Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• moha21

veterán

válasz priti #89 üzenetére

Margitkáéknak kötelező egyből win8-ra váltani? / csak, mert sok helyen még mai napig találok DOS-t!!! /

De tényleg ez nem egy kötelező dolog, emlékszem DOS-al én jól megvoltam meg a 3.11-el.
    Utána win95 hát na talán annyit nem szidtam semmit. Win98 SE teljesen jó volt ( persze azért nem teljesen, de a millenium felejtős volt sosem akartam, havernál láttam elég is volt. bejött az XP nekem azóta az meg az ubuntu tökéletes / jó néha más linux-ot is muszáj használnom /, de win7-et egyik haverom gépénél se tudtam megszokni, ezért nem is ruháztam be rá. Egyébként ezek az én berögzüléseim.>

Ez a tapis dolog meg úgy ez az egész nekem nem tetszik, persze attól még lehet kiváló csak tényleg már-már annyira egyszerű így, hogy mindenre elég 2 agysejt.
    Nyilván aki annak idején baszott megtanulni a DOS-t is és más indította el a pre2-őt a suliba helyette annak mindegy ezután is... Na mindegy megyek vissza a norton vagyis total commander-hez:>

• kokyt

senior tag

"Persze, ki lehet rúgni az összes Margitkát és be lehet őket nyomni operátornak egy kóreai termelő üzembe ahol annyi lesz a dolga, hogy egy kék meg egy zöld gombot nyomogat egész nap."

Egyrészt aki felelősség teljes munkát végez, és pénzt kap érte, az vegye a fáradtságot hogy olvasson, és gondolkodjon kicsit, ellenkező esetben mehet gombokat nyomogatni, másrészt ha mindig a Margitkák "igényeit" tartanánk szem előtt valószínűleg még kavicsokat pakolgatnának jobbról balra, jobb esetben abakusszal számolgatnának, bár ez utóbbit is gyakorolni kell, és úgy egyáltalán megtanulni.
    Tartani kell a tempót a fejlődéssel, nem fékezni azt.

napos2600: +1

• napos2600

tag

nem kell kirúgni margitkát, el kell küldeni tanfolyamra vagy csak venni neki egy ribbon for dummies könyvet, de ha ötödszörre sem érti, hogy mi az a szalag és nem találja meg a betűméret állítást vagy akármit, akkor sebbge kell rúgni, mert nem tudja ellátni a feladatát.
    és egy kicsit neki is változni kéne (persze ezt sem lehet mindenkire ráhúzni), de a hozzáállással van itt baj: ha nem értem, nem is fogom és nem is akarom megtanulni, tehát az egész szar (és a kormány és a mindenki szar és takarodjon) - így tényleg nem fog haladni az a nemzeti szekér! ;)

Új hozzászólás Aktív témák