Új hozzászólás Aktív témák
-
yakuza.tora
addikt
"(#20) yakuza.tora: Értem. Nos az várható volt, hégy a régi hardver támogatását dobják. Abból nekik semmi hasznuk nem származott."
Bocsi, de miről beszélünk? Megvásárolt egy céget, amelynek a "termékei" a piacon voltak, és egyik percről a másikra megszüntette a terméktámogatást! Milyen alapon? Ja, a profit. Hát...a magam részéről duzzogva eltettem emlékbe a BFG PhysX-et és azóta nem vettem nV vga-t. (még a notiknál is figyelek, hogy ATI/AMD legyen)
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Cathulhu
addikt
(#20) yakuza.tora: Értem. Nos az várható volt, hégy a régi hardver támogatását dobják. Abból nekik semmi hasznuk nem származott.
Jo, de az ellen is tuzzel vassal vedekeztek, hogy valaki egy dedikalt nVidiat hasznaljon physX kartyakent. Pedig vettem volna szivesen egyet a mar meglevo radeon melle, de igy inkabb maradtam physX nelkul, minthogy egy felesleges valtast csinaljak az 5850-rol egy hasonlo nV-re. Ebben pl tovabbra se latom a raciot.
-
Cathulhu
addikt
Abban nem ertek egyet, hogy hosszutavon ez jelentene a maximalis profitot. Arra gondolok, ha a physX-et penzert licenszelne, de openCL drivert adna hozza, akkor lehet hosszutavon abbol a brandbol tobb penz folyna be, mint amit a mostani rendszerben az eladott plussz mennyisegu VGA jelent.
szerk: bar ezt azutan is megteheti, mikor mar a geforcenak annyi.
-
Cathulhu
addikt
a Creativos topicban irtam le, hogy szerintem a creative pont a zartsaga es a bevetel minel inkabb maximalizasaval nyirta ki hosszutavon a sajat piacat. Most az nV pont ugyanezt az utat jarja be, keptelen megujulni (PC piacon) holott latja, hogy az ut amit valasztott egy zsakutca. Majd ide is jonnek a megfelelo teljesitmenyt nyujto, olcso integralt megoldasok (a'la realtek vs creative) es idovel teljesen kiszorul. Csak annyival rosszabb a helyzete, hogy a high-end piacon is kenytelen versenyezni, creativenak legalabb ott nem volt konkurenciaja.
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- VGA kibeszélő offtopik
- Call of Duty: Warzone
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Na, milyen hardver kerül a fa alá?
- Gaming notebook topik
- Elektromos autók - motorok
- Az 5 legnagyobb bénázás a mobilpiacon idén
- További aktív témák...
- Macbook Pro M3 Max 14CPU/30GPU 36GB RAM 1TB SSD Magyar bill. - 2027. májusig AppleCare+ garancia
- ASUS TUF Gaming F17 - 17.3" FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 16GB - 512GB - RTX 3050 Ti - 1,5 év garancia
- ASUS X571G (Core i5-9300H / Nvidia GTX1650 4GB / 16Gb / 256GB / 15,6" IPS / Win11) Garancia
- Lenovo L570 i7-7500u / 12gb ddr4/ 500gb Hdd / töltő
- HP Elitebook 840 G11 Ultra5 135U 16/512GB Garancia
- Eladó 1db Nokia steel hr hibrid okos óra dobozával
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- MacBook Pro 16" M1 Max 64GB / 2TB / magyar / 27%-os ÁFÁS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4155,100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)