2019. július 18., csütörtök

Szponzorunk

Computex 2011: az NVIDIA és a játékok

  • (f)
  • (p)
Írta: | | Forrás: PROHARDVER!

A vállalat számos szórakoztató programmal virágoztatná fel a mobil játékpiacot.

Azt hihettük, hogy az NVIDIA már a Computex előtt ellőtte az összes puskaporát, de ez közel sem volt így. Az alaphangot a Kal-El kódnéven fejlesztett lapka technikai demonstrációja adta meg, ami valóban nagyon látványos volt, ám sokan többet vártak. Az NVIDIA mindig is elkötelezett volt a játékok felé, így tartottak is egy aprócska bemutatót, melynek kapcsán elárulták, milyen finomság érkezik a Tegra 3 startjára.


(forrás: NVIDIA)

A videón a Lost Planet 2 tegrás portja látható, ami egy Kal-El kódnevű chipet tartalmazó rendszeren futott, a kimeneti kép pedig egy Full HD-s televízióra volt kieresztve HD minőségben. Természetesen nem ez az egyetlen készülő játék, ám az NVIDIA sajnos konkrét címekkel még nem szolgált, de megtudtuk, hogy The way it's meant to be played partnerprogramon belül kiemelt figyelmet fordítanak a mobil játékok lassan, de biztosan felvirágzó piacára.

Bár a jövő sokkal érdekesebb a videó további része a jelenről szól, azaz a Tegra 2-ről. A vállalat a Soulcraft és a Davinci néven fejlesztett játékokat mutatja be, melyek egy Motorola XOOM tableten futottak, de teljes pompájukban játszhatóak más Tegra 2-es chipet tartalmazó masinán is.

A Tegra 2-t egyébként Computex Smart Handheld Devices Innovation kategóriájába nevezte az NVIDIA, és a Taipei Computer Association a legjobb választás díjjal jutalmazta a lapkát.

Hirdetés

Gyártók, szolgáltatók

Hirdetés

Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.