melle, de igy inkabb maradtam physX nelkul, minthogy egy felesleges valtast csinaljak az 5850-rol egy hasonlo nV-re. Ebben pl tovabbra se latom a raciot.
-
Cathulhu
addikt
Abban nem ertek egyet, hogy hosszutavon ez jelentene a maximalis profitot. Arra gondolok, ha a physX-et penzert licenszelne, de openCL drivert adna hozza, akkor lehet hosszutavon abbol a brandbol tobb penz folyna be, mint amit a mostani rendszerben az eladott plussz mennyisegu VGA jelent.
szerk: bar ezt azutan is megteheti, mikor mar a geforcenak annyi.
-
Cathulhu
addikt
a Creativos topicban irtam le, hogy szerintem a creative pont a zartsaga es a bevetel minel inkabb maximalizasaval nyirta ki hosszutavon a sajat piacat. Most az nV pont ugyanezt az utat jarja be, keptelen megujulni (PC piacon) holott latja, hogy az ut amit valasztott egy zsakutca. Majd ide is jonnek a megfelelo teljesitmenyt nyujto, olcso integralt megoldasok (a'la realtek vs creative) es idovel teljesen kiszorul. Csak annyival rosszabb a helyzete, hogy a high-end piacon is kenytelen versenyezni, creativenak legalabb ott nem volt konkurenciaja.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LEGO klub
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- Külső 3,5'' mobil rack-ek topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- További aktív témák...
- GAMER MSI LAPTOP : 15,6" 144 HZ /// i5 12450H /// 16GB DDR4/// RTX 4050 6GB/// 1TB NVME
- HP Elitebook 840 G8 14" fullHD i5-1145G7 32/512GB Garancia
- ASUS TUF Gaming F15 gamer laptop
- X1 Yoga 8th 2-in-1 14" FHD+ IPS érintő i5-1335U 16GB 256GB NVMe ujjolv IR kam aktív toll gar
- Bomba ár! Siemens Simatic Field PG M5 - i7-6820EQ I 8GB I 1TB SSD I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- HPE Aruba PoE+ L3 switch raktárról azonnal elérhető!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! MSI B550 R7 3700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest