- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- Apple MacBook
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen széket vegyek?
- OLED TV topic
- HDD probléma (nem adatmentés)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
Morden24
nagyúr
Jó, mondjuk azzal én sem értek egyet, hogy ne legyen védelem, mert az emberek lelkiismeretére bízni a warezkérdést szerintem marhaság - elsősorban azért, mert a legtöbbeknek nincsen etikai meggyőződésük (tehát nem azért vásárolnak, hogy ne lopjanak, és nem azért warezolnak, hogy ne támogassák a kiadókat), csak simán beszerzik úgy, ahogy képességeik szerint a legjobban járnak.
Meg hát ez egy üzlet, a játék ugyanúgy termék, mint a cipő vagy egy könyv: a készítők dolga, hogy "művészi értéket", kreativitást stb. csepegtessen bele, a kiadóé meg az, hogy bankot robbantson vele; ezzel nem is lenne gond.
Továbbmegyek: az sem csoda, hogy a nagyobb, népszerűbb játékok kiadói jobban megérzik a warezt (ha jól tudom, a Blizznél is az van, hogy SC2 multi csak bnet-en fog menni...), de én úgy gondolom, hogy a védelem fejlesztésénél prioritást kéne kapnia, hogy a felhasználó ne szopjon.
Semmi gondom nincsen azzal, ha aktivációt igényel egy termék - internet, telefon; megoldható a dolog.
A folyamatos figyeléssel már csak azért sem értek egyet, mert ha egyszer megvettem, akkor kevés esélyét látom annak, hogy egyszercsak warezolni kezdek vele
- tehát a beaktivált termékem hirtelen jogtalan lesz.Ez a "csináljanak olyan játékot, amit megéri megvenni" dolog meg szerintem nem egy tartható elképzelés, mert biztos vagyok benne, hogy több dologért adtam pénzt, amit itt az átlagfórumozó lehúzásnak, kommersz gagyinak tartana (pl. Sims3), és sok olyan dolog van, amit még akkor sem warezolnék le, ha csinálnék ilyet, mások pedig imádják (FC2, Crysis, COD meg egyebek). Ergo kinek a pap, kinek a paplan, ezzel nincs is gond. Csak ha már megvették, akkor ne érezzék úgy magukat, hogy nem elég fizetniük, még meg is kell felelni egy csomó kikötésnek, ami kényelmetlenséget okozhat, tehát csorbíthatja a júzer ekszpíriensz-t, aminek viszont járulékosan az lesz a következménye, hogy a delikvensnek tele lesz a töke, és más szórakozást fog keresni, ergo elmarad a pénz, és mindenki kurva rosszul jár, a happy end-nek meg lőttek
Új hozzászólás Aktív témák
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- Apple MacBook
- Elden Ring
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Spórolós topik
- Yettel topik
- Milyen autót vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- Predator Helios Neo 16 PHN16-71 16" QHD+ IPS i9-13900HX RTX 4060 16GB 1TB magyar vbill gar
- Bivaly Gamer - MSI Z890 CARBON WIFI + Intel Ultra 9 285K + Patriot Venom 2x16GB DDR5 7000MHz CL32
- Asus ROG MAXIMUS Z690 EXTREME Alaplap!
- Új, Gamer félgép - GIGABYTE B760M DS3H DDR4 + Intel I5 14400F + Corsair 2x16GB DDR4 3200MHz CL16
- Új, Gamer félgép - GIGABYTE B760M DS3H DDR4 + Intel I5 13400F + Corsair 2x16GB DDR4 3200MHz CL16
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 55EG9A7V 139 cm / 55 Full HD OLED Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
- Felújított számítógépek számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- Eladó Apple iPhone 13 256GB Kék / 12 hó jótállás
- Lenovo ThinkPad P14s Gen 2 i7-1165G7 32 GB Ram 512 GB SSD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest