- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- DUNE médialejátszók topicja
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- OLED TV topic
- iPad topik
- Hoztunk 15+ kevésbé ismert Windows-tippet és -trükköt
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Futtasd helyben a Qwen3-at: ingyenes nagy nyelvi modellek az Alibaba konyhájából
- Milyen egeret válasszak?
Új hozzászólás Aktív témák
-
yakuza.tora
addikt
"(#20) yakuza.tora: Értem. Nos az várható volt, hégy a régi hardver támogatását dobják. Abból nekik semmi hasznuk nem származott."
Bocsi, de miről beszélünk? Megvásárolt egy céget, amelynek a "termékei" a piacon voltak, és egyik percről a másikra megszüntette a terméktámogatást! Milyen alapon? Ja, a profit. Hát...a magam részéről duzzogva eltettem emlékbe a BFG PhysX-et és azóta nem vettem nV vga-t. (még a notiknál is figyelek, hogy ATI/AMD legyen)
-
Cathulhu
addikt
(#20) yakuza.tora: Értem. Nos az várható volt, hégy a régi hardver támogatását dobják. Abból nekik semmi hasznuk nem származott.
Jo, de az ellen is tuzzel vassal vedekeztek, hogy valaki egy dedikalt nVidiat hasznaljon physX kartyakent. Pedig vettem volna szivesen egyet a mar meglevo radeon melle, de igy inkabb maradtam physX nelkul, minthogy egy felesleges valtast csinaljak az 5850-rol egy hasonlo nV-re. Ebben pl tovabbra se latom a raciot.
-
Cathulhu
addikt
Abban nem ertek egyet, hogy hosszutavon ez jelentene a maximalis profitot. Arra gondolok, ha a physX-et penzert licenszelne, de openCL drivert adna hozza, akkor lehet hosszutavon abbol a brandbol tobb penz folyna be, mint amit a mostani rendszerben az eladott plussz mennyisegu VGA jelent.
szerk: bar ezt azutan is megteheti, mikor mar a geforcenak annyi.
-
Cathulhu
addikt
a Creativos topicban irtam le, hogy szerintem a creative pont a zartsaga es a bevetel minel inkabb maximalizasaval nyirta ki hosszutavon a sajat piacat. Most az nV pont ugyanezt az utat jarja be, keptelen megujulni (PC piacon) holott latja, hogy az ut amit valasztott egy zsakutca. Majd ide is jonnek a megfelelo teljesitmenyt nyujto, olcso integralt megoldasok (a'la realtek vs creative) es idovel teljesen kiszorul. Csak annyival rosszabb a helyzete, hogy a high-end piacon is kenytelen versenyezni, creativenak legalabb ott nem volt konkurenciaja.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph A vállalat számos szórakoztató programmal virágoztatná fel a mobil játékpiacot.
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Mobil flották
- Interactive Brokers társalgó
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Villanyszerelés
- PlayStation 5
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- DUNE médialejátszók topicja
- További aktív témák...
- Razer Blade 15 gamer laptop megvigyázott szép állapotban.
- Különlegesség! ASUS ProArt StudioBook Pro W500G5T i7 9gen NVIDIA Quadro RTX 5000 MAX Q 16G
- ASUS TUF Gaming F15 FX506 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB - 512GB - RTX 3050 Ti - 1,5 év gari
- ThinkPad T14 Gen2i 14" FHD IPS i5-1135G7 16GB DDR4 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Precision 5540 15.6" FHD IPS i7-9750H Quadro T1000 16GB 512GB NVMe magyar vbill új akku gar
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest