Hirdetés
- Erősítő, hangfalak
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Bluetooth hangszórók
- A 3D V-Cache és a rengeteg memória lehet az új PlayStation fő fejlesztési iránya
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dr. Akula
félisten
Ha eladsz egy kalap fingot 1 milkáért, azért fel lehet nyomni téged feltűnő értékaránytalanság miatt. Szoftvernél, filmnél is lenne mit.
Ergó, azt adok el, és annyiért, amennyiért akarom, illetve tudom.
Más meg azt mondja hogy annyi drogot árul és annyi nőt erőszakol meg amennyit csak akar, mert neki meg úgy tetszik... -
orbano
félisten
felteszem, ha lenne egy játék, amire már nagyon vársz, és nagyon szeretnél vele játszani, de lenne egy hasonló kikötés, ami miatt nem használhatod, akkor Te sem írogatnál ide ilyeneket. Ezért írják sokan, hogy ez egy rossz tendencia, nem életképes. Ráadásul technológiai oldalról sem épp valami tökély, szerintem könnyen megoldják a krekkelést...
szétk*rnak persze. tipikus nagy kiadó, nem a játék elkészítése a lényeg neki, hanem az eladások. ha a blizzard jelentene be ilyet, még lenyelném, mert ők cserébe valóban értéket tesznek le az asztalra. de a sok EAs tucat sz*rért ez kicsit meredek... mondjuk én a HL óta nem vettem pénzért játékot. Bár azóta fél óránál többet semmivel sem játszottam, mert minden rém unalmas. Ha belegondolok, hogy ezekért pénzt kellett volna kiadnom... váá.
-
Morden24
nagyúr
Ez miért felháborító? Ha megveszed, annak tudatában veszed meg, hogy netkapcsolat kell hozzá. Nem utólag derül ki...
Az a felháborító, hogy feladatokat és ostoba, kényelmetlen korlátokat testrálnak rám, nem az, hogy nem veszem észre.
Bár finoman megjegyezném, azér kíváncsi vagyok, hogy mekkora betűkkel lesz rajta a dobozon a dolog. Amikor az EULA-t olvasom, akkor már jó eséllyel kijöttem a boltból.
Azt hiszik biztos hogy azért nem fogy az NFS se mert mindenki warezol
Azt azért hozzá kell tenni, hogy szinte minden EA-s játék valamilyen listavezető, és biztos vagyok benne, hogy nem csak a boltokban, hanem a warezsite-okon is. Lehet, hogy a legutóbbi NFS éppen nem jött ki nekik jól, de van nekik Spore, Sims3, Fifa meg mittoménmi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nincs megállás akkuméretben
- Erősítő, hangfalak
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Chieftec játék értékes nyereményekkel!
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Canon EF 300mm f/2.8L IS USM teleobjektív - Újszerű -
- EVGA 1080Ti SC2 11GB Ajándékokkal, Ingyenes szállítás!
- AMD Ryzen 7 5800X3D 8-Core 3.4GHz - Garancia 2026.10.17 - Ingyen posta
- ASUS ROG STRIX 1000W GOLD AURA EDITION - Garancia 2034.10.03
- ASUS ProArt GeForce RTX 4080 SUPER OC 16GB - Garancia 2027.10.03
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Apple iPhone 13 Mini / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 84% akku
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP ZBook 17 G2 - i7-4710MQ I 16GB I 256GB SSD I Nvidia VGA I 17,3" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Xiaomi Redmi Note 9 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest