- Házimozi haladó szinten
- Milyen asztali médialejátszót?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Apple iPad 11” (A16, 2025) - a táblagépek vanília fagylaltja
- Már az MSI-nek is van 500 Hz-es QD-OLED monitora
- Milyen TV-t vegyek?
- Androidos tablet topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- Autós kamerák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Morden24
nagyúr
Ez miért felháborító? Ha megveszed, annak tudatában veszed meg, hogy netkapcsolat kell hozzá. Nem utólag derül ki...
Az a felháborító, hogy feladatokat és ostoba, kényelmetlen korlátokat testrálnak rám, nem az, hogy nem veszem észre.
Bár finoman megjegyezném, azér kíváncsi vagyok, hogy mekkora betűkkel lesz rajta a dobozon a dolog. Amikor az EULA-t olvasom, akkor már jó eséllyel kijöttem a boltból.
Azt hiszik biztos hogy azért nem fogy az NFS se mert mindenki warezol
Azt azért hozzá kell tenni, hogy szinte minden EA-s játék valamilyen listavezető, és biztos vagyok benne, hogy nem csak a boltokban, hanem a warezsite-okon is. Lehet, hogy a legutóbbi NFS éppen nem jött ki nekik jól, de van nekik Spore, Sims3, Fifa meg mittoménmi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Manfrotto Manhattan Mover-50 fotós hátizsák
- Peak Design - Everyday hátizsák 15L Zip v2 - éjkék
- National Geographic - Manfrotto fotós hátizsák
- Acer Nitro 5 - AN515 - 15,6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 7 5800H - 24GB - 1,5TB SSD - RTX 3060 6GB - Win11
- BOMBA ÁR Új Dell Inspiron 16" Gamer Tervező Vágó Laptop -50% Ultra 7 155H 16/1TB RTX 4060 8GB 2,5K
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- LG K61 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó karcmentes Huawei Nova 8i 6/128GB / 12 hó jótállással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2954
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3264, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest