Hirdetés
- Milyen alaplapot vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Nem tetszik pár profi eSport játékosnak, hogy Intel CPU-val kell játszaniuk
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen notebookot vegyek?
- Gaming notebook topik
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED TV topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Segal
veterán
Értem hogy jelenleg ez a warez elleni legjobb fegyver de ez szerintem hosszútávon visszafelé fog elsülni.
Eddig is voltak olyanok akik megvették eredetibe akár tizenezerért de a többség ugye az első akciózásnál és kapott cserébe egy dobozt, lemezt stb.
Most viszont ha becsületesen nézzük akkor ingyen letőlti eddig oké de ugye rögtön az elején többezer forintot költhet rá különben esélye sem lesz a harcmezőn és ha azt esetleg még meg is csinálja akkor is nyilván gazdagon jönnek majd az új egységek amitől a kiadók szerint mégjobb csaták lehetnek majd de ugye azt is csengetni kell így simán tizenezret (rosszabb esetbe mégtöbbet) fizethet az ember úgy hogy semmi fizikálisan fogható dolgot nem kapott cserébe és csak reménykedhet benne hogy nem jelentik be holnap hogy lekapcsolják a szervert mert már nem hozza az elvárt bevételt de persze itt az új játékuk vagy a folytatás ahol kezdheti előlről az egységek vásárlását az ember.
Összefoglalva ezzel szerintem max az eddig becsületes vásárlókat fogják elkergetni főleg ha esetleg nem is hozza a megfelelő szintet a játék...
Én mindenesetre sajnálom régen hatalmas rajongó voltam több is megvan/volt eredetibe de az utóbbi időbe kijöttek hát szóval khm khm nem igazán voltam minőségiek erre még a többszörösét is kérnék érte...
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen alaplapot vegyek?
- Windows 11
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen autót vegyek?
- Oldalról rápillanthatunk a Vivo X300-ak kameráira
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- További aktív témák...
- Enermax Liqmax III ARGB 360 (Lefogató hiányos+sufni tuningra csakis) INGYEN FOXPOST
- Enermax Liqmax III ARGB 360 (3/2 ventis) INGYEN FOXPOST
- MacBook Air M3 13.6" 8/256 100% akkumulátor
- Eladó egy oneplus 9 pro 256/12
- !!AKCIÓ!! AppleCare+ biztosítás és kiterjesztett garancia - Apple hivatalos biztosítás - Számlával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 1800X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Corsair 550W
- Xiaomi Mi Note 10 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3301
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest