Hirdetés
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Fujifilm X
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Bekrepáltak a régebbi Forzák az NVIDIA új drivereivel
- Ne várj sokat a vásárlással: drágulás a láthatáron
Új hozzászólás Aktív témák
-
negro
őstag
válasz
Trevize1987
üzenetére
En egy eve ujra vittem a RA1-et es a kiegeszitoket. Na az volt az igazi utoslo CnC, TS nekem annyira mar nem jott be es RA2 se de az meg elment de mar ott is benne volt az EA keze boven es kesz, vege. Utana TW mint strategiai jatek bejott de single-t nem vittem vegig mert szar volt es az volt az utolso CnC jatek amit egyaltalan feltettem es probaltam.
A zenekrol ne is beszeljunk amik regen voltak mert mai napig utnek! [link]
Hol van mar ma ilyen? -
mephi666
nagyúr
válasz
Trevize1987
üzenetére
hú, így most nem rémlik... meg az alap ra2-vel játszottam rengeteget
szovjet oldalon főleg... apokalipszis tank volt a nagy kedvenc meg lehetett poénkodni is: eltéríteni a mapon mindenféle jószágot (tehenet, majmot, krokodilt), ivánnal rakni rá robbanószert és beküldeni az ellenfél bázisára 
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Dell Latitude 5455 14 FHD+ üzleti notebook - Qualcomm X Plus X1 16GB DDR5 512GB SSD W11
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3625, 100% Akkumulátor
- Beszámítás! Samsung Odyssey G5 32 QHD 144Hz VA 1ms monitor monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 8TB Western Digital Red Plus SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
szovjet oldalon főleg... apokalipszis tank volt a nagy kedvenc meg lehetett poénkodni is: eltéríteni a mapon mindenféle jószágot (tehenet, majmot, krokodilt), ivánnal rakni rá robbanószert és beküldeni az ellenfél bázisára