Új hozzászólás Aktív témák
-
-
válasz
Feruendios #45 üzenetére
Legalább lenne annyi eszed, hogy ne reklámozd magadról. Egyébként meg senki sem kiváncsi rá, de remélem egyszer még megfizetsz érte.
-
"Csakhogy a kamera működéséről nem a vásárlónak kell gondoskodnia, illetve fizetni érte sem neki kell, valamint ha véletlenül elromlik, attól még megveheti a kenyerét."
Hát ki fizet érte? Szerinted a Tesco tulajdonosa majd saját zsebből fizeti a biztonsági rendszereket? Kőkeményen bele vannak építve ezek a költségek az árucikkek áraiba.
Egyébként nekem sem tetszik ez a megoldás, mert én még akár 10 év múlva is előveszem kedvenc játékaimat, és ennyi idő után már tuti nem tartják fel azt az infrastruktúrát, ami ellen őrzi az eredetiséget. És e miatt nem is fogom megvenni a C&C4-et, az tuti. Bár valszeg amúgy sem játszanék vele, mert szerintem ez a sorozat max kattintásversenynek nevezhető, de stratégiának biztos nem.
Új hozzászólás Aktív témák
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Alkoholista nevelde
- Formula-1
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Az iPhone a mobilpiac katalizátora
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Google Pixel topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- További aktív témák...
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Aorus B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB ZALMAN I3 NEO 650W
- Új Dell 13 Inspiron 5310 FHD+ IPS i5-11300H 4.4Ghz 8GB 256GB Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 144Hz képfrissítés
- ZTE Blade A31 Plus 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest