- Videós, mozgóképes topik
- RAM topik
- Milyen monitort vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Előrendelhető a OnePlus Pad 3
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
@matthew@ #36 üzenetére
"jöjjön a MAC pedig nem szeretem ezt a gyártót, de ilyen fost legalább nem csinálnak"
Erre inkább nem mondok semmit...
"Oké h érintős felület de a win7 kinézetével is simán lehetne érintős a felület."
Oké, tegyél Windows 7-et egy 6-7"-os x86-os tabletre és próbáld ujjal kezelni, "légiesen", mint egy telefont. Nem rossz, de nem a legkényelmesebb...
"Néztem telefonként windows phone 7-es készüléket de a menüje a használhatatlannál is sz@rabb..."
Na ez pont nem mondható el róla, egyedi koncepció van mögötte és úgy kell értelmezni, mindenképpen egyedi és ötletes.
"Na meg ha nem vagyok oda az érintős cuccokért akkor mi van vagy ha nincs olyan beviteli cuccom pl monitor ami jó lene hozzá akkor ezt egérrel és billel kéne használnom na az még rosszab lenne."
És tetszett olvasni a cikket, vagy korábbiakat, ez a felület tableteknél lesz, ami azt hiszem érintőképernyős eszközöket takar. A hagyományos desktop PC-k esetén marad a "jóöreg" Windowsos UI.
"Sztem halott dolog már előre ez a dolog, bár nagyon remélem h csak tévedek"
Tévedsz.
(#52) brumi1024: Ha nem írják ki 1024-es betűmérettel, akkor se olvasni, se értelmezni nem fogják.
-
Воланд
titán
Új hozzászólás Aktív témák
- Synology NAS
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Suzuki topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Videós, mozgóképes topik
- RAM topik
- Asztalos klub
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- További aktív témák...
- AMD Ryzen 7 5700X processzor eladó /Garanciás/
- Xbox Series S + 2 kontroller
- Dell laptop eladó i5 11. gen, 8GB RAM, 512GB SSD, újszerű állapotban!
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470M - i5-3GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 9 9900X Processzor!
- Bomba ár! HP ZBook 15 Studio G3 - Intel Xeon I 32GB I 512SSD I 15,6" FHD I Nvidia I Cam I W10 I Gar
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Lenovo S10-2 Intel Atom retró csajszis netbook eladó
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest